..

Oj då!


Och så va det måndag igen!

Helgen har varit lugn och skön. I fredags kom Carro hem och hälsade på så vi va här nere hos pappa allihopa och käka mat, kolla på tv och spelade spel hela kvällen. Supermysigt! I lördags kände jag för en mammadag så jag och mamma åkte in till stan och ut till ikea och gick där ute och kikade. På kvällen somnade jag framför tvn tillsammans med en massa bra filmer. Igår va jag och Anna ut på en promenad och efter det följde jag med hem till henne och spelade gamla super mario i flera timmar. Det va mycket trevligt :) Hihi!
Nu blir det jobb som vanligt. Massage på onsdag, jag längtaaaar!! Tänkte även passa på att sola då. I morgon blir det antagligen träning med mamma. Will see! Puss!

Mitt i maten

Jag är hemma hos mamma och käkar lunch. Det är superskönt att kunna gå hem på lunchen och komma ifrån jobbet lite. Man får som liksom lite nya krafter då.
Anna kommer upp och hälsar på mig efter lunchen och håller mig sällis tills nästa kund kommer. Tiden går bra mycket snabbare då. Vi bokade hotell till London igår. Det blev samma som vi bodde på när vi va där båda gångerna förra året. Så förhoppningsvis känner jag igen mig lite grann så slipper vi gå vilse det första vi gör. Jag kan inte beskriva med ord hur jäkla mycket jag längtar!!! :)

9 januari

Jag ska strax bada och efter det lägga mig i sängen och kolla på film resten utav kvällen. Jag kom precis hem från hallen, killarna hade match så jag och Anna va upp och kollade. Jag va upp till jobbet på förmiddagen också och tog bort julen från fönsterna så nu är det nytt och fräscht där.
I morgon är det jobb som vanligt, det är nästan för skönt att börja klockan 12.00 på måndagarna. Jag är ledig på tisdag och sen blir det jobb hela veckan. Anna fyller 20 på onsdag så då ska jag dit och fira henne lite efter jobbet och då ska vi även boka hotellet till London. På tisdag är det en månad tills vi åker, det kommer gå fort :)


London calling

Jag & Anna har bokat resa till London den 11-14 februari :D WIHEOO!

RSS 2.0