Slappardag!

Jag hade en jättemysig midsommarafton hemma hos Anna tillsammans med henne och Sandra. Lugnt och skönt. Vi grillade (eller ja, stekpannan åkte fram för grillen ville inte riktigt samarbeta med oss), åt jordgubbar och snackade en massa skit. Tack tjejer! <3
Idag va jag på jobbet klockan 10. Jag och May har färgat och klippt varandra. Så nu är jag mörk igen, för skönt!
Jag har nyss ätit supergod kycklingsallad och ska strax byta till mysbyxor och lägga mig på soffan med en fet godispåse och kolla på film och serier hela dagen. Jag hoppas det börjar regna och åska snart. Myspys!

Midsommarhelg

Dax för lite långledigt igen, eller i alla fall längre. Man blir ju lite bortskämd.
Jag ska tappa upp ett bad och lägga mig där och sova en stud. Sen blir det pizza/tv/fira att det är helg mys med världens bästa Robin.
I morgon ska jag soooova länge. Även fast det har varit mycket ledigt så har jag gått upp i tid, av klockan, typ hela tiden. Men inte i morgon.
I helgen ska jag färga håret och ta en tripp till Ikea med Anna. Jag ska vara smakråd till hennes lägenhet (eller bärhjälp?! ;) Hihi!
Nej, ha en fin fin midsommar friends!!

Something Borrowed

Jag ska strax ta och pallra mig tillbaka ner till jobbet. Jag har fullt hela eftermiddagen så den kommer bara flyga förbi. Efter jobbet ska jag in till stan med mina kära Annor och gå på bio. Something Borrowed ska vi se, jag tror den är bra.
Sen är det jobb i morgon och på fredag är det midsommar. Den firas hemma hos Anna. Blir lungt och mysigt med grillning osv. Najs najs!
Jag skrev förresten nyss ett ledsamt och dystert brev till fritidsresor och frågade om våran resa med tanke på oroligheterna där nere. I oförsig är det typ 100 år kvar tills vi ska dit men jag vill höra vad dom säger, jag hoppas på ett bra svar, mihi!
Jag ska knyta på mig mina skor och springa ner till jobbet. Adios Amigos!

Måndag 20 juni

Jag hade faktiskt inte tänkt ett dugg på att jag bara har en tredagarsvecka denna vecka. Jag är ju ledig på tisdag och sen är det midsommar på fredag, hur skönt?! :)
Jag har 19 dagar kvar att jobba innan jag går på semester. Det kommer gå fort.
Och om ungefär en och en halv månad åker vi till Grekland. Jag hoppas att det går fort dit. Just nu känns det som en evighet bort!
Jag och Carro gav Calle en Londonresa i studentpresent. Så det blir antagligen en resa dit i slutet på sommaren, annars i början på hösten. Wiiie!
Jag börjar klockan 12 idag, jag ska laga lite matlåda och bokföra innan jag börjar. Så dax att sätta lite fart.
Puss & hej!

Uppe med tuppen!

Det är andra dagen i rad som min klocka har ringt 04.45. Jag har lockat hår till studenten både igår och idag. Så igår va jag på jobbet halv 6, tog en promenad när jag va klar, tillbaka till jobbet och solade 25 min, åt frukost där och 09.00 hade jag min första "riktiga" kund, då kändes det som hela dagen hade gått och jag va redo att gå hem ;) Haha!
Idag orkade jag inte ta någon promenad, jag sitter här och dricker kaffe och försöker piggna till lite. Kom hem från Vicki för en stund sen. Senare idag ska vi åka och kolla när hon springer ut och sen hem till henne på mottagning. Jag ljuger ganska så mycket om jag säger att jag inte är ett dugg avundsjuk på alla som tar studenten. Jag vill göra det igen, buhu :(
Jag ska försöka trixa till Calles studentpresent nu tänkte jag, vi är så kluriga jag och syster :) Mihi! Jag har en idé om hur jag ska fixa till allt, men jag tror tyvärr inte Carro uppskattar mina fantastiska idéer lika mycket som jag gör, det brukar vara så i alla fall.
Jaha, nehe, over and out!

Myskväll

Jag måste erkänna att jag faktiskt längtar tillbaka lite till jobbet. Men jag ljuger om jag säger att jag inte tycker att det är härligt att jag är ledig i två dagar till. Speciellt om vädret håller i sig. Men jag räknar med regn på tisdag, det brukar det ju vara på mina lediga dagar.
Tallinnkryssningen torsdag-lördag var great!
Idag har jag solat och snackat skit med Anna och vart till mormor och morfar och firat mormor som fyllde igår. Det blev god sommarmat, jordgubbstårta och kubbspelande med kusinerna.
I morgon blir det en sväng in till stan med pappa och Carro.
Sen vet jag inte, jag tar det som det kommer :)
Pusssss

RSS 2.0