1 day left

Nu är det bara i morgon kvar på lovet. Usch vad tiden har gått snabbt. Och jag har varken börjat läst boken vi fick i svenskan på ca 300 sidor som ska vara utläst till måndag eller gjort religionsuppgifterna. Jag tänkte ta tag i det nu ikväll. Får se hur det blir med den saken. Men det känns inte som jag bryr mig speciellt mycket heller. Sorligt nog. Jag behöver ju inte betygen sen i alla fall. Och jag nöjer mig gått och väl med ett godkänt i slutbetyg både i svenskan och religionen. Noll taggad, verkligen noll motiverad och absolut ingen ork!

Jag har jobbat idag också. Segt gick tiden. Men det va lugnt och skönt. När jag kom hem gjorde lillebror och jag tacos. Vi är ensama hemma i helgen. Mamma är fortfarande i Kina och pappa är i Sälen med alla gubbar som ska åka vasaloppet i morgon. Det är lungt och skönt. Jag har även varit över och friserat grannarna. Så nu är jag helt slut. Ska ta och lägga mig i badet och sen sätta igång med plugget. Ikväll blir det melodifestivalmys med Robin!

<3

Beroende

Min pappa tror att jag är det. Utav datorn. Det är nästan så att man börjar fundera lite själv på det. Fast så mycket sitter jag nog inte vid datorn.Ungefär som dom flesta andra skulle jag tro. Och i såfall så skulle ju nästan alla vara beroende och då är det ju inget större fel på mig liksom!

Jag kom hem för bara en liten stund sedan. Min dag har bestått utav jobb och solning. Skit seg dag för den delen. Jag hade två kunder på hela dagen. Fram till halv fyra satt jag i princip på en stol och gjorde ingenting. I morgon blir det precis tvärtom. Då är jag nästan fullbokad.

Jag och Liza solade i Sura på hemvägen. Nu är vi bruna och fina. Jag ska försöka sola en gång i veckan tills jag åker till Mallorca så har jag en grundbränna redan. Så kanske jag kan få mycket färg när vi åker. Jag blir nästan aldrig brun i ansiktet. När jag kommer hem och har varit på utlandssemester så syns det knappt. Skit tråkigt. Hoppas det blir ändring på det i år. Nu kommer snart Robin hoppas jag så vi kan gå och sova :)

Home again :)

Nu är jag äntligen hemma igen. Fast tiden har gått snabbt, som vanligt. Men det har varit jättelungt hela veckan. Konstigt med tanke på att det är sportlov och idag även löning för många. I morgon börjar jag vanlig tid så det blir en tidig kväll för mig idag. Speciellt med tanke på hur trött jag va i morse. Eventuellt blir det lunchätning med Liza i morgon. Jag tar bilen in i morgonbitti så åker hon med mig hem sen i alla fall när jag har slutat. Och då ska vi även förbi Sura och sola. För skönt! Nu ska jag vänta på Robin och sen får vi se vad som händer. Ha en trevlig kväll :)

Gääsp

Jag är hur trött som helst. Jag fick lite sovmorgon idag så jag åker in med 10-tåget. Det börjar blir dax att sätta lite fart för om det går i den här takten hela morgonen så kommer jag nog inte iväg överhuvudtaget. Det känns som jag inte har sovit på flera år. Jag kanske skulle ta och hoppa in i duschen så man piggnar till lite!

Klart :)

Nu är rummet verkligen storstädat och jag är nysolad :) Jag åkte till Sura i alla fall. Och det va bara jag där och solade så det gick snabbt ändå. Det känns skönt att rummet blev färdig städat tills innan pappa kom hem så slipper han tjata på det! Jag har till och med skurat golvet. Jag kan när jag vill :P Nu väntar jag bara på Robert och efter det blir det promenad med Liza :)

Ledig!

Jag kommer att jobba på lördag så därför fick jag vara ledig en dag i nu i veckan istället så det blev idag. Det va minst sagt skönt att sova ut i morse. Och hade jag inte sovit hemma hos Robin hade jag nog sovit ännu längre eftersom att det va han som väckte mig vid typ 10. Men men, idag ska har jag mycket att göra. Jag ska börja med att åka och sola. Vart vet jag inte än. Det är mycket bättre i Sura men här i Virsbo kommer det inte att ta lika lång tid eftersom att man slipper åka så långt. Så jag får se vart det blir. Efter det måste jag städa mitt rum. Jag har lovat pappa att göra det sen typ två månader tillbaka. Han kommer nog snart att slänga ut mig på gatan om jag inte tar tag i det där :P Sen om jag hinner ska jag plugga lite. Vi som aldrig har varken läxor eller prov har skitmycket att göra tills efter lovet. Så det känns som man skulle ta tag i det nu redan i början på veckan. Fast jag försökte börja läsa svenskaboken igår men jag fattade ingenting. Dessutom somnar man bara man ser framsidan på boken! Efter tre någongång så kommer Robert ner och ska bli klippt. Och sen tillslut ska jag va med Liza. Vi skulle först ha gått på bio. Men vi ville se män som hatar kvinnor. Fast den hade inte premiär förrän på fredag så det får bli en annan gång istället!

Det blir fullt upp idag :)

Nu vart jag trött!

Det känns som jag har varit uppe i 14 år utan att sova. Jag vart sjukt trött! Jag kom precis hem från Fagersta. Dock hittade vi ingenting. Eller egentligen hittade pappa lite grejer men det va över en timme att stå i kö så han skippade det. Tack och lov!

Jag pratade med mamma för en liten stund sen. Hon är i Kina. Dom åkte dit igår morse. Jag är liiite avundsjuk. Min morbror att fått lägenhet där för han ska jobba där i ett år om jag inte minns helt fel. Jag vill också dit. Det skulle vara askul. Jag får väl nöja mig med att kolla på bilder sen :P

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Vi ska käka potatisgratäng och lövbiff. Ska bli grymt gott! :)


Söndag

Och det ska man ju inte bry sig om att det är eftersom att det är sportlov. Men inte för mig eftersom att jag ska jobba hela veckan. Men jag tycker inte att det gör någonting. Det är ju bara roligt och dessutom tjänar man pengar. Det kommer kännas bra sen när man får dom. Och det känns ändå inte lika tungt att det är söndag eftersom att man ska till salongen och inte skolan! Det är skillnad. Hoppas att det kommer kännas så sen när man börjar jobba också. För då kommer det inte finnas några jobbiga söndagar.

Men idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska i alla fall eventuellt följa med pappa till intersport i Fagersta. Dom hade tydligen massa rea där just nu. Inte för att jag behöver någonting men ändå. Sen senare ska jag nog gå ut och gå en sväng. Känns som det kan behövas, har inte varit ute och rört på mig på hur länge som helst.

Jag ska i alla fall börja med att borsta mina tänder! Ha en bra dag :)

Sportlov :)

Jag vaknade tidigt idag och va hur pigg som helst. Vi va ut igår så det känns skönt att det inte kommer att bli en sängliggardag :) Jag hade skitkul igår, lätt en av dom roligaste kvällarna! Det måste göras om snart. Jag började med att gå hem till Liza igår vid ett-tiden. Vi bastade, käkade kina och fixade oss. Du är braa! Sen vid fem tiden plockade Becca upp oss och vi begav oss till Hallsta och hem till Sara. Och sen därifrån in till Västerås och Blue moon bar. Och det va mycket mycket roligare än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Och dessutom va ju Arvingarna på plats :P Jag och Liza tog en taxi hem till Gustav sen på kvällen och va där och drygade ett tag. Jag tror inte att han uppskattade besöket så värst mycket :P Sen kom Becca och Micke och vi åkte hem. Tack alla för en skitkul kväll :) <3

Idag ska jag va med Robin. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Nått blir det alltid! :)

Och sen måste jag bara avsluta med att säga att Göteborgsresan va skitkul! En bra avslutning på veckan innan sportlovet!

Ha en bra dag :)

Stress stress

Jag borde ligga och sova för längesen nu med tanke på att vi åker från Virsbo vid 5 i morgon. Nu är det mesta färdig packat. Bara lite smågrjer som ska läggas ner i väskan i morgon bitti innan vi åker. De känns som jag har glömt hälften av alla saker jag ska ha med. Det visar sig när jag kommer fram! Nu måste jag gå och sova så jag orkar upp i morgon. God natt!

Nyfärgad :)

Första skoldagen för denna vecka är avklarad. Och i morgon är det den sista eftersom att vi åker till Göteborg på onsdag. Vi hade bara en lektion idag så det va skönt. Efter skolan stannade jag och Sara kvar och färgade håret. Så nu är vi fina både till Göteborg och tills på fredag :)

Jag kom precis hem från mamma. Jag va upp dit och åt och umgicks lite med henne. Och så hade mina kläder som jag beställde från h&m för någon vecka sen kommit. Klänningen som va den finaste av allt jag beställde va dock alldeles för stor. Men dom skulle inte få in den i nå mindre storlekar så jag ska behålla den i alla fall. Mamma skulle försöka sy in den. Så jag hoppas att det blir bra för jag gillade den as mycket. Sommrig och fin :)

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk i morgon. Har haft det i flera dagar nu :( Adios!

Filmtajm!

Ont i huvudet och trött som tusan är jag.

Jag ska lägga mig på soffan och slå på en film. Har laddat ner både Patrik 1,5 och The curious case of Benjamin Button. Vi får se vilken det blir. Patrik 1,5 har jag i oförsig redan sett men den andra är så jäkla lång.

Annars har det varit en bra helg. Och den här veckan är det bara två skoldagar sen bär det av till Göteborg med klassen. Ska bli så grymt kul. Och på fredag blir det utgång för hela slanten!


Friday

Nu är det bara nästa vecka kvar sen är det sportlov :D Blir i oförsig inget sportlov för mig med tanke på att jag ska jobba en hel del men det är i alla fall skönt att slippa skolan ett tag. Men innan dess ska vi hinna åka till Göteborg med klassen. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Vi åker på onsdag morgon så det är inte så länge kvar alls. En till sak jag ser fram emot är sen på fredag nästa vecka för då blir det after work på bluemoon med massa trevligt sällskap! Och med tanke på att jag inte har varit ut på krogen sen i oktober så kan det ju inte bli annat än lyckat. Som sagt, jag längtar.

Ikväll ska det också bli trevligt. Vi ska hem till Becca och fira henne eftersom att hon fyller 19 nästa vecka. Det blir nog en mycket trevlig kväll. Kan inte bli annat med tanke på sällskapet. Dock är jag den enda som ska hålla mig nykter eftersom att jag ska upp och jobba i morgon. Men det blir kul i alla fall. Och eftersom att det ska spelas spel och grejer så är jag nog den enda som har en chans att vinna :P Haha!

Nej nu ska jag klä på mig och fixa mig. Sen bär det av in till salongen. Höres!

Nu är det nära :)

Idag hämtade vi våra studentmössor!

Nu jäklar är det nära :D :D

Glada nyheter

Idag hade vi gesällenteorin. Jag kunde inte sova igår kväll och imorse mådde jag illa för att jag va så nervös (hur nervös kommer jag inte vara sen då på själva gesälldagarna liksom?) Men det kändes i alla fall bra. Och jag hoppas och tror att jag blir godkänd. Vi får reda på resultatet nu i veckan. Så fick vi reda på vilken färg och vilken permanent vi kommer att få på själva gesällen sen. Färgen blev kalas och där är modellen fixad också. Permanenten fick vi där emot den värsta av dom tre som går att få. Men jag pratade nyss med kusinvitamin och hon kunde ställa upp på den. Jag blev så glad så jag nästan hoppade upp i taket. Det blir nog bra det här :) Tur att man har stor släkt med rätt stor variation på hår så det finns en del att välja mellan :P

Nu ska jag vänta på att Robin ska ringa så ska jag hem till honom och sleepa! So long!


Jag har förretsen hört rykten om att vi ska få hämta våra studentmössot i morgon?! Stämmer det?

This is the life

Det är lördagkväll och tro det eller ej men jag har suttit i ett par timmar nu och pluggat gesällteori. Det känns så skönt och jag är faktiskt riktigt stolt äver mig själv att jag tog tag i det här nu idag fast det är lördag. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag har kommit en bra bit på vägeb och det känns som det mesta börjar fasna i mitt huvud.

Jag jobbade tidigare idag och det gick bra. När jag kom hem så åkte jag och Robin nästan direkt till Fagersta och käkade på järnvägskrogen. Jisses vad gott det var :)

Ikväll så ska vi väl typ bara kolla på tv. Kanske melodifestivalen eller något. Egentligen tycker jag inte att det är så värst bra. Men jag tror inte att det är så mycket annat.

Nu ska jag dra på mig mjukisar och bara njuta av kvällen och sen fortsätta med allt plugg i morgon!

Det blev en lång dag

Kom hem för bara en liten stund sen. Va först i skolan på förmiddagen och sen började jag jobba klockan 12. Jag slutade klockan 6 och efter det skulle jag egentligen skjutas ut Carro och Johan till Hässlö för dom åker till London ikväll. Men det fixade sig ändå och jag behövde bara ta bilen och åka hem. Skönt! Fast innan det så plockade jag upp lillebror och två av hans kompisar så åkte dom med mig hem. Han hade köpte ny mobil idag. En sån där med touch screen (jag och min engelska) och jag blev avundsjuk. Jag vill också ha en sån. Fast jag tror inte att jag skulle klara av den längre än en vecka.

I morgon är det fredag, äntligen! Och sen helg igen. Vet inte vad jag ska göra i helgen riktigt. Va med Robin i alla fall. Och jobba på lördag. Resten återstår att se. Plugga teorin också, skit!

Förresten, jag beställde nya kläder ifrån h&m igår. Skit fina. Men klänningen som va det finaste av allt som jag beställde va slut i min storlek så jag fick ta en större. Hoppas, hoppas, hoppas att den passar :)

I kväll struntar jag i gesällteorin tror jag och istället tappar upp ett varmt bad och lägger mig där :) Heeej!

Helkväll med mamma :)

Idag är det onsdag och jag är trött. Jag är hos mamma och vi har precis ätit mat. Jag ska sova här i natt. Det va ett tag sedan nu och hon har frågat massa gånger om jag inte kan göra det någon dag, så det är klart att jag ska göra det. Jag tror att hon saknar mig. Och jag saknar henne också. Hon ska snart hjäpa mig att plugga lite mer gesällteori. Och efter det ska vi baka bullar och kolla på skärgårdsdoktorn :)

Idag i skolan gjorde vi våran nedräkningskalender till studenten. Jag längtar massor!

I morgon blir det skolan på förmiddagen och klockan tolv börjar jag jobba så det blir en lång dag i morgon. Sen är det bara fredag kvar. Bara jag som tycker att veckorna går snabbt?

Förresten så saknar jag Robin massor!

3 februari

Samhällen idag va inställd. Så det blev ingen redovisning för våran del. Och med andra ord va vi kvar cirka tre timmar i skolan helt i onödan. Det kändes lite surt. Men men, jag och Becca gick och solade istället så tiden flöt på bra ändå.

Nu kom jag precis hem från mamma. Va där och umgicks lite med henne. Och så hjälpte hon mig att förhöra mig på gesällteorin. Jag trodde aldrig att jag skulle börja med den så här långt i förväg. Idag är det prick en vecka kvar tills vi skriver den. Jag börjar bli grymt nervös.

Nu ska jag hoppa i säng och njuta av att veta att man får en timmes sovmorgon imorgon :) God natt folk!

Gäsp

Nu ska jag snart gå och lägga mig trots att klockan bara är strax efter halv nio. Har vart trött i princip hela eftermiddagen så det ska bli skönt att komma i säng i tid. Pluggandet har gått lite framåt i alla fall. Ska göra klart resten i morgon på våran nästan tre timmar långa håltimme. Det lär jag ju hinna. God natt och sov gott :)

Ikväll blir det plugg!

Jajamen, ikväll blir det samhällsplugg eftersom att vi har redaovisning i morgon. Det hade jag glömt bort. Men jag tror att det går snabbt bara man väl sätter igång. Och det kan ju ta ett tag. Om inte annat så får jag göra klart det i morgon. All min motivation till att plugga är verkligen helt borta. Det ska bli så jäkla skönt att sluta skolan så det är helt sjukt. Idag är det 130 dagar kvar. Usch!

Skoldagen va skön. Hade ju bara en lektion och den gick rätt snabbt. Efter skolan åkte vi ner på stan och till vivaldi där vi slurka ner en varsin sallad. Det landade hur fint som helst i magen. När jag kom hem så följde Robin med mig hit ett tag och nyss kom jag hem från grannen när jag har varit och klippt. Nu är Carro och Johan på väg ner och jag ska klippa dom också. Och efter det ska jag sätta igång med pluggandet. Japp, så får det bli. Sen blir det en tidig kväll för mig ikväll för jag är helt slut. Känns verkligen inte som jag kommer orka den här veckan. Fast på torsdag så ska jag bara vara i skolan på morgonen. Sen när vi egentligen ska ha kundmottagning så ska jag jobba istället.
 
Nu ska jag slänga i en maskin med tvätt så jag har kläder i veckan! Hejs!


Nu blir det Beck

Jag ska kolla på Beckfilmen som börjar nu klockan nio. Det är ju dom här nyaste som dom ska börja visa varje söndag nu och dom är dom bästa. Ska göra mig reda för att sova och sen lägga mig under täcket på soffan och kolla på den. Sköönt!

Helgen har i princip bara bestått av massa kalasande. Men nu är det slut för den här gången. Och nästa gång någon fyller i släkten så är det min tur. 19 år, det är ju gammalt. Undra hur man kommer känna när man fyller 30?!

I morgon är det måndag och skola igen. Men jag har bara en lektion så jag ska inte klaga. Eller jo lite. Men bara för att det är religion. Fast helt ärligt så gillar jag dom lektionerna mer är svenskan. Men det är bara för att svenska lektionerna är så jäkla tråkiga. Religions läraren är ju i alla fall lite lusig, så lektionerna hittills har varit rätt underhållande. Ämnet svenska är däremot 1000 miljoner gånger roligare än ämnet religon. Men det kanske blir bättre. Vi har ju faktiskt bara haft ett par lektioner än så länge.

Nu ska jag äta ett äpple och sen göra mig redo inför kvällen!

RSS 2.0