Långledigt

Åh va härligt det är med långledigt! Jag har varit ledig sen i torsdags eftermiddag och börjar inte förrän på onsdag igen. Just nu sitter jag ute i solen och gör absolut ingenting! Huuuur skönt?! Jag va ute och gick på förmiddagen, nästan 8 km knatade jag ihop. Duktigt av mig! Jag köpte nya träningskläder i torsdags, jag tänkte att köper man nya så kanske man tränar mera?! Vi får välan se hur det går. Ikväll ska jag iväg till Fagersta och käka med brudarna. Myyyys! Nu ska jag glassa ute i solen någon timme till sen ska jag fixa mig tills ikväll. Puss & hej!

Söndag 17 april

Jag har nästan nyss kommit hem från Trummelsberg. Jag och Annorna va ut i solen och bara njöt. Tre och en halvtimme va vi ute. Nu är jag skapligt trött! Man blir faktiskt trött av att göra ingenting alls.
Liza har kommit hem från Linköping idag så jag ska ut och gå med henne lite senare. Efter det blir det inpackning, ansiktsmask och målande av naglar (om jag orkar, det är så jäkla drygt)!!
Stockholm igår va great! Jag köpte jag vet inte hur många tröjor och ett par ljusa jeans, äntligen! Lite hår grejer och örhängen kom också med hem, nöjd tjej!


Friiiiday

Härliga fredag och härliga väder!! En rolig eftermiddag på jobbet återstår innan jag tar helg för denna vecka. Efter jobbet blir det raka spåret in till Västerås för tacomys med mamma, Carro, Robin & c/o! Jag ska även hämta ut min dator som blev klar igår, ÄÄÄNNTLIGEEEEEN! Hoppas att felen är åtgärdade nu bara.
I morgon blir det som sagt shopping i huvudstaden med syster och det lutar åt att mami också hakar på! Myyys :)
I morgon kväll åker vi antagligen till Köping och kollar när Robin och c/o spelar i rockkarusellen. Om vi orkar efter en dag i Stockholm. Hihi!
På söndag ska jag och Annorna fullfölja våran söndagstradition från förra våren (fast vi började med det förra söndagen redan) med grillning i skogen, haha! Skithärligt ju när det är sånt här väder (förhoppningvis)!
Nästa vecka blir det jobb endast tre dagar eftersom att det är påsk! Likaså blir det veckan efter så jag hoppas att vädret ser ut såhär när man är mycket ledig.
Nu ska jag ta ut mina pommes ur ugnen innan dom brinner upp. Puss & hej :)

Tisdagar = ledigt!

Idag har jag hunnit med en hel del och tiden har bara flugit iväg. Jag va upp och solade på förmiddagen efter det åkte jag direkt in till stan där jag först käkade lunch med Robin och sen gick jag till Make up store och gjorde min sminkkurs jag fick när jag fyllde. Det blev najs! Och det är alltid kul att välja saker efteråt, det är ju typ det bästa! När jag va klar där så tänkte vi våldgästa Carro och Johan men det kände dom nog på sig för dom va inte hemma. Så vi åkte Hallstavägen hem och svängde förbi Åsby och köpte glass istället! Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska höra av sig. Det blir eventuellt en sväng till Fagersta och hembygdsgården med henne.
Nu väntar jobb resten av veckan och på lördag blir det Stockholm med Carro! Jag ska shoppa ihjäl mig (ok, inte riktigt, men jäklar vad jag ska handla!!). Puss hej!

Dreams

Just nu sitter jag uppe hos mamma och har lunch. Jag är inne på fritidsresors hemsida och drömmer mig bort lite. Vem skulle inte vilja åka utomlands nu liksom?! Jag beställde en bikini från h&m alldeles nyss, det är nog den närmsta utomlandskänslan jag kommer just för tillfället.
Jag har färgat håret här på förmiddagen. Så nu är jag rödhårig igen. Rödare än förra gången, men jag är liiite för fegis för att göra det superrött, men det här känns kanon :)
I morgon är det fredag igen och jag har inga som helst planer för helgen, jätteskönt faktiskt!
Nästa lördag blir det antagligen en tripp till huvudstaden med systeryster. Jag försöker övertala henne att vi även ska gå på Junibacken då, det går sådär måste jag säga!
Nu ska jag platta håret innan jag ska tillbaka till jobbet.
Puss & kram

:(

Buhu :(

RSS 2.0