Packing pågår!

Det går sådär med min packning. Jag packar om hela tiden. Jag vet inte riktigt vad jag ska packa ner. Men jag tror det går bättre för mig än för Robin. Observera att vi ska vara borta i tre nätter och jag fick frågan tror du att det räcker med tio par kalsonger?! Haha!
Jag kan inte fatta att det är i morgon vi åker. För det första känns det inte alls som det och för det andra så känns det som igår vi bokade resan och det va flera månader kvar.
Nu ska jag försöka packa klart och sen gå och lägga mig. Vi ska förbi mamma i stan i morgon innan vi åker. Hon fyller i morgon och Calle på lördag så vi ska gratta dom lite grann.
Ha det bra så bra för det ska i alla fall jag ha :D See you!

 


Garderobsrensing

Jag har varit väldigt effektiv idag. Efter att jag va upp solade så bestämade jag mig för att städa garderoben. Det va bombnedslag-varning där inne. Nu är det superduper fint och dörrarna går till och med att stänga. Och som vanligt hittade jag en massa kläder som jag inte ens kommer ihåg att jag ägde. Hittade även en hel del som jag inte ens fattar varför jag inte kastat. Jag tänkte göra samma sak igen, nämligen pula in dom längst in fast jag visste att jag inte skulle använda dom, jag gör jämt så. Men jag tänkte sen att nej jag tar bort dom. Så när jag och pappa va iväg till Fagersta så slängde jag dom i en sånhär grej där kläderna skickas till Afrika till folk som behöver dom. Dagens goda gärning eller vad?! Känns dumt att slänga så mycket kläder. Jag köpte även två lådor att ha under sängen med träningskläder och andra kläder som jag NÄSTAN aldrig använder. Dock va lådorna typ 5 cm för höga och fick inte plats där under. Så nu har jag två stycken stora lådor ståendes mitt på golvet. Känns sådär.
Vi storhandlade även massor mat och åt årets första semla.
Nu är jag död som en sill och tänkte slå på en film eller nått. Jag ska lägga mig tidigt idag och samla krafter inför dessa fyra arbetsdagar som är kvar innan vi åker! Puss & kram

Tandborstning pågår

Och efter jag har avslutat detta viktiga moment så ska jag ringa och boka soltid och sedan bege mig upp och sola. Jag är ledig idag och det är skönt. Plus att det är löning också, det skulle nog inte kunna bli någon bättre start på veckan tror jag?! Hihi :)
När pappa kommer hem från jobbet så ska vi åka en sväng till Fagersta. Han tycker nämligen att min bil behöver tvättas.
Träningvärk i mina vader har jag också, jag njuter ;)
Ha en bra dag för det ska jag ha!

Sundaymorning

Det är konsigt att jag alltid vaknar tidigt när jag får sova. Idag stod klockan på 08.32 när jag vakande och va klarvaken. Hur som helst så är det i alla fall hundra gånger skönare än att vakna den tiden utav att klockan ringer. Gör man det självmant har man ju ändå sovit ut, eller?
Idag är det träning med Anna som står på schemat. Efter det går vi vidare in i hallen och kikar på tjejernas match. Jag hoppas på en jäkla träningsvärk i morgon :)
Och då är jag ledig också, nicebajs!
Idag ska jag börja kika på vad jag ska ha med mig till London. Måste tvätta lite kläder och se till att jag inte använder dom innan vi åker. Växlig utav pengar måste göras i veckan också. Jag kan inte fatta att det är på fredag vi åker. Det känns som det va nyss vi bokade resan och då kändes det som en evighet tills vi skulle åka. Åååååå, vad jag längtar!
Nej nu ska jag borsta mina tänder och sen hoppas på att Anna är vaken och inte har glömt bort mig ;)
Puss & kram

En skön lördag

- Sova ut och slippa att ställa klockan
- Ligga och dra sig läänge innan man går upp med bästa Robin
- Åka upp till ica och köpa god frukost
- En sväng till Fagersta för att simma (heja mig, på en LÖRDAG)
- Åka till Köping och hälsa på faster
 
Nu kommer snart Robin och då ska vi fixa räkmackor och kolla på film. Myyyys!
Tummen upp för min lördag, jag älskar att vara ledig lördagar :)


Freeedagsmyyys

Fredag, yeeei!
Jag får en lika lång helg dom förra veckan. För nu jobbar jag nämligen inte förrän på tisdag igen, grymt skönt! Det va fakiskt mycket att göra på jobbet idag vilket va roligt efter två stycken allt för döda dagar!
Och en vecka kvar tills vi åker till London också, längtar!
Nu ska jag ta en dusch och förtsätta ha fredagsmyskväll!
Puss & kram


Bra bra bra

Åå, jag är så glad! Jag vet inte varför men allt känns så bra :)
Jag kom hem från gymmet för en liten stund sedan, så jag hoppas på ännu mera träningsvärk i morgon :)
Jag tror att jag ska stanna och simma i morgon innan jag åker hem från jobbet. Sen blir det mera träning på söndag med Anna. Det är så jäkla skönt, jag kommer knappt ihåg hur skönt det kändes att träna. Hihi :)
Nu ska jag borsta ut mitt trassliga hår och sen gosa ner mig brevid Robin som ligger och kollar på tv.
Puss & kram

En ny morgon

Träningsvärk x 70000, haha! Jag kan inte röra mig, det är skönt! Jag och Anna ska träna idag med och då får vi även sällskap utav Sandra. Trevligt trevligt!
Jag är trött och vill egentligen ligga kvar i sängen och sova, tyvärr går inte det. Jobb fram till 18.00 och sen efter det träning som sagt!
Morr!


Duktigt

Jag och Anna va iväg och gymmade. Det känns väldigt bra gjort faktiskt. Jag kommer inte ens ihåg när tränade på riktigt senast. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Men det är bara bra, då märks det att man har rört på sig. Fast jag måste ju säga att det här med gymning inte riktigt är min grej, men man kanske kommer in i det ;)
Nu väntar jag på att Robin ska komma hem från sin träning som för den delen inte ens har börjat än, haha! Då ska vi laga mat, kolla på idrottsgalan och mysa. Jag insåg nu när jag skrev det där att jag kommer hinna hungra ihjäl tills dess så nu går jag och äter en macka eller två. Hörs!

Leedig idag

Min sista helgdag är idag. Jag är hur pigg som helst och tänkte snart åka upp och sola. Jag tänkte även åka iväg och simma lite senare men är inge pigg på det. Dessutom ringde Anna nyss och jag hade glömt lite bort att vi skulle börja gymma idag så vi ska göra det istället på eftermiddagen. Fast jag ska nog även simma någon kväll sen efter att jag slutat i veckan, det är rätt så skönt faktiskt. Eller ja, i alla fall efteråt när det är klart.

Great

Jag har plockat undan i mitt rum så nu kan man till och med gå på golvet utan att snubbla på sladdar, kläder och allt annat möjligt. Dock är jag alldeles för slö för att dammsuga, det är väl bland det tråkigaste man kan göra? Fast nu när alla grejer försvann från golvet så kom allt damm fram istället, jag kanske skulle stöka till igen? Jag är tydligen för slö för att rensa garderoben också. Men det skulle verkligen behövas. Jag har bytt sängkläder i alla fall så det blir skönt att sova ikväll, jag längtar! Systeryster och Johan har nyss åkt härifrån. Efter lite tjat på pappsen så lagade vi tacos, jag kommer inte ens ihåg när jag år det senast så det va gott :)
Jag vet inte vad jag ska göra resten utav dagen. Funderar på att lägga mig på soffan och slå på en film. Möjligtvis pip larssons eller skärgårdsdoktorn. Längesen nu, hihi!

Söndag hela tiiiin

Carro & Johan kom hit igår kväll. Vi spelade massa spel och kollade på film. Som vanligt somnade jag dock och jag har ingen aning om vad filmen handlade om. Det va i alla fall en Beckfilm som jag aldrig har sett så jag ska kolla på den sen någon gång när jag är pigg. Haha!
Städning idag som sagt, orkar man? Måste! Usch.
Jag är ledig i morgon också så jag behöver inte ha den här söndagsångesten, skööönt!
Nej, jag ska sätta lite fart nu.
Och förretsen är det mindre än två veckor kvar tills London. Jag längtar ihjäl mig!!!!!!!!!!!!!!!!


Seg, segare, Elli

Idag är en riktig segardag. Jag har inte gjort mycket alls och det har varit så jäkla skönt.
På förmiddagen åkte jag och pappa upp till farmor och farfar. Vi lagade köttbullar, åt och gjorde inte mycket alls. Sen vi kom hem har jag fortsatt med att inte göra mycket alls. Jag va upp till ica och köpte godis och kollade på film. Nu väntar jag på att Robin ska komma hit så får vi se vad vi hittar på resten utav kvällen.
I morgon ska jag ta en städdag. Det ser ut som skit i mitt rum. Jag ska även ta och rensa min garderob tänkte jag. Behövligt! Mina kläder från h&m kom igår. Really nice!
Puss & kram

Lördag

Tack till kusin Camilla som har gjort min bloggdesign :) Visst är den fin?! Hihi!


Helgen närmar sig

Och så jäkla skönt ska det bli! Inte för att veckan har varit speciellt jobbig men det är alltid skönt att vara ledig. Långledig dessutom. Wiheooo :D
Efter en alldeles för lugn dag på jobbet kom jag hem en timme tidigare än vad jag brukar. Dödslugnt! Vilket även resulterade i en längre lunch och därmed shopping på stan. Mera nya kläder, me likes! Ekonomin gillar det inte lika mycket tyvärr! Men va fan, snart lön! Även nyklippt hår och lackade naglar erbjöd dagen. Ibland är det lite lyxigt när det är lungt ;) En lika döddag väntar i morgon. Sen är det helg. Kvällen i morgon kommer att spenderas med Anna och let's dance. Mycket trevligt!
Nu sitter jag bara här och väntar på att Robin ska ringa. Min käre bror är snäll och hjälper mig att bränna skiva till bilen från min spotifylista, tur att han kan sånt där. Jag fattar ingenting nu när det inte går att ladda hem från limewire (eller hette det så?) längre.
Nej, jag ska ta en snabbdusch och sen springa fort hem till Robin så jag inte fryser sönder!
Puss & kram på er!

 


Jag längtar

Jag längtar till:

- Fredagen den 29 januari och vi sitter på planet till London
- Våren, sommaren och allt som har med värme att göra (fast egentligen gör det inget att det är vinter ett tag till nu när det ändå har blivit riktigvinter liksom)
- 3 juli och jag sitter på planet tillsammans med familjen Gallon på väg till Turkiet för att vara där i 2 veckor
- Det är dags att köpa vårkläder på riktigt, då ska jag ta och åka till Stockholm och shoppa loss
- Helgen, jag ska göra nada! Och dessutom är jag ledig både lördag och måndag, yeeei!
- Jag flyttar hemifrån. Lite grann faktiskt, så jag får packa upp alla mina flytta-hemifrån-saker. Fast det får vänta ett tag till, jag har det bra här och har absolut ingen brådska med att flytta än. Bara det blir innan jag hunnit fylla 30 ;)


Spotify

Jag fick en invite till Spotify från Telia så nu slipper jag tjuvlåna Lizas :P Hihi! Jag väntar på min invite till voddler eller vad det heter men den har inte kommit än. Fast jag har hört att det mesta bara är skit där. Fast folk brukar ju säga att jag har kass filmsmak så jag kanske gillar det?! ;)
Jag gick runt felingen, helt själv! Jag va lite rädd att jag skulle möta en björn eller en älg eller liknande men det gick bra. Det känns skönt nu efteråt.


Tisdag

Och jag vill börja med att säga grattis till Anna på födelsedagen :) Hoppas att du får en bra dag!

Jaha, idag är det tisdag och jag är ledig. Jag hade hoppats på att det skulle va dåligt väder så jag kunde ligga inne och kolla på film typ hela dagen. Det känns lite onödigt att kasta bort en sån här fin dag för att göra det? Jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag ska vara i Fagersta 15.15 så innan dess ska jag väl försöka hitta på något. Det skulle vara skönt med en promenad men jag skulle behöva en spark i arslet om det skulle bli gjort. Synd att Liza har åkt hem :P
Idag är min lillebror och gör halkan. Tänk att han snart kan ha körkort. Det känns inte som det va längesen som jag fyllde 18 och nu är det bara någon vecka kvar tills han gör det. Sjukt! Och det är inte länge kvar tills jag fyller 20 heller för den delen. Nästan ännu sjukare! Halvvägs till 40, haha!
Nej, nu jag ska ta och vakna till lite och försöka komma igång!


:) :)

Jag har nyss beställt lite kläder från h&m. Tre tröjor, bara helt vanliga, har typ inga alls så det behövdes. Sen en klänning och strumpor. Haha, jag har inga strumpor, oftast blir det att jag sätter på mig två som inte passar alls. Så det behövdes också. Och i fredags köpte jag ett par nya jeans och en t-shirt. Nu klarar jag mig ett tag till :) Det är kul med nya kläder, jag längtar tills dom kommer :)
Jag och Robin va på bio igår. Luftslottet som sprängdes såg vi. Den va jättebra, precis som dom andra två filmerna innan. När den första är hur bra som helst brukar det ofta bli så att dom andra bara blir sämre och sämre men jag har gillat alla tre. Även om jag tycker att tvåan är bäst :) Efter bion åkte vi hem till Carro och Johan en sväng. Vi åt mat och spelade spel. Det va trevligt!
Idag är det jag som har stått för matlagningen här hemma. Klyftpotatis, morötter och lite annat tjaffs i ugn, kött, beasås, sallad med fetaost och egna vitlöksbröd. Hur gott som helst om jag får säga det själv, jag kan bara jag vill ;) Även en promend med Liza har hunnits med. Det va skönt att få friskluft i det finfina vädret, bara man klär på mig varmt är det riktigt skönt att vara ute.
Vad som ska göras resten av kvällen vet jag inte riktigt. Blir nog film & tv-tittande med Robin. En annan del av Köping börjar ju idag och det lär man ju se :)
Nu är det jobb som gäller nästa vecka. Jag är ledig på både tisdag och på lördag för att det va så lite inbokat. Det tackar man inte nej till. Att vara ledig alltså.
Puss & kram på er!


2010

Jag har bestämt mig för att åka london eye när vi är i London. Om jag får med mig någon upp vill säga. Robin räknar jag inte med, jag är glad bara han lyckas ta sig på flyplanet. Men Johan går nog att lura med. Det skulle va skithäftigt! Hihi :)

Annars då? Jodå, det rullar på. Nyår va trevligt. Kallt som attan bara. Men kvällen överlag va bra. Jag har hunnit jobba en dag redan och i morgon väntas mer. Men bara måndag och tisdag tills att börja med, sen är det ledigt igen. Yeei!
Jag väntar på att en viss Liza Bergkvist ska ta och pallra sig hem från Västerås, vi ska ut och gå. Egentligen orkar jag inte. Men det kommer kännas mycket bra efteråt. Jag är trött!
Nehej, jag ska försöka bränna en skiva till bilen. Det är välbehövligt!

RSS 2.0