Söndag

Jag har nyss varit upp och kollat på killarnas match och nu väntar jag på att Robin ska komma hit för då åker vi till Fagersta och köper grejer till tacos och sen hem hit och lagar. Jag hungrar ihjäl!
Det blev en myskväll igår som sagt. Melodifestivalen va väl sådär, inget bidrag jag gillade i alla fall. Men jag har ju inte sett någon annan gång så det kanske finns bättre?
Vid halv elva hade Robin redan kommit hem så jag gick hem till honom. Han va väl halvt hjärndöd ungefär och slocknade i princip direkt när jag kom dit. Vilken rocker ;)
Nu ska jag byta kläder och sen hoppas på att den dära dyker upp snart!
Puss & kram

Farligt trött

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen. Höll på att somna på vägen hem, jag är hur trött som helst! Har i alla fall precis ätit mat och lite senare så drar jag och Anna upp en sväng till gymmet.
Jag är oerhört glad över att jag bestämde mig för att ta det lungt ikväll och skippa folketshus. Det hade varit kul att se Robin & c/o när dom spelar eftersom att dom har ny sångare. Men det kommer fler gånger och bara tanken på att må dåligt i morgon får mig att vilja kräkas. Det blir en lugn kväll och morgondag :) Längesen jag va hemma och bara tog det lugnt så det ska jag göra hela dagen i morgon! Jag ser framemot myskväll med Anna och ni kommer finna mig i soffan hela kvällen :)
Take care, bye!

Är jag kass?

Jag kokade nyss ris till min matlåda jag ska ha med mig i morgon. Det luktar bränd tomtegröt i hela lägenheten. Dock är inte riset bränt. Är jag kass? Det visar sig i morgon när jag äter det antar jag?! Hihi :)
Tänk att det redan är fredag i morgon, det är mycketskönt. Jag trodde att jag va ledig på måndag men jag hade visst kollat lite fel och är ledig på onsdag. Det hade varit skönt med sammanhängande ledigt men va fan, jag överlever nog ändå ;)
Jag beställde maskeraddräkt till våran fest igår. Dock ångrar jag mig lite tror jag, hoppas den är fin när den kommer, hoppas den kommer. Jag har sagt hela tiden att jag ska vara en kändis. Snövit räknas inte som kändis väl?! Klänningen va söt i alla fall. Jag fick lite panik där igår för att jag inte kommit på något, ingen utav Annas alla hundra förslag har jag nappat på. Förutom det här då, tillslut :P Jaja skit samma, det blir nog bra!
Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum så att golvet kommer fram.
Puss & kram


Nattprat

Jag saknar mitt mörka hår. Väldigt mycket faktiskt, det kanske är dax att färga tillbaka det snart? Haha, i natt skrev jag först istället för snart. Jag är trött idag!
Och på tal om i natt. Robin ställde klockan två gånger i natt för att gå upp och kolla på hockeyn. Han kom tillbaka in när första matchen va slut, jag vet inte vad klockan va, tre kanske?! Jag satt mig upp i sängen och frågade Ska du gå hem nu? Han svarade Ja det ska jag, lägg dig nu! Jag ba Okej hälsa så mycket. Haha, jag va nog trött i natt också. Det är lite läskigt när det blir sådär och man inte kommer ihåg det.

Idag sviker jag Anna med träningen. Hon dödar mig! Jag ska verkligen inte göra någonting alls när jag kommer hem, ska bli super skönt! Det har jag inte gjort på hela veckan.

 


Redan onsdag

Som vanligt har även denna vecka flygit iväg. Jag fick lite sovmorgon idag, börjar klockan tolv. Jag får sällskap in av både mamma och Anna. Skönt det, det är så jäkla tråkigt att sitta och åka mellan själv.
Jag är lite besviken på mig själv att jag inte har någon träningvärk idag, med tanke på hur död min mage va igår efter gympasset med Anna. Jag får köra ännu hårdare idag med andra ord.
Jag vill ha helg nu, men jag tror det kommer gå fort tills dess!
Onsdag: Jobb + träning med Anna
Torsdag:
Jobb + lunch med mamma, eventuellt träning
Fredag: Jobb + myskväll med Robin

Jag jobbar på lördag sen på kvällen ska jag och Anna kolla på melodifestivalen (första gången jag gör det i år), äta pizza, köpa massa godis och vara allmänt onyttiga. Mjukiskläder på är ett måste! Jag längtar!
Nu däremot ska jag hitta lite kläder och försöka fixa i ordning mig. Jag nös nyss fem gånger i rad förresten!
Puss & kram


Mer snö ändå?

Nu får det väl ändå ta och sluta. Jag vill ha vår, sommar och värme. Helst i morgon tack!
Jag känner mig oerhört seg denna morgon. Känns som jag borde sätta lite fart!
Leta fram lite kläder kan ju bli ett problem också. Idag är jag possitiv.

 


Måndagmorgon i Linköping

Liza har gått iväg på föreläsning och jag slängde just in Ronnie i duschen för att få lite lugn och ro. Han pratar konstant och jag får skavsår i mina öron. Hoppas han duschar länge. Hihi :) Vi ska möta upp Liza vid 12 när hon slutar så ska vi käka med henne och efter det åker vi hem. Det har varit en supermysig helg!
Vi kom ner i fredagskväll och höll oss borta från både avkörningar och fortkörningar.
I lördags va vi ner på stan och stylade om Ronnie. Han blev mycket fattigare men oj så mycket snyggare. Det gjorde vi bra, med hjälp av killen inne på carlings. På kvällen lagade vi supergod mat och fixade i ordnings oss. Förfest hemma hos Liza och sen vidare ut på studentkrog, hon skulle visa oss en del av studentlivet. Jag klarade mig galant bland alla studenter, Ronnie däremot blev utslängd. Haha!
Igår va vi på bio och såg shutter island. Trodde inte att det skulle vara en film av min smak men det va riktigt bra faktiskt.
En superbra helg med andra ord! Nu hör jag att Ronnie är klar och då är det min tur.
Puss & kram

5 år



5 år med världens bästa, puss på dig!

Alla verkar vilja gymma?

Efter 30 minuters gång/springning på bandet och en maskin med armar så gav vi upp. Jag ljuger inte när jag säger att det va kö till varenda grej på gymmet (eller jo jag ljuger lite, pyttelite!). Det va inte ens kul, eller det va ännu mindre kul än vad det brukar vara är väl mer rätt uttryck, så vi gav upp.
Nu håller jag på att laga mat och matlåda istället. När Robin kommer hem så ska vi fika hallonbakelse, mumma :) Känns som det blev lite omvänd effekt med träningen? Haha!
Nu kokar mina makaroner över, så jag lär göra någonting åt det!
Puss & kram

Snurrsnurrsnurr

Massor med saker snurrar i mitt huvud just nu och jag känner mig så jäkla förvirrad. Jag känner att jag måste få skriva av mig och kanske avreagerna mig någonstans.
Jag måste ordna upp en massa saker men det blir svårt när man aldrig får något ordentligt besked. Jag bryr mig kanske mindre om vissa saker än vad jag borde just nu? Vad vet jag, men så fort jag bara ordnat upp detta så ska nog allt flyta på så bra som jag vill ha det! Jag orkar inte med mig själv ibland!
Nu ska jag hem och mysa sönder Robin och lägga mina problem på hyllan ett tag. En bättre förklaring kommer om en dag eller två när allt är spikat och klart, vilket det egentligen redan är!


-

Idag har jag provat på något som jag aldrig har gjort förut. Nämligen ätit sushi. Det va rätt så gott faktiskt. Ingenting jag skulle äta hela tiden istället för mina vivaldisallader till exempel, men någon gång ibland sådär kan det säkert vara lite gott.
Dödslugnt på jobbet vilket resulterade att jag va hemma två timmar tidigare.
Resten av kvällen blir lika dödslugn.
Puss

Måndagmorgon, igen!

Jaha, då va det måndag igen. Första måndagen på länge som jag jobbar, tror jag?! Veckorna går så snabbt så jag hinner inte med riktigt!
Jag har inte mycket alls som ska göras i veckan. Träning med Anna i alla fall. Och i helgen ska jag och Mr Ronnie ta en roadtrip ner till Linköping och hälsa på Liza. Mycket trevligt!
Jag och Robin hyrde nya Beckfilmen igår som alla har sagt är så bra. Jag tyckte det va en av dom sämre om inte den sämsta. Jag gillade den inte alls!
Jaja så kan det va, dags att sätta lite fart så jag kommer iväg någon gång!
Puss på er!

Åh, vilket härligt väder!

Jag sov nästan 12 timmar i natt, jag tror att det behövdes. Att vakna till ett sånt härligt väder gör en ännu piggare. Jag och Anna ska upp och gymma på eftermiddagen så jag tänkte passa på att gå till gymmet. Härligt!
Jag och Robin va på bio igår och såg Farsan. Den va bra, trodde den skulle vara roligare med den va bra, helt klart!
Nu ska jag laga mat med min pappa och sen får vi se vad som händer.
Puss & kram

Bilder från London

Jag lägger in några bilder från London nu när jag fått in dom på datorn :)














Ännu en sovmorgon

Men jag gnäller inte över det, det är super skönt! Hihi :)
Jag bokade nyss biobiljetter till mig och Robin. Vi ska gå på bio på lördag. Farsan ska vi se, hoppas den är bra, den verkar vara det i alla fall :)
Ikväll blir det träning med Anna. Min träningsvärk från i måndags har någolunda försvunnit så nu är det bara att köra på igen!
Jag längtar till helgen! I morgon efter jobbet så stannar jag kvar i stan och kollar på Robins match, han har lyckats blivit avstängd och får inte vara med och spela så jag ska göra honom sällskap på bänken. Efter det sover vi kvar hos mamma, sen jobbar jag först på lördagen och efter det åker vi ut en sväng till Hälla och sist som sagt, bio. En mycket bra helg kommer det bli med andra ord!
Jag ska ta och hoppa in i duschen och försöka piggna till lite, annars är risken stor att jag klipper någon i örat idag! Det känns som jag halvsover fortfarande ;)


Sjukt

Jag gick tillbaka och läste i min blogg lite, och i morgon är det ett år sen vi hämtade ut våra studentmössor, sjukt eller vad?!


En lång sovmorgon!

Jag börjar inte förrän klockan ett idag, för skönt nästan! Men jag gick upp vid åtta i alla fall och tänkte ta det lite lungt nu på morgonen så man slipper stressa sen. Så nu sitter jag här och dricker harrods thé, mumma :)
Jag va hem till Becca igår kväll och fixade lite inför 20-års festen vi ska ha den 6 mars. Vi kommer att ha film/kändistema. Jag klurar och klurar på vad jag ska vara, måste komma på något bra ju!
Och på tal om något annat så klickade jag hem nya kläder från h&m igår. Det är farligt att kolla kläder på internet. Man bara klickar på köp och någon vecka senare så vips ligger dom i din brevlåda och man är lite fattigare, igen! Ooops!


What a wonderful day :D

Åå va skönt att det är fint väder, dock va det jävligt kallt. Får se om jag lyckas ta mig själv i kragen lite senare och gå ut och gå. Först blir det träning med Anna vid elva men sen på eftermiddagen kanske?! We will see.
När vi va i London så köpte jag tre stycken olika pulver som man blandar ut med varmmjölk, som oboy nästan fast mycket godare. Nu provar den med vitchoklad och marshmallows (stavning?!). Dom är så jäkla goda, hihi :) Dom blir inte sliskiga som jag tycker att oboy kan bli, och så blir det vitt istället för brunt. Asgott!
Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen skjutsa Robin till stationen vid tio.
Ha en bra dag!

Phjuuu

Efter lite pizza i magen så börjar jag känna att jag lever igen. Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är att jag är ledig i morgon. Det känns som att den här dagen blev lite bortkastad. I morgon blir det solning, städning och träning med Anna. Mer vet jag inte. Hoppas att det är lika fint väder i morgon med som det har varit idag, då kanske jag går ut och går på morgonen, det skulle vara bra skönt!

Söndag

Kvällen igår va grymtkul, den spenderades i folketshus med firning utav bland annat Vicki som fyllt 18. Idag har jag mått som en överkörd katt ungefär. Men man mår väl som man förtjänar, antar jag?! Kul va det iaf!
Jag hungrar ihjäl, pizza med tjejerna lite senare. Det blir smarrens!!!
Puss & nyp i stjärten

Måndag eller hur var det?

Jag har gått runt och trott att det varit måndag i princip hela dagen. Så det blir ju bara en massa plus att det faktiskt är onsdag i morgon :)
Det kändes som att jag kunde ha sovit ut ett par timmar till i morse. Man har inte fått tillräckligt med sömn nu när vi varit borta och det har varit full fart hela dagarna, men det hör till och det är det värt :) Att åka bort en weekend såhär är absolut något jag tänker göra flera gånger, det gör så jäkla mycket att bara få komma iväg ett tag och få lite miljöombyte. Shopping, fotboll, promenad nedanför big ben, andra sevärdheter och madame tussauds är väl en hel del av vad som gjorts. Som jag skrev igår, JAG ÄLSKAR LONDON!
Massvis med kort är tagna, dock inte inlagda på datorn, det kanske kommer upp något sen.
Nu ska jag packa upp alla mina saker och plocka unda änn lite här hemma. Har inga kläder heller som är rena, jag kanske borde göra någonting åt det?!

Tillbaka till verkligheten

Jag kan sammanfatta dessa dagar med med tre ord: JAG ÄLSKAR LONDON :D
Det hade inte gjort något att stanna ett par dagar eller några veckor till. Vi har haft det så jäkla bra, det hade inte kunnat bli bättre!
Nu är jag helt slut och ska gå och sova. Jag får uppdatera mer någon annan dag :)
Puss & god natt på er!

 

 


RSS 2.0