<3

Jag har utan tvekan världens bästa pojkvän!


 

Hemma hos Robin!

Anna fick helt fria händer när det gällde min bloggdesign, jag är mycket nöjd :) Lite små ändringar bara så är den perfa! Den tackar jag och bockar för!
Liza tycker att jag är segast.com jag tycker Robin är det.
Jag har spenderat eftermiddagen tillsammans med Liza. Vi åkte till Fagersta en sväng där hon uträttade lite ärenden. När vi kom hem fixade vi Sandras födelsedagskort som för den delen blev mycket bra, vi är roliga! Hon hann även bli klippt. När hon gick hem så knallade jag hem hit till Robin. Vi Jag bakade äppelpaj som vi nyss har ätit och nu väntar jag på att han ska bli klar så ska vi gå hem till mig och kanske kolla på någon film och sen sova. Jag är trött, tröttare, tröttast. Tröttast.com helt enkelt! Hihi!
Förresten så är min Liza brabrabra och jag kommer att sakna henne grymt mycket när hon flyttar. Även om jag vet att vi kommer att träffas mycket ändå så är det i alla fall inte samma sak som att bara slänga iväg ett sms; -Ska du med ut och gå? eller som idag -Du måste följa med mig till Fagersta! Puss på henne! <3

Sömntuta!

Jag brukar aldrig sova såhär länge som jag har gjort under dom här två veckorna jag har varit ledig. Ändå är jag inte uppe nå länge på kvällarna och plus att jag sover med Robin och det är alltid han som vaknar först och väcker mig. Tydligen behövs det sovas. Kom hem från Robin alldeles nyss och pappa va redan borta. Carro & Johan ska flytta ur sina saker idag och det va ju meningen att jag skulle hjälpa till. Undra om dom har mycket kvar, kanske skulle åka upp en sväng och kolla. Har i alla fall ingen annat för mig tills Liza slutar jobba. Får se om jag orkar. Jag ska i alla fall börja med att duscha och fixa mig så får vi se vad som händer! Adios

Minigolf & grillning

Det blev två svängar till Fagersta idag. Den första innebar bilhämtning och den andra minigolfspelning tillsammans med familjen Gallon. Jag va nästan sämst. Men bara nästan. Bättre lycka nästa gång, eller nått! När vi kom hem blev det grillad fläskfilé, mycket gott!
Jag känner mig lugnare idag är vad jag har gjort på hela sommaren angående gesällomprovet. Ändå är det närmare än vad det vart tidigare dagar och jag har inte övat heller. Men jag har dom förhoppningsvis klara, en liten förfrågning bara sen är det bara och sätta igång :P Lite sista sekunden som jag lovade mig själv att det inte skulle bli men dom senaste veckorna har jag faktiskt haft viktigare saker att tänka på. Och resten av sommaren har jag ioförsig bara varit slö. Men att jag känner mig lugn idag gör mig lugn!
I morgon ska jag umgås med favvoliza! Får se vad vi hittar på. Fast medans hon jobbar och sliter till en början av dagen ska jag hjälpa syster & Johan med flytten (hur mycket hjälp jag nu kan vara till) och även frisera Jejje lite grann.
Sen är det bara fredagen kvar sen börjar jag jobba på lördag. Men helt ärligt nu, sån skitsommar som det har varit så gör det faktiskt ingenting. Hösten är mer än välkommen för min del. Lördagskvällen kommer att spenderas hemma hos fröken Widjeskog som ställer till med partaj efter att ha gått och fyllt 18, det ska firas!
Nu ska jag göra någonting annat, som inte kräver så mycket energi, mina krafter är spårlöst borta! Tudelu :)


Utmattad

Helt död. Nyss hemkommen från storstaden. Det har varit en mysig dag. Blandat med lite shopping (dock inte för min del, köpte ingenting) och sevärdheter.
Pappa va och besiktade gamla bilen idag och den gick igenom så nu kan ni kalla mig bilägare! Känns mycket bra. Dock ska jag bara ha kvar den tills jag hittar lägenhet men det kan ju ta sin lilla tid. Känns lite onödigt att ha bil sen när man flyttar in till Västerås.
Nu ska jag duscha och snart kommer Robin!

Inte mycket kvar nu.

På min semester alltså. Och ändå känner jag inte för att jag göra någonting. Bara gå hemma och ta det lungt. Jag tror att jag ska baka lite senare. Typ rabarberpaj eller nått. Är sjukt sugen! Kom precis hem från Fagersta. Pappa skulle hämta bilen så jag fick köra den andra. Fast jag vet inte riktgt vart han har tagit vägen för jag kom hem för typ 20 minuter sedan.
Imorgon bär det av till Stockholm. Halv åtta går bussen, jag kommer vara skapligt trött!
Nej nu ska jag göra annat! Puss!

Snurre

Jag ska snart börja fixa mig lite och sen åka upp till mamma. Ska plocka ur mitt gamla rum som lillebror ska få och så ska jag hjälpa Carro & Johan lite om det behövs eftersom att dom snart flyttar.
Kryssingen va rolig och nu ska jag åka.
PUSS!

Fullt upp!

Eller nja, det har jag väl inte direkt. Men det känns som det är mycket just nu, många bollar i luften så att säga. Men det är bara roligt. Jag har semester, vilket innebär att jag faktiskt inte har suttit så mycket framför datorn. Vädret har ju dock inte varit det bästa. Men jag har ju en vecka till så jag håller tummarna :)
Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli halv åtta. Robin ringde mig tidigare och sa att vi skulle på bio. Den nya Harry Potter filmen ska vi se. Egenligen orkar jag inte. Skulle bara vilja vara hemma och ta det lite lungt. Vila upp mig inför morgondagen då kryssningen går av staplen. Jag längtar som en tok! Men bara vi är på väg så blir det bra :) Med bion menar jag.
Jag va hem till Liza tidigare. Jag hjälpte henne att fylla i massa papper som hon ska skicka in tills hon flyttar. Om nollningen och så. Fan va roligt hon kommer ha där nere. En liten pytteliten del av mig skulle nog tycka att det skulle vara bra roligt att plugga vidare. Dock vet jag inte vad jag skulle vilja plugga och förtillfället har jag ingen ork för det. Men någon gång i framtiden kanske? Bara för att jag har ett yrke nu betyder ju inte det att jag behöver syssla med det resten av mitt liv.
Nej nu ska jag sätta på mig lite andra kläder, om jag orkar!


På jobbet!

Idag är det lugnt, väldigt lugnt! Jag har i princip suttit ner på en stol hela dagen och inte gjort någonting. Två kunder har jag haft. Tiden går så sakta och det känns lite surt när vädret är så pass fint ute. Fast jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb i alla fall. Jag har suttit och fipplat på mobilen bra länge nu och kom till sist på hur man gjorde för att blogga via mobilen. Då jag göra det fler gånger jag har tråkigt ;) Så mycket mer har jag inte gjort idag. Ätit upp i princip hela kakburken bara :P

Snart semester :)

Nu jobbar jag bara idag och två dagar till sen har jag två veckors semester. Det ska bli så sjukt skönt så det är inte sant :) Jag längtar dessutom asmycket till kryssningen.
Idag är det finfint väder ute. Hoppas att det håller i sig tills ikväll när jag kommer hem. Då ska jag tvinga Robin att vi ska åka och bada. Jag är ensam hemma hela veckan. Både pappa och Calle är i Stockholm. Fast Calle kommer nog hem i morgon fast honom märker man inte så mycket av :P
I morgon när jag har slutat ska jag och Liza ta en sväng till ikea. Hon har fått lägenhet och flyttar snart så hon ska köpa en massa grejer. Jag ska vara smakråd. På tal om att hon flyttar snart så hade vi överraskningsfest för henne i lördags. Det va skitkul. Och det som va mest roligt va att hon inte visste nått. Vi alla va typ helt säkra på att Gustav hade skvallrat :P Hon blev minst sagt chockad och det tog ett bra tag innan vi tillsist fick över henne. Envis som hon är :P Haha!
Nej nu ska jag äta frukost och sen åka iväg!

.

GOD NATT!!


Spöregn!

Såklart det är det när jag för en gångsskull ska cykla. Men tur har jag som har Liza som erbjöd sig att skjutsa ner mig! Puss på henne! Jag vill inte ens tänka mig hur blöt jag hade varit och hur håret hade sett ut :P
Jag kunde verkligen inte somna igår. Jag tänkte för mycket. Snart är det dax för gesällen igen. En modell har jag fixat och nu är det en kvar. Jag har lite förslag i mitt huvud om vem jag skulle kunna ta. Jag tänkte ta tag i det ordentigt på semestern. 
Nu hoppas jag bara att tåget är i tid så jag inte kommer försent!
Adios!

Trött!

Idag har det varit regnigt och mysigt sen jag kom hem. Fast det va inte speciellt mysigt att köra hemfrån jobbet. Jag va lite rädd faktiskt. Hade vindrutetorkarna på det högsta läget, det va typ en halv meter vatten på vägen och alla bilar inklusive jag körde typ 50 på 110 vägen för att det regnade så mycket. Jag trodde att jag skulle köra i diket för man såg ingenting. Att det dessutom mitt i allt började lysa en lampa gjorde att jag fick ännu mera panik. Det va läskigt. Men hem kom jag i alla fall. Vi hade strömavbrott i typ två timmar på jobbet idag. Tur att det va så lugnt på förmiddagen :P
Det är myisgt när det regnar som sagt. Speciellt när man ska sova och man hör hur det smattrar på rutan. Hoppas bara att det hinner sluta tills i morgon för jag måste nämligen cykla ner till stationen. Pappa ska till farbror doktorn och måste därför ha bilen och mamma och c/o är i Finland. Jag döör om det regnar. På kvällen blir det i alla fall bio med Liza, Anna och eventuellt Michaela.
PUSS!!

Ojojojoj

Bloggen har dött lite. Ooops!

Jag är trött, har ont i magen och känner mig faktiskt lite hängig. Jag väntar på Robin och fram tills han kommer ska jag slå på pip-larssons och titta på ett par avsnitt. I like it! Dessutom på sommaren så man får lite sommarfeelings. :)
Det går bra att jobba men det är rätt så lungt. Tiden flyter på rätt så bra ändå. Jag jobbar bara den här veckan och fram till fredag nästa vecka sen har jag två veckors semester. Det ska hinnas med paintball, kryssning, shoppingtur till Stockholm, eventuellt gröna lund och iväg på nått litet äventyr med Robin. Jag längtar!
Jag träffade en mycket saknad Liza igår. Vi tog en promenix runt felingen. Skönt att få träffa henne igen.
Jag ser framemot helgen och fram tills dess blir det massa jobb och även ett biobesök med Liza.
ADIOS!


Längesen nu.

Det känns lite tungt att åka iväg till jobbet på mornarna. Speciellt när det har varit sånt fint väder ute. Idag är det ju inte lika fint och det känns bara bra :P Det kan bli fint i morgon igen vid sisådär tvåtiden. Och det får gärna hålla i sig hela söndagen och så kan det regna på måndag. Önsketänkande! :)
Mallorca va asbra! Lätt ett ställe jag skulle kunna åka tillbaka till. Veckan gick väldigt snabbt så jag hade gärna kunnat stanna en till. Men det är skönt att vara hemma också. Nej, nu ska jag ta och fixa mig och sen brumma iväg. Ha en trevlig dag :)


RSS 2.0