stockholm

kom hem från stockholm för en timme sen kanske. har handlat massor. men bara två stycken julklappar så vi får väl se hur det här kommer att gå ihop pengar mässigt. det va i allafall en riktigt mysig helg tillsammans med mami :)

imorgon har vi redovisning i svenskan. om johan ludvig runeberg (wiheeoo). jag började alldeles nyss. men det kommer att gå snabbt bara jag får ut papper från datorn. det är så dryygt att sitta och läsa av all fakta ifrån datorn. men ska hem till robin om ett tag och fixa det. så det kommer att gå bra det här :)

imorgon har jag sovmorgon, men jag och becca åker in tidigare och "klistrar ihop" all fakta vi har fått fram.

heeej :)

igång

japp, nu är jag igång igen. kom hem från skolan vid sex och direkt när jag kom in hade jag två klippningar. ska ta och lägga mig i badet en stund och koppla av lite :P

jag pratade med liza på msn för en stund sen, och shit va hela gymnasietiden har gått snabbt. när vi började ettan så började vi räkna ner till studenten och då var det sex terminer kvar. nu efter jul är det en kvar. en enda. det är ju verkligen ingenting! det känns som vi nyss började ettan, tiden går verkligen föör snabbt. och om ungefär fyra månader fyller jag 19. det känns som jag nyss va 14. då det är fem år sedan jag va 14. shit, vi är snart pensionärer!

blää

nu har jag feber också. det blir ingen skola imorgon heller. det är lika bra att vara hemma och vila upp sig.

förresten fick jag nyss ett glädjande sms från becca. hon skrev att ingen hade fått ig på samhällsprovet. gissa om jag blev glad :D då slipper man oroa sig för det längre. hoppas att han inte ljög när han sa det bara, det vore elakt :P


sjukling

har varit hemma idag med migrän. men nu känner jag mig bättre, har typ sovit hela dagen. och kollat på filmer från när vi va små. det gör jag alltid när jag är sjuk :P

nu börjar jag bli hungrig så ska väl ta och göra något som jag kan käka. sen lägga mig under täcket framför tvn och kika på film!





make me happy

idag är en sånhär trist dag. det känns som att tiden har stått stilla och det är evigheter kvar till allt. därför tänker jag göra en lista med grejer som är värda att längta lite till och som jag tycker ska bli roligt!

22-23 november stockholm med mamma
18 december jullov
19 december balen
24 december julafton
31 december nyår
12 & 17 januari annorna blir 18
18 februari 4 år med robin
17 mars jag fyller 19
7 & 17 maj gesällen (okej det ingenting jag varken längtar efter eller tycker ska bli särskilt roligt men det är i allafall värt att nämnas)
början på juni utklädnadsshowen
12 juni STUDENTEN :D :D :D :D :D

nu känner jag mig genast lite gladare och ska fortsätta vara glad genom att kolla på vänner!

puss på er!

typiskt

som sagt, vaknade med huvudvärk imorse. men jag skulle vara duktig och åka in till skolan i allafall för att ha EN lektion. när vi kommer dit hinner vara där i kanske 15 minuter så visar det sig att vi inte har någon lektion. snacka om onödig dag!

men en sak va i allafall possitiv, balbiljetterna släpptes idag och vi hann få biljetter :D (Y) längtar tills min klänning kommer!

ciaaao

sovmorgon

det gillar vi :) börjar egetligen klockan två men jag och becca har en uppgift som ska vara klar nästa måndag så vi tänkte vara duktiga och åka in med elva tåget och göra klart den. eller i allafall börja. sen får vi väl reda på svenskaprovet idag också. kan ju bli intressant :P jag har haft världens huvudvärk från igår kväll och så va det kvar när jag vaknade imorse. det är ju det väääärsta som finns :( usch!

och snön ligger kvar :D det är ju typ snöstorm ute. myyyyys :)

när jag kommer hem idag så ska jag nog va med robin, får se vad vi hittar på!

heeej så länge


isit & kallt

äääntligen, hoppas det kommer ännu mera snö :D

idag har jag varit och jobbat. det va mycket att göra så det va roligt och tiden gick snabbt!

ska och klippa anna lite senare ikväll och efter det va med robin. vet inte vad vi ska hitta på. ingenting antagligen :P

kul inlägg, har egentligen ingenting att skriva så jag vet inte varför jag fortsätter, så därför jag slutar nu och gör nått annat istället!

fast först jag måste bara säga att HEJA KEVIN!! jag blev nog lite kär :P

puust

kom nyss hem. slutade klockan fyra idag och efter det väntade jag på mamma så gick vi till kristiansborg och simmade. usch va jobbigt det va. kommer att ha grymt mycket träningsvärk imorgon.

nu har jag en till modell fixad till gesällen. och det känns bra, bra, bra! det va den trevligaste och sötaste lilla tanten jag någonsin har träffat (näst efter farmor). och det kommer nog att bir kalas tror jag. bara att börja öva som sjutton!

imorgon är jag ledig igen :) sköönt! men sen ska jag jobba på lördag så det är inte riktigt helg än i allafall. ska nog ta och sola imorgon och så ska jag klippa. på kvällen blir det idol med robin :)

nu ska jag äta muffins!

snö

nu snöar det igen. hoppas att det blir mycket och att den ligger kvar. jag vill att det ska bli en riktigt jul i år, med SNÖ. det har det ju inte varit på hur länge som helst. det är mysigt med snö. haha, va nyss ut och kollade posten och det är ju is under snön som ligger på backen och jag höll på att slå på arslet säkert tio gånger. hoppas ingen såg mig :P

provet idag då, vad ska man säga. det gick faktiskt bättre än vad jag trodde (med tanke på att jag trodde att jag inte skulle kunna en enda fråga). men jag svarade kanske på hälften i allafall eller nej lite mindre och jag hoppas hoppas hoppas att det räcker till ett g. men det blir det nog inte. och det blir pinsamt när han ska rätta mvg-uppgiften eftersom att jag bara kladdade dit något och sen nu i efterhand när jag kollade i böckerna så va det skapligt mycket fel eftersom att det inte ens va rätt grej jag skrev om :P

när robin kommer hem så ska jag hem till honom och kolla på kalle & chokladfabriken (ÄNTLIGEN!)

<3



du är bäst!

regn & slask

jag är verkligen noll taggad till allt som har med skolan att göra! usch! idag slutade vi i allafall tidigt. eller egentligen hade vi samäll också med orka vara kvar i skolan och ha håltimme i tre timmer och sen samhäll i typ en kvart. nej då är det faktiskt bättre att åka hem och plugga till provet som är imorgon. gäääsp & suck!

jag känner mig sjuk. vaknade med huvudvärk imorse men den har försvunnit. och så har det kännts som att jag har feber hela dagen. kanske skulle ta och kolla det.

nej nu ska jag börja skriva tankekarta om usa's politiska system?! ni hör ju hur kul det låter till och med!

hej så länge!


gääsp

jag har inte riktigt vaknat till än tror jag. kollade nyss klart på nina frisk, det va väl ingen höjdare dirket. och igår kväll började jag kolla på kalle & chokladfabriken. det va längesen jag såg den tänkte jag men somnade efter 15 minuter.

jag har hunnit med att börja plugga också. lite grann. eller jag öppnade böckerna i allafall. och så tänkte jag att jag tar tag i det på eftermiddagen istället. ringde och skulle boka soltid med dom hade lunchstängt till 14.00 så jag får väl sitta här tills dess. eller kanske kolla klart på kalle & chokladfabriken?! hmm.

jag börjar faktiskt bli lite rastlös. va ju ledig fredags också och så idag. fyra dagars helg är tydligen för mycket för mig. eller nej det är skönt att vara ledig. fast det ska bli skönt att komma igång imorgon igen!


weei :)

anna fixade designen på min blogg igår! tack, det blev skit snyggt :)


det gillar vi!

igår kväll när jag skulle sova låg jag och tänkte att va drygt, när jag vaknar imorgon är det söndag och sen är det måndag och skola igen. så tänkte jag att äsch det är ju bara svenska och den kan jag strutna i en gång. och så kom jag på att vi har eget arbete på svenskan så jag är ledig kan man säga :D gissa om jag blev glad! haha. 

vi gick och la oss vid elva igår och kanske somnade halv tolv. och imorse vaknade vi halv elva så vi sov elva timmar i natt. det va skönt! jag ska snart ta och börja plugga samhäll men först tänkte jag städa mitt rum, det behövs verkligen. vet inte när det vart dammsugat där inne senast. usch, jag är äcklig!

och för övrigt är det idag två veckor kvar till första advent :)


min lördag

kom hem för ungefär en timme sen. jobbade först till klockan två sen åkte jag & liza till ikea. mycket trevligt :)

om ett tag ska jag hem till robin och klippa honom och hans farfar. efter det ska vi åka upp till mamma och vara social med henne, käka lite tacos och så. sen ikväll får vi se vad vi hittar på. blir nog någon film. och svensson, svensson :) jag är ensam hemma tills imorgon kväll eftersom att pappa är på kryssning med jobbet. skööönt :)

tänk, det är redan söndag imorgon. helgerna går för snabbt. då ska jag sätta igång med att börja plugga till samhällsprovet som är på onsdag. kan ju bli intressant :P

heeej!

ledig

idag va jag som sagt var ledig. har vart massa skönt :) va och solade tidigre idag och sen efter det va jag upp till farmor & farfar. klippte farfar och så fikade vi lite så. nu på eftermiddagen kommer jejje så ska jag klippa henne också. och ikväll blir det tacos, idol & mys med robin!

jag vart väldigt glad idag när jag va ut till brevlådan. haha, min saltkråkan-box hade kommit så nu blir det till att titta på den tills jejje kommer! jag fattar inte hur folk liza kan säga att astrid lindgren är dåligt. det är ju ett måste, i allafall när man va liten. mina barn kommer älska mig sen när jag redan har alla filmer och dom inte behöver köpa en enda själva :P

förresten är det jäkligt irriterande att bilddagboken cpar, det har den ju gjort i flera dagar. dryyygt!


brrr

jag fryser, har huvudvärk och mår illa. jag är nog på väg att bli sjuk jag med. jag orkar inte med det just nu!

idag hade vi gesällträning i skolan. gick hyffsat. det är bara att öva öva öva och öva! det ska nog bli bra till slut. det är ju ett tag kvar till maj tänker jag. men det kommer ju gå så jäkla snabbt. titta bara nu, det va ju nyss vi hade sommarlov och om typ en månad är det julafton. sjuuukt!

om ett tag ska jag upp till skolan och kika på innebandy. orkar egentligen inte men jag har inge bättre för mig i allafall så. jag är ledig imorgon, såå skönt :) fast sen så jobbar jag på lördag. efter jag har slutat ska jag plocka upp liza hos gustav så ska jag följa med henne ut till hälla och leta födelsedagspresent! kan bli intressant!

nej om jag skulle ta och byta kläder & börja bege mig uppåt?!

happy face :)

idag kom ääääntligen min telefon :D efter mycket tjafs och grejer så bestämde jag mig för att jag jag skulle ta den i allafall. och hittils är jag nöjd :P förrutom att mina kontakter va sparade på den gamla telefonen och den gav jag till honom jag köpte den nya av. men skulle hämta den typ nästa vecka igen så det löser sig nog.

jag får se vad som händer annars idag. hoppas på att robin kanske har lust att komma hit. får se, annars gör jag som jag skrev igår, lägger mig och kollar på film hela dagen. skulle vara bra skönt och det känns behövande!


 den är inte världens nyaste jag vet, men det är grymt fin i allafall :)

trött, tröttare, tröttast

imorgon kommer att blir en skön dag. jag ska bara åka in och vara med på samhällen. eftersom att vi har prov nästa vecka känns det nödvändigt att vara med på den lektionen. efter samhällen ska jag åka direkt till fagersta och till doktorn. och när jag kommer hem igen ska jag lägga mig och kolla på tv heeela dagen :) det är skönt att man kan ta bilen dagar som denna, för då kan man sova längre på mornarna också. istället för att åka tio i sju så åker jag halv åtta, det gillar vi :)

jag måste erkänna att jag är lite orolig för min lillebror & c/o som ska åka till sthlm imorgon och gå på slipknot (stavningen?) hur ska dom klara av att vara helt själva i sthlm mitt i natten och pricka rätt tunnelbana två gånger plus rätt buss när dom knappt hittar i västerås?!
lilla calle.

nu ska jag krypa ner i sängen brevid robin och kika på film :)


måndag avklarad!

varannan vecka när man kommer hem är det helt knäpptyst & kolsvart här hemma. som denna vecka. när pappa jobbar eftermiddag och calle är hos mamma. det är rätt skönt ibland. som nu, jag är övertrött och skit seg och då är det hur skönt som helst att bara sitta här och slippa prata och försöka vara social med någon när man absolut inte orkar.

det va väl det jag hade på hjärtat just nu!


sovmorgon

idag börjar jag klockan två. vi har svenska och kommer antagligen att få reda på provet som skrevs förra måndagen. efter svenskan slutar vi. men vi har projektarbete på kvällen så det blir till att stanna kvar i stan. så det blir solning på kristiansborg. det va längesen jag solade sist så det ska bli sköönt :)

nu ska jag försöka hitta nå kläder att ha på mig!


farsdag

nu va det söndag igen och helgen är så gott som slut. idag har vi varit till norberg och käkat mat med pappa eftersom att det är farsdag. kom hem för en stund sen och nu ska jag snart följa med pappa, tom & jejje till fagersta och kolla på innebandy eftersom att virsbo spelar!

hej så länge!

skönt med helg

gårdagen spenderades tillsammans med liza & annorna. det vart en riktigt trevlig kväll med tacos, idol, skräckfilmer & massa prat.  tack för kvällen :) <3

idag ska jag först hem till mormor & morfar. när jag kommer hem ska jag va med robin, känns som det va evigheter sen jag såg honom senast så det ska bli myys :)

nej nu ska jag hoppa in i duschen!

längtar

idag har jag tänkt mycket på att flytta hemifrån. kanske för att vi pratade om det i skolan och sen när jag läste jejjes blogg, om att hon och totte hade vart på ikea och köpt massor med saker till totte som man behöver när man flyttar hemifrån. det vill jag också göra. värsta kul :) men det kanske inte är länge kvar tills jag gör det. om jag har jobb när jag tar studenten så är det ju inte ens ett år kvar tills jag har den möjligheten. jag läääängtar :)


at sis place

sitter hemma hos systeryster för tillfället. va ett tag sedan jag va här så tänkte åka hit och vara lite social eftersom att johan jobbar. dock sitter jag här och hon framför tvn men i alla fall :) tanken va ju god!

idag hade vi gesällträning i skolan. det kändes ganska så bra faktiskt. blir fortsättning imorgon på salongen. jag tror att jag kommer känna mig mycket lungnare bara jag har alla modeller klara och börjar hårdträna ordentligt.

tänk, det är redan torsdag. veckorna går verkligen as snabbt ju. imorgon kväll blir det tacos, idol, skräckfilmer & sovande hemma hos liza :)

projektarbetskväll

ingen mobil idag heller. fan! jag blir tokig. när den nya kommer så ska jag backa över min gamla med bilen.

ikväll ska vi projektarbeta. den här gången hemma i virsbo. fast jag orkar egentligen inte. det skulle vara bra skönt att lägga sig i sängen och slå på en film. men icke! men tiden kommer gå snabbt när vi väl kommer dit, det brukar den göra. och dessutom ska bli lite kul att se om det är sig likt där inne :P

heeeipa!

utvilad?

jag försov mig imorse. jag hade ställt klockan på 05.45 så att jag skulle kunna snooza en kvart. men när klockan ringde så råkade jag tydligen stänga av den och vaknade 07.10 av att jag hör lillebror hoppa in i duschen. snacka om panik eftersom att bussen går 06.55 på mornarna :P så den hade jag redan missat. så jag fick ringa till pappa och han kom ner med bilen och så va det bara till att racea hela vägen till skolan och jag kom faktikst precis i tid. det va min morgon det. jag försov mig aldrig förut men nu händer den lite titt som tätt. det måste vara ett tecken på att man inte är utvilad. lite dåligt eftersom att det nyss har varit höstlov och man borde vara någelunda pigg!

nu ska jag äta pannkakor!

ny skolvecka

skönt att börja veckan efter lovet med en sovmorgon till klockan 14.00, sånt gillar vi :) har bara en lektion och sen slutar jag. när jag kommer hem ska jag klippa pappa och klippa liza. på lovet klippte jag också och fick ihop 1000 kronor. det är bra att man kan tjäna pengar på att egentligen bara göra det man tycker är roligt :) och på så sätt fick jag ihop pengar till att betala halva mobilen som kommer i veckan :)

nej om jag kanske skulle börja fixa mig lite och göra mig redo inför min och annas promenix ner till tåget!

i give up!

jag tar ett ig imorrn på provet, det kan jag fan leva med! jag kommer inte få in nå mer i skallen ikväll genom att sitta och läsa nått skit som bara är en förvirrande och total ointressant blaha-grej! svenska är att skriva, inte historiaskit!

en typisk söndagskväll

sista dagen på lovet börjar lida mot sitt slut och nu kommer jag aldrig mer att ha ett höstlov i hela mitt liv. veckan har gått snabbt. alldeles för snabbt. och vad har jag gjort hela veckan egentligen? ingenting! inte ett skit.

men idag har jag i alla fall varit upp till farmor & farfar och firat farfar som fyllde 91 år. hoppas att jag också blir så gammal. minst hundra!

nej, nu ska jag ringa robin och sen ta och sätta näsan i svenska böckerna!

god morgon!

jag och liza försökte fixa till min blogg igår. det gick väl sådär. och det är anledningen till att det är ett kort på henne, vi fick liksom inte bort det igen :P


RSS 2.0