31 oktober

Sista oktober, vintertid, minusgrader (har det i alla fall varit), varma skor, gosiga sockor, massor med ljus, té i olika smaker. Hösten är här på riktigt nu. Och jag gillar det! Hösten brukar för det mesta göra att jag blir trött, hängig och inte ha lust med att göra nått. Men jag tycker om hösten den här gången. Hur som helst.
Helgen bara flög iväg. Idolmys uppe hos mamma i fredags. Västerås varvat med innebandytittande igår. Matlagning, städning och ikea med Anna idag. Ännu en toppad helg :)
Mamma och dom är uppe i fjällen nu höstlovsveckan. Jag har fått i uppdrag att vattna blommor och sånt där (hur hon nu vågade lämna ett sånt ansvar till mig). Så jag och mr Robin kommer nog att husera där uppe i veckan tror jag. Det blir nära och bra till jobbet ;)
Nu ska jag fixa lite inför veckan och sen blir det tvmys resten av kvällen. Puss!!


Burr!

Jag håller på att koka te. Mjukisarna är på, likaså mystofflorna. Nu väntas en myskväll med tända ljus, en gosig filt och Kaspar i Nudådalen. Pusssssss!


I'm ready!

Efter en hel toppad helg är det återigen dags för en ny vecka! Och dagen idag bara flög iväg. Jag har haft mycket att göra på jobbet vilket känns superkul. Jag vill inte ens hem på kvällarna, haha!
Nu är det jobb hela veckan som gäller. Lite träning och massage har jag planerat in vissa kvällar, nicebajs!
Jag har massa roliga saker att se framemot nu. Linköping med tjejerna, Stockholm med Robin (Istället för Göteborg), date med Linnea som jag inte träffat på år och dar (eller i alla fall sen min & Beccas fest), två stycken julbord och lite annat smått och gott!
Jag är världens lyckligaste tjej och i loveeeee this, hihi :)
Puss & kram

Monday morning

Så var det måndag igen. Jag har haft en kanonhelg i goda vänners sällskap, hihi :) Nu väntar en veckas jobb.
Det känns så himla bra med nya jobbet. Det är riktigt roligt att gå upp på mornarna. På onsdag ska jag åka på kurs i Stockholm. Eftersom att det är en bit utanför Stockholm som kursen ska hållas så ska jag åka bil dit, helt själv! Jag är lite nervös att jag ska köra vilse och missa alltihopa! Skulle vara typsikt mig. Men det ska nog gå bra.
Sen på lördag är det bröllop som gäller. En utav mina kusiner ska gifta sig. Det ska bli mysigt :)
Det va allt för nu. Puss!

Härliga höst!

Vilket härligt höstväder!
Jag mår toppen idag. Kvällen igår va jättetrevlig. Men alldeles fööör mycket folk. Men en skittrevlig kväll helt klart. Tack tjejer!
Nu ska jag strax upp till Sandra som är hemma från Borlänge, vi ska och kolla på herrarnas match!
Puss & hej!


Dance all night long!!

Ikväll blir det all in på green man! Jag är peppad som ett as :D
Life is goooooood!

Happy girl!

Jag är Sveriges gladaste tjej. Nej förresten, jag är världens gladaste tjej!
Back on track så att säga. Puss på allt!!


RSS 2.0