30 april 2010

Ja vad ska jag säga? Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig eller hoppats på. Jag gav det en chans men kände redan från första början att det inte va mitt typ utav ställe. Jag är 20 år och har hela livet framför mig. Jag tänker inte ha nå bråttom nu och kasta mig in i något som jag inte känner att jag vill göra. Jag ska klura och fundera på vad jag vill göra framöver. Puss på min bästa familj som ställer upp oavsätt vad <3

Idag är det valborg. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte pepp på någonting överhuvudtaget. Jag skulle känna för en riktig liggainnemysartittapåfilmkväll med Robin, det skulle behövas känns det som. Men jag tror jag blir pepp bara vi väl sätter igång med fixande och matlagning. Jag, Annorna, Sandra och Michaela ska grilla och ha det mysigt (om vädret tillåter, vi hoppas på det), efter det går vi ner till hotellet och kikar på när Robin och dom spelar. Det ska bli kul att se :)
Men först ska jag och Anna åka en sväng till Fagersta. Jag ska besikta mammas bil och Anna är snäll och gör mig sällskap. Medans vi ändå är där så ska jag förnya mitt pass och så handlar vi mat till kvällen!
Jag klippte och färgade mitt hår igår så nu är jag mörk igen, känns underbart! Håret blev väldigt kort, ovanligt som sjutton och jag saknar redan mitt långa hår. Nu är det i alla fall inte nå slitet och det är grymt skönt, även om det inte hade gjort något om det va liiiite längre. Jag hoppas jag kan fixa till det någolunda snyggt till kvällen :) Hihi!
Nej jag ska byta lite kläder och sen plocka upp fröken Anna! Ha en trevlig kväll allihoppa :)

<3 lööv



Jag har världens bästa pojkvän! Puss på honom!!

Snurrig tjej!

Jag drömmer så mycket olika saker på nätterna som oftast är possitiva och är saker som skulle kunna hända på riktigt så jag är helt snurrig i skallen när jag vaknar. Det har varit så hela veckan, väldigt frustrerande, jag känner mig inte nå utvilad när jag vaknar. Usch!
Jag förbereder mig för två stycken helvetesdagar på jobbet, med tanke på att det är löning idag. Skjut mig tack! Jag längtar så grymt mycket tills på söndag, då jäklar ska jag sova ut. Jag är så grymttrött på att jobba lördagar så jag skulle offra mitt vänstra ben för att slippa!
Ikväll när jag kommer hem blir det en prommis med Liza som är hemma på snabbvisit i lilla Virsbo :) Yeei!
Jag, Carro och Johan åkte till Fagersta igår och kollade när Robin & c/o spelade. Fan va bra dom va! Jag har inte sett dom någonting med nya sångaren, eller nya och nya nu är hon väl inte ny längre ;) Jag sa det till Robin, visst dom va bra innan också men det går inte att jämföra med nu :P Mycket bra enligt mig :) Hihi!
Nu ska jag börja fixa mig lite och hoppas på att den här dagen tar slut lika fort som det börjar! Puss :*

Ååååå

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS, NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!


Duktigt!!

Som sagt i morse va jag ute och gick. På eftermiddagen mötte jag upp mamma i Sura och vi simmade i 40 minuter och efter det blev det solning. Skönt som sjutton! Så idag kan jag med gott samvete känna mig duktig :) Att det sedan även blev en fika behöver ju inte nämnas, hihi! Mysigt va det i alla fall!
Jag har inte gjort så mycket alls sen jag kom hem och inte mycket mer ska göras ikväll heller. Jag slänger nog på ett par skärgårdsdoktorn avsnitt till. Kollade på ett par stycken tidigare, konstigt att jag aldrig tröttnar!
Bara tanken på att det är jobb i morgon igen får mig att vilja spy eller nått. Konstigt att tiden går så himla fort när man är ledig. Det är bara att köra på tre dagar till sen är det heeeeeelg, en efterlängtad sådan.

Uppe med tuppen

Det kan man lugnt säga. Jag vaknade vid halv åtta idag och kunde verkligen inte somna om, typiskt när man är ledig eller vad? Jag låg kvar och drog mig till strax före åtta sen gick jag hem, sov hos Robin nämligen, slängde på mig träningskläder och va ute och gick i 45 minuter, duktigt av mig va?! Det va riktigt skönt men eftersom att jag inte åt någon frukost innan jag gick ut så hängde inte huvet med riktigt :P
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Mamma och jag ska eventuellt ut och gå igen på eftermiddagen. Sola ska vi i alla fall göra.
Jag är knäpp när jag är ledig, jag tänker hela tiden på att jag måste göra något bara för att dagen inte ska kännas bortkastad :P Men det är ju när man är ledig man verkligen inte behöver göra något, bara ligga på soffan och slöa om man nu vill göra det, eller hur?! :)

20 april 2010

Tänk vad fort tiden går. Det va inte längesen det va jul & nyår. Till och med påsken har varit. Och det är faktiskt sjukt att det snart är ett år sedan vi tog studenten. Jag har snart jobbat i helt år. Jag har till och med under det här året sagt upp mig. Haha, jag börjar bli vuxen tror jag. Jag har samlat ihop lite vuxenpoöng i alla fall ;)
Idag ska jag jobba. Det har varit jättelungt sen i fredags. Det är ju löning nu på fredag så jag skulle misstänka att även denna dag blir rätt så lugn. Men hoppas inte! Sen är jag ledig i morgon, så jäkla skönt! Jag ska inte göra mycket alls. Ut och gå lite om det är fint väder.
Undra om jag ska ta mig i kragen och för en gångs skull åka upp till gymmet ikväll?! Hmm, det va aslängesen jag va där. Ska höra med fröken Anna om hon ska med.
Puss & hej då!

Trotsade väder och vind

Jajemen, jag och Anna åkte ut även denna söndag och grillade korv i skogen, haha! Fast denna gång till Våla. Det va skönt dom korta stunder solen va framme annars va det rätt så kallt. Två timmar va vi ute ändå, skönt med frisk luft! Nu luktar jag grillrök om allt jag har på mig så det bli en sväng in i duschen. Vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se. Jag tänkte först gått ner och kikat på fotbollsmatchen men jag skippar det tror jag. Ikväll ska jag klippa Johan i alla fall. Blir nog soffläge och film tills dess, för skönt! Puss!!

FREEDAG!!

Nu ska jag snart iväg och jobba näst sista dagen för den här veckan. Hoppas att det blir mycket att göra så dagen går fort, hihi :) Ikväll när jag kommer hem så ska jag och Robin laga mat och kolla på film. Myspys!
Jag har varit så trött hela veckan så jag har inte ens orkat anstränga mig att kolla efter nya kläder. Jag klickade hem lite från h&m i onsdags, dock bara sommarkläder. Jag är i behov utav en helt ny garderob med massor av kläder i.
Nej nu ska jag åka iväg så att jag kommer hem någon gång ;) Puss & hej!

Brödbak

Det va riktigt skönt att komma ut och röra lite på sig. Jag va ute lite mer än en timme, mycket bra gjort av mig om jag får säga det själv :) Jag gick hem till faster när jag kände att jag gått klart där pappa va och bytte till sommardäck på min bil. Så nu är det fixat. Vi fick mat där och nu är jag hemma igen och gör inte mycket alls. Pappa åkte nyss iväg till jobbet så jag är helt solokvist. Rätt så skönt faktiskt.
Jag håller förresten på att baka bröd för första gången i mitt liv. Mormor brukar alltid göra sånt gott bröd så jag snodde receptet när vi va där sist. Hoppas jag kan få till det lika bra :) Två timmar ska det stå i ugnen, så jag har lite tid att fördriva fram tills dess.
När Robin kommer hem vid fyra så ska vi åka till Fagersta och tvätta bilen. Den bytte nämligen färg från röd till vit när jag och Anna åkte ut till Trummelsberg i söndags. Även två utav mina svarta jackor har fått lite inslag utav vitt tack vare bilen. Så det är dags tror jag!
Nej jag tror att jag ska ut och gå en sväng till i det fina vädret. Dock inge snabbt den här gången utan mer bara för att få luft :)
Ha en fortsatt bra dag!

Nu ni

Klockan är strax nio och jag är redo för en promenad i det fina vädret. Dock är det inte så värst varmt ute än men vad gör väl det. Jag ligger i min säng med datorn i knät. Solen lyser in genom fönstret och fåglarna kvittrar utanför. Nu ska jag uuuuut :)

Jobbet kallar

Eller något liknande. Jag orkar verkligen inte jobba idag (ungefär som alla andra dagar, hihi!) Det är lite småjobbigt att stå inne hela dagarna när det är sånt toppenväder ute. Man hinner liksom inte komma hem och njuta utav det. I morgon är jag ledig så jag hoppas att det håller i sig tills dess, men det tror jag!
Jag ska trösta mig själv med en shoppingtur på lunchen. Nya vårkläder ska införsaffas :) Vi hann aldrig åka ut till Tati i lördags så kanske blir det en sväng dit idag efter jobbet? We will se.
Annars då? Jag längtar apmycket till Turkiet, London och eventuellt en kryssning!!
Det ska även bli jättekul att göra ett par baluppsättningar i maj. Skitkul att dom frågar, uppsättningar är typ det roligaste som finns :) Hihi!
Nej jag ska plocka ihop det sista och sen åka och hämta Anna innan det bär av till Västerås! Heipa :*


Äntligen vår

Idag är det verkligen vår ute. Jag vaknade jättetidigt i morse och det märks redan nu. Jag kommer att somna tidigt ikväll. Jag va upp och klippte min kära farmor på förmiddagen, hon är bäst!
Efter det åkte jag och Anna ut på äventyr i vårvädret, hihi! Först åkte vi till ica och köpte korv och fika och tänkte åka upp till Landsberget. Dock kom vi inte upp för backen till prakeringen med bilen utan jag körde fast i en snöhög och vi fick gräva fram bilen och därefter fick Anna putta på medans jag försökte backa och tillslut kom vi därifrån, det måte ha sett bra roligt ut. Haha! Vi gav då upp Landsberget och åkte till Trummelsberg istället! En väldigt mysig dag i vårvädret! Puss på Anna!
Nu håller jag på att tvätta, till och med mina skor åkte in i maskinen. Jag hatar grillrök!
Puss & hej!

     

Work

Jag va förvånandsvärt pigg i morse när klockan ringde och då va det inte jag som skulle upp. Robin gick upp vid 6 för han är iväg och ska skriva högskoleprovet. Men jag kunde inte somna om och låg kvar bara och drog mig till 7, för skönt!
Nu ska jag snart iväg och jobba, efter det ska jag gå en sväng på stan i väntan på att Robin ska bli klar med provet. Då ska vi ut till tati, jag ska köpa skinnjacka och sen ska vi käka. Myspys! Skönt med ledigt i morgon, jag ska verkligen inte göra mycket alls! Yei!
Puss!

Confused

En berg-och-dalbana. Så skulle man kunna sammanfatta dom senaste veckorna. Det känns lite som att det bara har varit uppförsbackar. Men nu känns det faktiskt som att det är på väg åt rätt håll, det känns bra eller i alla fall bättre och jag hoppas att det håller i sig! Nu ska jag försöka att bara köra på och kolla vart det leder.
Jag har alltid vetat om det, men har mer än någonsin under dom här veckorna märkt att jag har världens bästa föräldrar, syskon, pojkvän och vänner som stöttat mig hur jag än velat göra. Ni är guld! <3
En gladare Elli är på ingång och det behövs efter en riktig surmaja!

 

 


I like her



Massa kärlek till världens bästa Liza,
du gjorde min vecka :) Puss på dig <3

Update

Jaha, snart är påsken över. Jag och Robin va i Köping och åt påskmat i fredags, blir mer i morgon hos mormor och morfar. Det blir lite tjatigt, inte är det väl speciellt gott heller egentligen?!
Jag har umgåtts massamegamycket med världens bästa Liza i veckan. Mycket trevligt! Förhoppningvis hinner vi med en prommis i morgon innan hon åker tillbaka ner till Linköping.
Igår blev det utgång med Liza, Anna & Sandra. En mysig och trevlig kväll. Idag har det varit lite slitet. Jag har umgåtts med Robin i princip hela dagen. Nu slängde jag ut honom för en stund sedan för att få lite egen tid, hihi! Vi ska mysa och kolla på film efter hans träning.
Jag väntar på att min käre far ska komma hem, då blir det pizza för hela slanten!
Det är väl ungefär vad jag hade på hjärtat och vad som hänt som senaste dagarna.
Plus att världens bästa lillebror fixade körkortet i veckan, grattis till honom!
Och då bara för att påpeka så gick min prövotid ut igår. Två år sedan jag fick körkortet alltså, sjukt!
Puss & hej!


RSS 2.0