2010 blir 2011

Jag har haft ett bra 2010. Det har blivit en del förändringar. Händelser jag aldrig trodde skulle hända i mitt liv har hänt. Och det är jag glad över.

En kort sammanfattning av en del grejer som hände 2010:
- Jag var till London i början av året med Robin, Carro & Johan!
- Där va vi och såg en riktig engelsk fotbollsmatch, vilket faktiskt va en upplevelse!
- Jag fyllde 20 år, jag & Becca hade därför gemensam fest, en mycket lyckad sådan.
- Jag sa upp mig från två stycken jobb (haha, oooops!! ;)
- Jag tog därför några månader off och va för första gången arbetslös i mitt liv. (Haha, ännu mera ooops)!
- Det bliv en till Londonresa med pappa, Carro, Calle, Johan & Nicolina!
- Jag, Robin, Carro & Johan åkte på en veckas roadtrip neråt i Sverige. Kolmården, Västervik, Vimmerby, Astrid Lindgrens värld, Bullerbyn, Lönneberga, Göteborg, Liseberg & Gränna fick sig ett besök!
- Jag åkte med härliga familjen Gallon & Filip till Turkiet i två veckor.
- Jag har spenderat jättemycket tid med med världensbästa Robin!
- Jag har startat ett eget företag!
- Jag har saknat Liza!
- Jag har märkt att vi börjar bli vuxna, både på gott och på ont!

Jag hade en jättemysig nyårsafton hemma hos Robin. God mat, ett mycket trevligt sällskap och spel fram till klockan halv tre i natt! Jag tvivlar inte på att 2011 kommer bli ett minst lika bra år som detta har varit! Vad som kommer hända har jag ingen aning om, det väntar jag på med spänning att få uppleva! Hoppas ni hade ett härligt nyår och god fortsättning på er! Puss & kram


26 december

Jag har haft två stycken supermysiga julaftonsdagar. Synd att tiden går så himla fort när man är ledig bara. I morgon är det jobb som vanligt igen. Men jag är ledig redan på tisdag. Då blir det nog en sväng in och kika på mellandagsrean. Om man pallar med det?
Jag kom nyss hem från Liza. Sitter just nu och käkar Ben & Jerry's, ska strax hoppa in i duschen och efter det gosa ner mig under min alldeles för sköna filt som jag fick i julklapp och kika lite på någon film.
Det är nu bara fem dagar kvar på 2010, vart tog året vägen?
Puss!

Freeeedag!!

Och jag tog sovmorgon hela förmiddagen idag. För skönt! Det är det bästa med att vara egen, att man kan göra lite som man själv vill :) Hihi. Jag måste snart sätta lite fart och sen börja bege mig upp mot jobbet. Den här veckan har gått så jäkla fort. Det är fredag och måndag hela tiden.
Igår vart jag readhead, eller kopparröd, det känns bra faktiskt. Men ovant som sjutton. Det är lite rödare än vad jag vill ha det men rött är ju en sån färg som tvättas ur väldigt fort så det är bättre att överdriva lite från början ;)
Om en ynka liten vecka är det julafton. Jag brukar alltid ha julkänsla osv men nu jag har inte ens köpt klart mina julklappar än. Jag såg att det är öppet till 21 i stan ett par dagar nästa vecka så jag får åka in efter jobbet då.
Nej nu ska jag äta lite mat! Trevlig helg på er :)

Längtar

Jag har haft så fullt upp på senaste tiden så jag har knappt haft tid till att sitta vid datorn överhuvudtaget, därav den superdåliga uppdateringen.
Jag längtar som en tok till fredag. Jag och Robin har bokat hotell i Stockholm över helgen. Vi ska handla julklappar, shoppa en massa kläder, gå en sväng på skansens julmarknad och bara vara. Det ska bli skitskönt! Och kul att komma bort lite och göra något lite annat. Jag har tagit ledigt på fredag så nu är det jobb måndag till torsdag som gäller! Jag hoppas att veckan går fortfortfort!!!! :)

RSS 2.0