Fan

Bilen är paj. Eller bromsarna är paj rättare sagt. Så nu blir jag en tågtjej ett tag framöver. Hoppas att det går snabbt att fixa det. Skit också!

Back in town

Jag är hemma efter en überbra helg nere i Linköping. Cykeltur, grekiskmat, bio, påhälsning på studentfest och massa skitsnack ät väl en liten del av vad som gjorts. Dock hade jag sån jäkla huvudvärk igår så jag va helt slut, men det är sånt man får ta. Jag har haft det varenda gång jag har varit ner och hälsat på henne, haha ;) Hon är bra den där Liza! Jag kunde sluta lite tidigare i lördags så jag hann med tåget, sköööönt! Det hade nog varit jobbigt att kört ner själv. Och jag upptäckate att man uppskattar (fel ord kanske?!) att åka tåg mer nu när man slipper göra det varje dag.
När jag kom hem så kom Robin hit, vi har bara tagit det lungt och myst. Jag skjutsade upp honom till träningen för en stund sen och när han kommer hem så ska jag dit och sova. Najs!
Nu är det jobb som gäller tisdag-lördag. Bara att köra på :)
Puss & kram
Förretsen, resa till sommaren är bokad. Turkiet 3-17 juli med Robin & c/o! Behöver jag ens nämna att jag längtar som en tok?


God morgon

Jag ställde klockan på sex i morse så jag skulle kunna dra mig en stund. Jag sov hemma hos Robin och gick hem runt kvart i sju. Bara man lyckas ta sig upp ur sängen så är det inga problem med att komma igång på morognen tycker jag. Jag vart klar redan vid halv åtta och nu sitter jag bara här och väntar på att jag ska kunna åka iväg. Direkt efter jobbet åker jag ner till Linköping. Helst skulle jag vilja ta tåget men det passar inte med tiderna. Det kanske löser sig och går att fixa under dagen, jag hoppas på det. Annars kan det nog dröja tills i morgon innan jag dyker upp hemma hos Liza. Jag är ledig på måndag och kommer hem då.
Ha en trevlig helg!

En ledig dag :)

Idag är jag ledig. Det är faktiskt rätt så skönt att vara ledig en dag i veckan när ingen annan är det. Man hinner med att göra så mycket mer. Idag ska jag:
- Åka upp och sola
- Fixa håret på faster
- Åka och tvätta bilen (HAHA, jag har aldrig gjort det någongång, får se hur det slutar)
- När jag ändå är i Fagersta tänkte jag passa på att simma
- Städa mitt rum
- Eventuellt gå ut och gå, om solen håller sig framme på eftermiddagen också

Nej jag ska börja komma igång nu!

LONDON

Nu är det klart! Den 29 januari till 1 februari åker jag, Carro, Robin och Johan till London. Jag kommer längta ihjäl mig! Det ska bli så jäkla kul och så har man dessutom någonting roligt att se framemot. Yeeeei! :) Jag har varit där en gång tidigare men jag kommer inte ihåg så mycket utav det. Eller jo det gör jag väl men det ska bli grymt kul att se allt igen. Hihi :)

Candytime

Efter en alldeles för lugn dag på jobbet så är jag hemma. Jag va upp till ica och köpte godis och har myst ner i sängen och ska strax slå på en film tror jag. Det är så burrigt väder idag med så man blir ju trött bara man tittar ut genom fönstret. Bättre att vara inne och mysa framför tvn!
PUSS

Just a sunday

Idag ska jag inte göra mycket. Bara ligga inne och kolla på film och sådär. Jag är inte helt pigg. Men jag känner mig ändå bättre än vad jag gjorde igår. Idag är jag mer trött bara.
Jag gick hem till Liza igår ju. Vi kollade på Mamma Mia, pratade massa och åkte in en sväng till Västerås. Hon är brabrabra. Vi har smitit planer inför nyår också, hoppas att alla är på. Det skulle va grymt kul.
Idag är det bara två veckor kvar till första advent. Tänk vad tiden går fort. Snart har hela 2009 gått och det va inte alls längesen det va nyårsafton. Sjukt!
Nej jag ska sätta lite fart.
Puss & kram


Lördag

Jag vaknade med huvudvärk i morse och har haft ont hela dagen. Vi kom typ nyss hem från dopet och nu har jag även feber. Skit också! Jag orkar inte vara sjuk. Jag ska i alla fall hem till Liza om ett litet tag och kolla på film och mysa med henne.
HÖRS!


Halvtdöd

Ja, så känner jag mig. Det va längesen jag gick upp klockan sex. Fast tack och lov så vaknade jag innan klockan ringde, redan före halv sex och då kunde jag inte somna om så jag låg och drog mig i en halvtimme, för skönt! Anledningen till att jag är uppe nu är för att Liza kommer till mig på salongen innan jag börjar, så vi måste va klara klockan tio och ska börja vid åtta. Hoppas att dagen kommer att gå snabbt, jag vill ha helg nu! Det ska bli skönt att sova ut i morgon.
Ikväll blir det idolmys och tacos :)
PUSS!


Utväxtfri

Det har varit jättelungt på jobbet idag vilket resulterade i att jag inte längre har någon utväxt och att jag gick hem cirka två timmar tidigare, för skönt!
Då hann jag springa några varv på stan och därav blev jag ännu fattigare än vad jag redan var. Skit också!
Jag va även och köpte doppresent till Oscar och det blev bra, roligt att inte bara få prynadsgrejer och liknande kanske :)
I morgon har jag megalång sovmorgon. Eller egentligen inte för jag ska vara hos tandläkaren klockan åtta men ska inte vara på jobbet förrän klockan två. Jag känner på mig att jag har hål. Sist jag va där så hade jag det och då lagade dom direkt och bedövningen tog inte så det ilade i hela kroppen. Usch, det är det värsta jag har varit med om. Då lovade jag mig själv att inte slarva med tandborstningen i fortsättningen så jag förhoppningsvis skulle slippa laga igen. Men jag kan inte säga att jag tycker att jag har lyckats!
Nej nu ska jag ta en dusch och sen vänta på Mr Robin!

Veckorevyn

Jag har börjat premumenera på Veckorevyn. Jag skickade in lappen för två veckor sen ungefär och har redan fått tre stycken nummer. Det är kul för då har man någonting att läsa, jag som aldrig läser i vanliga fall, varken böcker eller tidningar. Men den tycker jag är bra faktiskt!
Jag längtar till helgen. Då får jag träffa Liza, det va bra längsen nu, jag saknar henne! På fredagmorgon kommer hon till mig på salongen och ska bli fin i håret (är det tänkt i alla fall, hihi). Och på lördagkväll så ska vi ha en filmmyskväll hemma hos henne. Jag ser framemot det!
Jag ska även på dop på lördag. Jag har aldrig varit på dop någon gång. Eller jo när jag va liten men det kommer jag inte ens ihåg. Så det ska också bli roligt! En fullsäckad men en rolig helg med andra ord :)
Jag köpte doftljus förra veckan som luktar asgott, jag ska tända några nu och slå på en film.
PUSS & KRAM

I feel sick

Usch, jag känner mig inte nå pigg idag. Jag mår illa och har ont i huvet. BAJS!
Idag ska jag inte göra mycket alls, skönt! Har legat framför tvn och kollat film nu på förmiddagen.
Igår va det trevligt, jag va ju och hämtade ut mitt gesällbrev. Det va kul att träffa alla från klassen. Nu fattas bara en ram och sen ska det upp på väggen på salongen. Yeei!
Jag hamnade med i vlt också. Dock så var det inte frågan dom frågade mig som står som överskrift så svaret hänger liksom inte ihop med frågan :P
Nu ska jag sätta på ännu en film tror jag!
PUSS

En ledig vecka

Jag har ju varit ledig hela veckan och sa att jag skulle koncentrera mig på att göra så lite som möjligt. Jag tycker att jag har lyckats. Dom saker jag har gjort har varit behövliga och roliga. Dock saknar jag att bara ligga i sängen och kolla på film, det har jag inte gjort en enda dag men en sån kväll tänkte jag att jag tar ikväll :)
Solning, tårtbak, firning av farfar, simning (!), promenader, mockarutsbak, städning och mys med Robin är väl lite av grejerna jag har gjort. Eller allt :P Robin är ledig idag så jag har tvingat med honom till Fagersta för att simma med mig :P Jag va där i tisdags helt själv, vilket va väldigt duktigt av mig tycker jag men mindre roligt. Jag hoppas att han inte hinner ändra sig ;) Ikväll ska jag hämta ut mitt gesällbrev. Jag åker in till Västerås lite tidigare för att umgås med mamma lite. Det är väl i princip dagens planer!
Puss & kram

RSS 2.0