Parken zoo

Jag och Robin pratade tidigare i sommras om att åka till Parken zoo i Eskilstuna. Så idag trotsade vi väder och vind och och åkte dit. Vi hade rätt så tur med vädret ändå, det regnade i alla fall inte på oss. Även Tuna Park fick sig ett besök. Jag köpte två t-shirtar, två linnen och två fotoalbum. Jag har skickat efter massa kort och mina album hemma börjar bli fulla, så nu får jag plats med 600 stycken till, det borde räcka ett bra tag. Jag har haft en kanonbra dag, puss på Robin!
Ikväll blir det filmmys, om vi hittar några bra filmer vi vill se.
Vi såg the human centipede igår, utan tvekan den sjukaste filmen jag sett. Vad är det för människor som kommer på såna filmer?

Skit också!

Det är typ tredje dagen i rad som jag vaknar med huvudvärk. Jag har jämt ont huvudet nu för tiden. Precis som jag hade när vi gick på högstadiet. Pappa tror att jag har dålig syn så jag ska boka syntid nästa vecka.
Strömmen har just kommit tillbaka efter att ha varit borta hela morgonen, det är mysigt tycker jag. I alla fall en dag som denna när jag ändå inte ska göra någonting.
Igår va jag och Robin in en sväng till Västerås. Jag hittade en ny tröja. Det är massa rea överallt just nu, i like it!
Lite senare åkte vi till Eskiln och spelade minigolf med delar utav hans familj och släkt. Iskallt va det men trevligt ändå :) När vi kom hem fortsatte vi med kortspel och frågespel. En mysig dag och kväll!
Jag ska försöka sova ett tag till sen senare ska jag käka pizza.
Puss på er!

Lite off

Jag har varit lite off med hela datorgrejen sen jag kom hem. Det är sommar och sol ute och det finns så mycket roligare saker att göra än att sitta framför datorn om dagarna.
Turkiet var i alla fall GRYMT! Två veckor bara flög iväg och jag njöt av varenda sekund, förutom kvällen och dagen jag vart spysjuk, haha!
Jag är glad över att jag har världensbästa Robin och att hans härliga och überbra familj liksom kommer med på köpet!
Nu när man har varit hemma i ett par dagar så känns det inte som att vi varit iväg överhuvudtaget, det är konstigt!
Jag har hunnit med att haft en cykelnostalgitripp genom hela Virsbo med Carro och Johan, haft picknick med mina tjejor vid Märrsjön, ätit kinamat med pappa, kollat på Shutter Island för andra gången (kan vara den bästa filmen på mycket mycket länge!), tagit en premiärtur med båten och hälsat på min älskade farmor.
Ikväll blir det grillmys med Robin. Jag är ensam hemma eftersom att pappa och Birgitta har åkt till Oslo för att hälsa på Andreas, Birgittas äldsta son. 
I morgon blir det utgång i sällskap utav Liza, Anna och Sofia, jag längtar!
Allt känns så jäkla bra och jag njuter till fullo av att veta att det är över en hel sommarmånad kvar!!
Dock är jag är lite avundsjuk på min mor som för tillfället befinner sig i Toscana. Dom är ute och bilar i Europa och har över en hel vecka kvar av deras tre dom ska vara borta. Bila i Europa är helt klart något jag ska ha med på min "att göra lista" om jag någon gång skriver en sådan. Det skulle vara en grymt häftig upplevelse!
Nu kom Robin och vi ska börja fixa med maten, jag är hungrig som ett as.
Puss på er!


TURKIET!!

Jag har varit extas och hyper hela morgonen FÖR IDAG ÅKER VI TILL TURKIET!! Wiheeeeo :D

På G

Jag sitter och laddar in ny musik på min nya mp3. Jag är dock inte så värst teknisk så det tar sin lilla tid. Efter jag är klar med det här ska jag packa och plocka ihop allt för i morgon, yeei!
Sen lite senare ska jag och Robin upp till mamma och käka mat, jag har inte träffat henne på flera veckor så det ska bli väldans trevligt!
Gårdagen spenderades först hemma och på kvällen åkte jag och Liza till stan. Vi käkade thai och hamnade sedan mitt i Rix-Fm festivalen. Resten av kvällen var vi hemma hos henne och roade oss med massa skitsnack! Puss på dig fisgris!
Nu ska jag kolla om min tvätt har torkat annars får jag ha med mig blöta grejer till Turkland. Puss

Happy Elli

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det kan faktiskt inte sägas för många gånger för det är så jättesant, jag har världens bästa pojkvän!
Som jag tycker om jättejättemycket!
Jag har haft det så jäkla bra på senaste tiden och mycket är tack vare dig som alltid finns där, stöttar och peppar och bara är som du är!
Hela den här sommaren hittills har varit så jäkla bra. Och om två dagar väntar två veckor i Turkiet tillsammans med dig, som jag vet kommer toppa hela sommaren! 
Jag älskar dig!!!


                    


    


Efter torsdag kommer fredag

Och efter fredag kommer lördag och på lördag åker jag till Tukiet, mycket glad tjej!!
Jag och Robin satt igår kväll och skrev packlistor, nu börjar det kännas lite att det är nära. Vi växlade även pengar igår och jag köpte bikini. Inte den jag egentligen ville ha men den här va också bra. Jag köpte svarta grekskor också, oops! Jag tror att det kan vara så att ALLA mina sommarskor är slängda. Jag hittar dom ingenstans :(
Jaja, nu ska jag fixa mig och börja packa lite!
Puss & kram

RSS 2.0