Sunny sunday!

Jag kom just hem från en timmes promenad, duktig tjej! Jag fixade spotify till iphonen så det kändes extra lätt att gå idag. Nu håller jag på att tappa i badvatten och tänkte även göra inpackning, love it! Sen ska jag måla mina naglar och vänta på att pappa kommer från Köping så ska vi käka räkmackor. Ikväll blir det filmmys hos familjen Gallon.
Jag har haft en kanonhelg, tack och hej! Och en puss till Liza för att hon är så bra! <3

Lovely lördag!

Liza is in town så det blir Ikea, käk och bio med henne lite senare :D
Nu ska jag städa, buhu :( Och kanske ut och gå en sväng i det finfina vädret!


Hihi!

Tack till kusin Camilla som har fixat ny design till mig! :)


Lördagsshopping!

Jag har varit i stan med mina kära syskon och mina käre pappa. Jag hittade två stycken tröjor i skitfina vårfärger, glad tjej! Vi käkade på Jensens och jag har äntligen fått lämna in min dator som varit paj ett tag nu. Tack vare min kusins snälla pojkvän så har jag (eller han ;) räddat alla mina bilder. Det hade kännts huuur surt som helst om alla dom hade försvunnit eftersom att det va bilder från när vi slutade nian och fram till oktober förra året. Så det va guld värt, hihi :) Jag tror att jag ska skicka in lite bilder för framkallning senare idag. Jag har även lovat mina fina kååmpisar att lägga upp lite bilder på facebook ikväll, får se om jag håller vad jag lovar ;)
Nu ska jag ut och gå med Carro, fan va skönt att det är ljust ute fast klockan snart är fem! När vi kommer hem igen blir det inpackning och målande av naglar för hela slanten = myskväll! Puss :)

Fridaynight

Jag, Robin, Carro och Johan har haft myskväll. Vi har lagat supergod mat, spelat spel och nu sitter dom andra och glor på tv. Jag är så trött så jag håller på att somna. Jag har varit så trött hela veckan så jag vet inte vad. Det märktes att det va en fullspäckad helg förra helgen.
I morgon ska jag först in en sväng till stan. Sen eventuellt jobba nån timme. Och på kvällen blir det förhoppningsvis tvmys med Annorna. I hope so :)
Nu ska jag tvinga med mig Robin hem så jag får gå och lägga mig! Puss & hej!

RSS 2.0