Happy new year

Liza kommer förbi mig om 20 minuter. Då blir det en promenix runt felingen. Sen väntas bastu hemma hos henne och efter det beger vi oss upp till Sandra för fix och matlagning innan resten av brudarna kommer. Jag tror att detta kan bli en toppen kväll! Det skulle inte göra så mycket om min huvudvärk försvann bara, jag hoppas att det hjälper med lite friskluft!
Ha en trevlig kväll allihopa, det ska i alla fall jag ha :)

Idag har jag tänkt på att

- Det är nyår i övermorgon och jag är oerhört pepp inför dagen och kvällens bravader
- Jag aldrig kommer att hitta en fin klänning att ha på mig tills dess, ska vi köra på maskerad istället?
- Det är väldigt roligt att ha ett socialt yrke, man träffar så himla mycket härliga människor
- Men att man träffar mindre härliga människor också
- Liza är en mycket rar kvinna som är väldigt trevlig att umgås med
- Jag och Anna har ett nyårslöfte om att börja träna, tror vi på det?
- Det endast är en ynka liten månad kvar tills vi åker till London. Jag längtarlängtarlängtar!

Min dag har varit toppen! Nu ska jag sova och samla krafter inför min sista arbetsdag det här året! Puss på er allihopa! :)


Puss va

Bäst! <3


28 december

Oj va deprimerande mitt inlägg vart igår. Lika trött, seg och nere va jag i morse. Men efter en lunch med Liza & Anna fölt av en skitrolig eftermiddag på jobbet så känner jag mig fit for fight igen. Det kändes väldigt segt och drygt att börja jobba igen efter julledigheten. Men som sagt, nu känns det som vanligt igen och jag är pepp på resten av veckan som bara består utav två dagar till. Sen är det nyår och ledigt igen. Och på tal om nyår så måste jag hitta en klänning, helst i morgon. Jag kollade lite på lunchen och lite efter jag slutat idag och det kommer gå trögt! Hur som helst så längtar jag och tror att det kommer bli skitkul :)
Nu ska jag göra te och kanske kolla på en film. Puss på er!


Don't know

Jag blev helt plötsligt väldigt nere. Jag vill göra något roligt. Jag vill ha saker att se framemot. Jag vill faktiskt inte jobba mera. Jag är 19 år och livet känns för tillfället väldigt världelöst. Varför? Det behöver inte kännas så. Jag har världens bästa familj, världens bästa pojkvän och världens bästa vänner. Jag har ett roligt yrke, jag ska åka till London snart, jag har både det och Turkiet att se framemot. Det är snart nyår och snart fyller jag 20.
What's the problem?


En toppenkväll!

Kvällen igår va hur kul som helst. Den tackar vi för :) Vi åkte hem rätt så tidigt igår kväll, det räckte till ändå. När jag kom hem så åt jag mat, drack en massa mjölk och duschade. Jag tror att det va mycket tack vare det som jag inte har mått det minsta dåligt idag. Känns superbra.
Jag har inte gjort mycket alls idag. Va ute och gick en sväng med pappa och så har jag och Robin legat och kollat på film.
I morgon väntas jobb, känns jäkligt tungt för tillfället! Och ännu tyngre blev det nu ikväll när vindrutetorkarna slutade fungera och jag måste ta tåget i morgon. Jäkla skit! Även om dom inte behövs i morgon bitti så vet man ju inte om dom gör det sen när jag ska köra hem. Fanfanfan! Jag är opepp på detta :(
Nu ska jag tappa upp ett bad och sen gosa ner mig och kolla på tv och film hela kvällen!


Två mycket bra dagar

Jag har haft två supermysiga dagar. God mat, trevligt sällskap och mycket bra julklappar. Jag kan inte fatta att julen är över nu. Sjukt ju! Och att det är mindre än en vecka kvar på det här året, vart tar tiden vägen?
Idag snöar det ännu mer ute, mysigt tycker jag. Jag håller på att borsta tänderna och ska snart bege mig upp mot ica för att ta ut pengar och köpa lite grejer tills ikväll. Då blir det utgång med världens bästa brudar :D Jag hoppas på en kul kväll men i detta sällskap kan det väl inte bli mycket annat?! Hihi
Dax att sätta lite fart tror jag!
Puss & kram

Rimstuga

HAHA, efter min otroligt starka insats igår gällande rimning på paket så kände jag ingen anledning till att sluta med det idag. Det blev ännu sämre än igår. Det är Robin och Carro som kommer att få ta dom smällarna. Hihi :) Robin fick sitt idag och han sa att jag va dum i huvet. Fast han fick sig ett gott skratt! :)
Jag och pappa sitter och kollar på tv. Och tänk att det är julafton i morgon. Det känns det inte som. Min julkänsla är helt borta. Hoppas att den kommer tillbaka tills  imorgon :)
Jag ska ta ett bad och sen lägga mig och kolla på mysteriet på greveholm tror jag.
God jul på er!
Puss & kram :)

Dan före dan före dan före dopparedan

Eller blev det en för mycket? Skit samma, det är snart jul! Jag hade julkänslor igår men idag är dom som bortblåsta. Jag, pappa och Calle städade hela lägenheten igår och så klädde vi (läs jag) granen. Det är jättemysigt här hemma men idag har jag inte märkt så mycket av det.
Jag har nyss klippt Robin. ÄNTLIGEN! Han har inte gjort det sen innan min student och han hade inte tänkt att göra det före sin egen. Jag passade på innan han skulle åndra sig igen.
I morgon ska vi ha julklappsbyte alla tjejor och jag har inte köpt något. Vi har tema flyttahemifrån och jag vet inte vad jag ska köpa. Jag får kuta runt på lunchen i morgon.
Jag jobbar bara två dagar till sen är det jul. JAG LÄNGTAR!
Nej jag tror att jag ska gå och lägga mig.
Puss & kram


What a day

Den började i botten och slutade i topp!
Jag va på världsadåligt humör i morse och kände bara för att dra täcket över huvudet och aldrig mera gå upp. Trevliga, glada och nöjda kunder piggnar upp humöret på en och dagen slutade på topp. Att det dessutom är massa snö ute gör en ännu gladare. Jag va nyss ute och gick en sväng, för skönt!
I morgon åker jag redan klockan sju för jag ska fixa ihop en balfrilla åt Sandra innan jag börjar. Det ska bli hur kul som helst :)
Nej jag ska ta en dusch och sen krya ner under täcket och mysa tillsammans med en film. Jag köpte mysteriet på greveholm förra veckan tror jag det va. Jag och Robin tänkte kolla på ett avsnitt om dagen fram till jul. Men den är färdigtittad. Jag ska nog köpa en ny julkalender i morgon. Mamma har lånat min Kaspar i Nudådalen och visar för sina elever i skolan. Vilka lyckostar ;) Hihi.


14 december

Idag är det måndag och jag är ledig. Jag hade tänkt att vara med mamma på hennes jobb idag. Dom skulle julpyssla och kolla på film. Men jag va alldeles för trött för att orka gå upp i morse så jag somnade om och sov till halv elva. Jag har haft huvudvärk sen jag gick upp. I hate it!
Jag väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. Jag ska följa med honom till Fagersta.
Sen får vi se vad som händer, antagligen knäckbak ikväll. Det hanns aldrig med igår.
Puss

 


Lucia

Oj vilken julstämning jag har haft idag :)
Det har snöat vilket innebär att det har varit vitt på backen (mig lurar man inte), jag lyssnar på julmusik, har varit till hembyggsgården och köpt julklappar med Robin och ikväll ska vi göra knäck.
Jag väntar på att klockan ska bli 6 för då ska jag och Anna ner till stallet och kolla på lucia.
Nu ska jag slå in lite julklappar!
Puss & kram

Lussebullsbak

Jag sitter hemma hos mamma. Hon håller på att göra lussebullsdeg så vi ska snart baka. Det är andra gången för i år. Robin kommer hit efter sin träning och joinar oss också.
Tänk att det snart är fredag igen. Det känns som det är fredag och måndag hela tiden.
Nej jag ska ta en dusch och sen blir det bak för hela slanten :)
Puss

Så jäkla bra!

Jag är oerhört glad över att jag har ett fast heltidsjobb. Att jag gick ut skolan och inte ens behövde tänka på att behöva anstränga mig för att hitta ett jobb. Jag har ett yrke som är så jäkla kul och ett jobb som jag trivs med. Men det bästa av allt med att jobba är att när man kommer hem så är man klar med det man gör på jobbet. Jag tänker tillskillnad från när jag gick i skolan. När man hade slutat för dagen va det oftast hem och sen sätta näsan i böckerna. IGEN! (Inte för att det kanske inte hände så speciellt ofta men i alla fall). 
Inga panikpluggningar, ingen press att klara prov, ingen betygsoro, inte behöva läsa sånt som är totalt ointressant. Bara komma hem från jobbet och vara. Det är så jäkla skönt!
Jag har det bra just nu! :)


Monday

Så va måndagen avklarad. Jag tycker att den brukar vara den segaste dagen utav alla och när den väl är över så rullar veckorna på som vanligt. Idag har jag varit ledig så dagen har inte varit nå seg alls. Jag älskar att vara ledig måndagar. Och antagligen blir det så efter jul att jag får en bestämd ledig dag dom veckorna jag jobbar lördagen och då blir det på måndagen. Jag hoppas :)
Jag har gjort mycket idag. Hälsat på farmor och farfar, lagat mat, vart med Robin, solat, varit ute och gått och kollat på film. Nu är jag uppe hos mamma och ska snart äta. Robin kommer också hit efter sin träning och då blir det mera film.
Ha det bra, PUSS!

Soffliggardag

Jag har gjort tacopaj och kollat på tv idag. Skön dag!
Jag ska snart åka med mamma till Fagersta en sväng.
Senare blir det promenad med Liza hoppas jag :)
Jag längtar till London!
Puss


Vilken härlig vinterdag

Utan snö dock, det va det ända som saknades. Jag kände mig riktigt pigg i morse när jag såg att solen va framme och det dessutom va -7 grader. Jag slängde på mig varma kläder och gick och gick i 40 minuter. Heja mig! Ååå vad jag hoppas att det blir snö och rikitgt vinter till jul! Nu ska jag kolla om min mousakka (stavning?) är klar. Det är jag som står för matlagningen i huset ikväll! Hihi :)


Ojoj

Händer inte mycket här heller.
Ska ta ett bad och sen bädda ner mig och kolla på film.
Ledig i morgon, för skönt!
PUSS

RSS 2.0