Trötthet

Idag är jag megatrött. Jag gick i alla fall upp den tiden som jag hade tänkt, duktigt utav mig! Ska snart fixa mig och sen åka ner till tåget. Jag funderar på om jag ska cykla ner. Det skulle vara skönt så att man piggnar till lite kanske. Fast då måste jag cykla i tid så jag inte luktar svett när jag är framme :P Jag känner att jag har väldigt mycket vettigt att skriva så nu slutar jag med det här. Eller förresten en sak, min kusin Kicki och hennes Janne fick en liten pojke i natt :D MASSA GRATTIS!!!


Bättre förr?

Jag va ute och gick med Liza idag och då pratade vi om när man va mindre och hur roligt det va när man fick sommarlov. Man fick va ute mycket längre än vad man fick vara i vanliga fall, va uppe länge, badade varje dag även om det regnade. Jag saknar att vara så liten. Det va så mysigt. Och alltid åkte vi iväg på typ campingsemester. Det va riktig sommar det.

Det har varit en bra dag idag och det avslutades mycket bra med som sagt en promenad med Liza. Det är alltid skönt att ut och gå med henne. Idag gick vi långt, eller i alla fall länge :P Speciellt långt va det faktiskt inte men en behövlig och trevlig pratstund :) Puss på henne!
Nu ska jag faktiskt gå och sova. Jag ligger i sängen redan. Det känns som att jag inte har sovit ut på hur länge som helst. Det har jag inte gjort heller. Idag är första natten jag sover själv sen i fredags. Det kommer att bli lite ensamt.
Nej, god natt!

Det är över nu!

Nu är allt över. Studenten kunde inte ha blivit bättre. Tack till alla som va med och gjorde min dag till den bästa :) Det är minnen jag aldrig kommer att glömma. Fick jättefina presenter. Mest pengar och presentkort. Men det absolut bästa va från Carro. Hon hade gjort en fotobok med massor utav bilder från när jag föddes fram tills idag. Det va även massa texter som både hon, Robin, Liza, pappa och mamma hade skrivit. Jag grinade ihjäl mig och har fortfarade inte kollat i den en enda gång utan att gråta :P Den är så fin och alla skrev så fina saker! :)
Det va en omställning att börja jobba idag. Det känns som fredag eftersom att vi hade praktiken på fredagar :P Men nu är första dagen avklarad och nu har jag bara fyra dagar kvar att jobba innan vi åker till Mallorca. Tisdag till torsdag och sen måndag närsta vecka.
Kom hem från Becca för en liten stund sen. Jag, Anna och Sandra va där och planerade lite inför midsommarensbravader. Vi kommer att spendera den i Sandras husvagn uppe i Riddarhyttan. Vi åker iväg på fredagmorgon och åker hem igen på söndagförmiddag. Mysigt ska det bli tycker jag! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan det är dags för sängen! Adios




Handling, städ & fix!

Det är full rulle här. Min faster kom på förmiddagen och sedan dess så har vi hunnit med massor. Vi va till Fagersta och handlade det sista inför studenten och nu håller vi (hon) på att städar hela lägenheten. Pappa kommer bli glad när han kommer hem :P Hihi. Vädret ser ju inte ut att bli det bästa på fredag. Så mycket som jag har kollat på alla sidor som har väder och på vädret på tv som jag har gjort sen igår har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag håller fortfarande tummarna för sol! :) Nej nu ska jag fortsätta dona här och sen blir det fullt upp i morgon med studentkort, studentlunch, mösspåtagning och vagnklädning :) Puss!

Och grattis till världensbästa som fyller 18 idag :) <3


Studentveckan är igång!

Och allt känns så overkligt. Fyra dagar kvar sen går vi aldrig i skolan mer. Massor av folk som man aldrig mer kommer att träffa. Jag ser att slutet verkligen börjar närma sig och att den här dagen som man har väntat på i hur många år som helst faktiskt kommer att inträffa. Allt är så overkligt och det är mycket blandade känslor. Jag kommer att sakna allt, sakna oss!!

Finns det något bättre?

Jag har städat rummet, har nya lakan i sängen och är helt nyduschad och fräsh. Det finns inget bättre än denna härliga känsla när man ska sova. I löööv it :)
Fast ändå är jag lite ledsen för tillfället. Det är vädret som kommer att bli på fredag som gör mig ledsen. Det måste måste måste bli sol. Allt blir 1000 gånger bättre då än om det skulle bli spöregn. Dessutom så kommer det inte att få plats typ 40 personer inne här :P Så det måste helt enkelt bli fint!
Jag funderar på om jag ska kolla på någon film eller eventuellt ett skärgårdsdoktornavsnitt. Fast jag tror att jag kommer att somna till det i såfall. Jag har en oläst Veckorevyn som jag kanske skulle ta tag i? Så får det bli. Fast först så ska jag kolla hur vädret ser ut på Mallorca! Puss!

En vanlig söndag.

Och även det sista som man kommer att sitta och vänta på innan det blir skolmåndag igen. 5 dagar kvar nu! Inte mycket alls.
Idag har jag hunnit med mycket. Meningen va den att jag egentligen bara skulle ta det lite lungt. Den började med att jag och pappa tog en tripp till Västerås. Vi va till ikea och en sväng på hällashopping. Jag köpte inget alls. Men trevligt va det i alla fall. När jag kom hem klippte jag Mikaela och Tony och efter det va jag och Liza ut och gick en sväng. Skönt att få prata av sig lite och spendera lite tid tillsammans med henne. Det händer inte allt för ofta nu för tiden, synd nog! Och mer lär det inte bli efter studenten då hon flyttar till Linköping. Jag kommer att sakna henne, faktiskt :P
Nu har jag lovat pappa att städa rummet, booring! Efter det blir det duschen!

Sverige - Danmark

Kors i taket, jag kollar på fotboll. Eller nej det gör jag väl inte direkt. Pappa, Carro, Robin & Johan kollar på fotboll. Jag sitter också här fast med datorn i knät. Dom ligger ju i alla fall under och kommer säkert att förlora ändå. Men heja Sverige! :)
Idag har jag i princip inte gjort någonting. Robin har haft släkt hemma eftersom att han fyller på onsdag så vi har ätit smårgåstårta. Mumma! Sovit har vi också gjort. Jag är astrött! Kommer nog att slockna tidigt idag.
I morgon blir det eventuellt en sväng till stan med pappa.

M&M

Jag och Carro kom hem från stan vid tre-tiden. Sedan dess har jag hunnit klippt båda pappa och Tom. Vi köpte massor med grejer. Mest till studentdagarna. Och jag köpte även lite flytta-hem-ifrån-grejer. Mysig dag tillsammans med bästa systeryster! :) Nu kommer snart Carro, Johan och Mamma och plockar upp mig. Vi ska hem till mormor & morfar för att fira mormor som fyllde år igår. Det va ett bra tag sen jag va där. Puss!

7 days to go!

Om en vecka tar vi studenten. För ett år sedan hade vi sommarlov vid den här tiden. Om 10 dagar börjar jag jobba på riktigt! :)
Vi är lediga idag. Men jag ska i alla fall in till Västerås. Carro behöver färga håret till studenten så vi ska in till salongen. Efter det ska vi en sväng på stan. Jag ska köpa present till Robin och så ska vi köpa lite grejer till studenten.
Utklädnadsshowen och hela dagen va skitkul! Vi höll igång hela dagen och nu känns det att studenten är nära. Vi städade ur våra skåp igår och hade betygsprat, som sagt det är nära nu!
Nu ska jag duscha och sen ska vi bege oss!

Blaha

Så känns det idag, blaha! Allt känns blaha! Vi har utklädnadsshowen och spex på stan i morgon och det är och kommer att vara piss väder. Jag är noll taggad för tillfället. Jag vill bara ha helg och ledigt. Jag vill ha studenten och slut på skolan. Jag vill ha sommar och sol. Jag vill ha Mallroca. Man blir så deppig!

!!!

Det är lite svårt att tänka sig vilket fint väder det va igår när man tittar ut genom fönstret idag. Usch, tänk om det blir sånt här väder på studenten. Det skulle ju förstöra hela dagen. Eller nej där överdrev jag men tusen gånger roligare med fint väder än med regn.
Jag ska strax cykla upp till Becca för vi ska och sola. Efter det ska jag hem igen och fixa ihop alla mina grejer och fixa mig lite sen bär det av till skolan. Hoppas på en lika rolig dag idag som igår :)
Nej nu ska jag packa solgrejer!


A lovely monday!

Vilken härlig dag det har varit idag :) Det enda vi gjorde typ hela dagen i skolan va att öva till utklädnadsshowen! Det är så jäkla bra! Sen hade vi vår SISTA religionslektion, skönare än skönast! Men antagligen blir det ett ig i slutbetyg men va fan, skit samma. Studenten får jag ta ändå och jobb har jag ju!
När jag kom hem så gick jag hem till en mycket saknad Liza! Vi mötte upp Annorna och Sandra, köpte glass och satt oss på Lizas baksida i ett par timmar och snackade strunt. Mycket trevligt :)
I morgon blir det solning med Becca och sen iväg till skolan för mer övning och sista samhällslektionen. Efter skolan så stannar jag kvar och hjälper Liza att hitta studentskor.
PUSS!

RSS 2.0