Vilodag

Kanske man skulle ta och plugga lite gesällteori? Vi har ju faktiskt den skriftliga delen om cirka en vecka. Panik känslan börjar komma så det kanske är dags att sätta igång?! Fast det är ju lördag och helg. Då får man vila och ta det lungt.

Helg igen

Det är redan lördag. Det känns som det nyss va måndag. Det har varit fullt upp nu i några dagar så jag har inte hunnit skriva någonting. Dessutom har jag inte haft någon lust heller. Men ska ju skriva när man vill och inte bara för att man känner att man måste :P

Mamma fyllde i allafall år i torsdags. Så jag, Carro och Calle åkte upp dit och grattade henne. Det blev tacos och tårta ätande och så spelade vi spel. Vilket jag som vanligt förlorade hur stort som helst. Men jag hade roligt och det är det som är huvudsaken tycker jag. Oftast i allafall.

Och igår va det lillebrors tur att bli ett år äldre. Jag köpte ett par skor åt honom när jag och Becca va i Tuna Park. Jag tror att han tyckte om dom. Han har dom på sig i allafall. Jag kom hem vid sju igår från salongen och då va det lite folk här och firade honom. Så det blev ännu mera tårtätande. Jag gillar't :P

Idag har jag jobbat. Det va rätt mycket att göra så tiden gick snabbt. Nu har vi hunnit käka tacos. Och vad jag ska göra nu har jag ingen aning om. Tror att jag ska åka upp till min kära farmor och hälsa på henne ett tag. Jag hann inte träffa henne igår och har inte sett henne på hur länge som helst så det får nog bli så. Ikväll ska jag va med Robin efter att han har kalasat klart för Tommy.

Och imorgon kommer släkten på mammas sida och kalasar. Det är mycket nu :P Puss & hej!


Tuna park

Kom precis hem från Tuna park. Det blev en alldeles lagom dag. Vi kom dit redan när dom öppnade så det va inte så mycket folk där i början. Skönt :) Och lite nya kläder hittade jag. T-shirtar, tröja, jeansleggnings (världens skönaste), skor, chinos och sen va det nog bara lite andra småsaker tror jag. Jag är i allafall super nöjd med allt. Förutom skorna. Dom är skitsnygga men jag tror att jag bara kommer använda dom till chinosen. Så det känns lite onödigt. Men skit samma. Köpt är köpt och jag orkar inte byta dom.

Nu ska jag lägga mig en stund tror jag. Det tar på krafterna att kuta i affärer. Sen ladda inför kvällens träningspass. Jag ångrar redan att jag ska med :P

Puss & hej!


Vänner

Dagen gick som vanligt snabbt. Hade i princip bara kundmottagning och håltimme. Och även denna vecka gick vi till Kristiansborg för att få fusk sol och bli lite bruna. Det gillar vi :)

I morgon är vi lediga och då bär det av till Tuna park. Äntligen! Jag ska handla massor :) Och på kvällen blir det återigen ett dubbelt träningspass. Jag är på gång nu ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på vänner med pappa och Carro. Vi håller på att nöta igenom säsong 6. Me likes :D

Hej då!

Söndag

Det är redan söndag igen och helgen är så gott som över. Det har varit en skön helg blandat med både jobb och vila. Igår kväll kom Robin och vi åkte upp till Monika och c/o för jag klippte Jejje. När vi kom hem så gick vi hem till honom och kollade på Wallander. Den som visades igår är den bästa utav alla tycker jag.

Idag har jag klippt Ebba och ikväll blir det ett dubbelt träningspass med Liza. Jag är fortfarande inte helt pigg än så egentligen borde jag ta det lungt ett tag till. Men nej, det struntar jag i.

Nu ska jag laga mat. Jag har nämligen lovat pappa att jag skulle göra det idag. Det blir hasselbackspotatis och fläskfilé.

Hej så länge!


Jobb

Min lördag började med att jag skulle åka och jobba. Snacka om att det va halt på vägarna, dessutom snökaos. Men jag kom fram utan att slira av vägen. Det va ovanligt lungt för att vara lördag. Konstigt, med tanke på att det är löningshelg för många. När jag slutade så bestämde jag mig för att åka ut till ikea för att där köpa en fotoram som jag har sagt att jag ska köpa till mina balkort hur länge som helst. Och som sagt, löningshelg. Det va kaos där ute. Och det kändes genast onödigt att jag hade åkt ut dit endast för att köpa en ram. Men det gick bra och jag fick min efterlängtade ram! :)

Nu sitter jag här och väntar på att Robin ska komma hit. Får se vad vi hittar på. Ingenting antagligen :P Men det är skönt det med ibland. Nu ska jag äta spagetti och köttfärsås!

Ha en trevlig lördagskväll :)


Fredagskväll

Det var en riktigt stressig dag på salongen. Men det har varit roligt. Lite gesällträning hann jag med på förmiddagen också. Nu gäller det att ligga i!

Kvällen har jag spenderat tillsammans med Liza. Vi kollade på let's dance och så fixade hon en facebook åt mig. Hm, tack för den :P Jag fattar verkligen ingenting!

Nu måste jag gå och sova, ska upp och jobba imorgon. God natt!

Trött

Ja nu är jag allt bra trött. Kom hem vid 6 från skolan. Vi hade kundmottagning i princip hela dagen. Så tiden gick snabbt i allafall. Jag klippte en farbror som bodde i Virsbo. Det va lite märkligt för varken jag eller Becca hade någonsin sett honom förut. Virsbo kanske är större än vad man tror? Innan vi åkte hem så passade vi på att slinka in på vivaldi och käka sallad. Så vi fördrev tiden ganska så bra där.

I morgon är det salongen som gäller. Det blir gesällträning hela förmiddagen. Jag hoppas på att det ska gå bra, jag är taggad i allafall. På kvällen blir det let's dance tittande med Liza. Nu ska jag slå på en film medan jag väntar på att Robin kommer hem från träningen så ska jag dit och sova :)

Onödigt

Jag åkte upp till ica tidigare idag. Och när jag va på väg hem därifrån så körde jag bara och tänkte inte på vilken hastighet jag höll. (Oops)! I allafall, så tittade jag på hastigthetsmätaren (heter det så?) och såg att det gick i 70. Så jag tänkte att gud va onödigt att jag inte saktar ner nu eftersom att det är 50 genom hela Virsbo. Och snacka om att jag skulle ångra mig om polisen skulle stå efter vägen och stoppa mig. Men det händer ju inte ofta i Virsbo tänkte jag utan fortsatte att köra. Och så möter jag en polisbil. Snacka om att jag höll på att dö, jag blev livrädd och kastade mig på bromsen. Haha, jag tittade i backspegeln flera gånger om han skulle vända om och åka efter mig (okej, stor chans jag vet). Så från och med nu så ska jag alltid hålla hastighetrna. Tänk om man skulle få böter för nått så onödigt. Eller ännu värre, bli av med körkortet! Mitt hjärta satt i halsen vill jag lova. Haha!

Onsdag

Tisdag skrev jag först för det känns faktiskt som att det är tisdag. Veckan har gått snabbt tycker jag och i morgon är det redan torsdag och sen bara fredagen kvar. Sköönt!

Jag sitter här och och ska käka biffstorganoff som pappa har tagit hem från hotellet. Kom hem runt tre-tiden idag och nästan direkt åkte jag upp till Anna & c/o för att klippa hennes lillebror. Innan jag åkte hem från stan idag hann jag gå in på gina. Och handlade såklart också. Men det va massa rea så det blev inte så dyrt i allafall. Och nu har jag lite nya kläder att ha på mig, så jag slipper gå naken :P

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att kolla på Mamma Mia. Sen lite senare kommer Robin förbi tror jag.

Tjolahopp!

Ny vecka igen!

Idag känner jag mig piggare än igår. Men är fortfarande asförkyld! Ska åka till skolan om ungefär en timme och ha svenska och sen hem igen. Känns lite ovärt men man får tänka att det är en skön start på veckan! När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska va med Robin ikväll efter hans träning i allafall.

Nu ska jag äta glass och sen göra mig redo för min otroligt långa skoldag. Hej & hå!

Söndagsmys

Min Emil i Lönneberga-box kom i fredags. Och nu är den färdigtittad. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska kolla på. Blir nog att slå på en till Astrid Lindgren film. Det är ju seriöst dom bästa barnfilmerna som någonsin har och kommer att finnas!


Inte på topp!

Hostig och snorig är vad jag är. Jag har bara tagit det lugnt hela helgen. Vart lite med Robin och så. Idag har jag i allafall ingen feber och det känns skönt. Det blir att ligga hemma idag med och kolla på film eller något. Varvat med att dricka te och äta glass. Det är alltid skönt för halsen!

Tidig fredag!

Brukar ju egentligen komma hem klockan sju på fredagar. Men eftersom att jag har sån hosta och ont i halsen fick jag åka hem tidigare idag. Hade bara en av mina gesällmodeller på förmiddagen sen åkte jag hem med ett-tåget. Kändes som jag hade feber tidigare men med lite alvedon i kroppen så känns det bättre. Sitter här med en stor kopp te och tycker synd om mig själv. Ja, det gör jag faktiskt för det va inte många veckor sedan halsen spökade sist. Usch, hoppas att jag blir bättre redan idag! Nu ska jag tappa upp ett varmt bad och lägga mig där i tills jag blir varm! Hej!

Fy bubblan!

Ja herregud vilken träningsvärk jag har från igår. Hängde med Liza till Fagersta och tränade body combat (stavning?). Va som en blandning mellan aerobics och boxing skulle man väl kanske kunna säga. Och alla som har haft idrottslektioner tillsammans med mig innehållade aerobics vet ju hur vig jag är och hur bra jag är på kombinationer. Men det va faktiskt roligare än jag trodde och det känns bra att träningen gav någonting med tanke på träningsvärken. Ska nog följa med nästa vecka med för då borde det ju gå lättare eftersom att jag har gjort stegen förut. Ska följa med redan på söndag och träna spinnig och core. Det har jag i allafall gjort förut och vet att jag tycker om!

Jag och lillebror har vart ensamma hemma sen igår. Pappa är på kurs i Stockholm och kommer inte hem förrän imorgon. Så egentligen skulle jag ha lagat mat åt oss nu. Men mamma frågade om vi ville komma upp dit och käka men jag är verkligen helt död och orkar inte gå någonstans så hon va snäll och är på väg ner hit istället. Då blir det hemlagda köttbullar. Det gillar vi!

Nej om jag skulle hoppa in i duschen kanske?!


Kladdkaka

Jag håller på att baka kladdkaka. Jag är så sugen så jag döör! Onyttingt, jag vet. Men imorrn blir det träning med Liza. Får väl se vad jag har gett mig in på. Men jag är taggad som få ;)

Pust

Nu har jag varit ute och gått i nästan en timme. Det va skönt! Nu blir det dusch, mjukiskläder & tv-tittande!


<3

Filmtips?!

Jag tittade på första vi hade i allafall tur med vädret igår. Det var nog den sämsta filmen jag har sett i hela mitt liv. Jag skrattade inte en gång. Jag tänkte att jag vill ju se den om jag nu skulle vilja se den andra filmen någon gång. Det känns inte så lockade längre.

Jag tittade även på what happens in vegas och den va klart mycket bättre. Även om man kunde räkna ut hur hela filmen skulle sluta innan den knappt hade börjat. Men den va helt klart värd att se :)

Klockan är redan 6. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Funderar på att ut gå men jag tror att jag skippar det. Det blåser ju as mycket ute. Dessutom ska jag träna boxning på onsdag så träning får jag ändå :P Men det skulle vara skönt att få lite frisk luft. Vi får se :P 

Imorgon har vi världens längsta håltimme. Då blir det vivaldi och solning!

So long!

Förresten idag är det prick 5 månader kvar till studenten! JAG LÄNGTAR :D

Måndag

Skön start på veckan med dessa måndagar, hoppas att det fortsätter såhär :) Ska åka in med 11-tåget och då ska vi projektarbeta lite antar jag?! Och efter det blir det svenska och sen hem igen. Men är inte hemma förrän fem i allafall tror jag men ändå :) Får se vad som händer sen. Puss & hej!

Och grattis till Anna som fyller 18 idag :) Hoppas att du får en bra dag!

Helgen

Det har varit en bra helg. Synd bara att det redan är söndag. Tiden går snabbt när man har roligt!

Fredagen började med praktik hela dagen. Åkte med Becca hem därifrån så vi kom hem tidigare än vad vi skulle ha gjort med tåget. Vi plockade upp Liza och åkte hem till Becca där vi började med att käka sallad som vi tagit med från vivaldi, och lite senare kom även Ronnie och gjorde oss sällskap. Vi fixade oss och efter det åkte vi ner till folketshus där Annorna & Zara hade ställt till med 18-års partaj. Det blev en grymt rolig kväll så den tackar vi för :)

På lördagen vaknade jag och Robin runt tio tiden kanske. Vi va hur pigga som helst båda två. Det va skönt eftersom att jag hade ställt in mig på nått helt annat. Det brukar ju kunna bli så. Jag gick hem nästan direkt när vi vaknade eftersom att han skulle på match. Jag och pappa åkte till Fagersta och köpte pizza och sen låg jag på soffan hela dagen och kollade bland annat på skärgårdsdoktorn så nu är den slut. På kvällen gick jag hem till Robin igen och det blev ännu mer tv-tittande. Skön och mysig lördag :) <3

Idag är det söndag och jag tror inte att jag ska göra nått speciellt idag. Ska nog i allafall följa med pappa och handla lite senare. Tänkte tjata på honom att åka till Västerås så vi kan åka ut till hälla eller nått så jag kan köpa kläder. Har nästan ingenting så det känns behövande. Nu ska jag i allafall börja med att ta en dusch. Onödigt långt inlägg men nu har jag fått skriva av mig lite :) Ha en bra söndag!




Slänger in en bild från i fredags här med. Mer finns på min bilddagbok! :P

funderingar

på måndag är det exakt fem månader kvar till vi tar studenten. tänker man fem månader tillbaka så är det augusti och det va då vi började skolan igen efter sommarlovet. bara jag som tycker att tiden går snabbt?

värt

nu har jag kollat på skärgårdsdoktorn. jag har tre avsnitt kvar och dom tänkte jag försöka spara på lite. jag har även hunnit med att va med robin. då blev det en paus från skärgårdsdoktorn och istället vännertittande. otippat värre!

jag längtar tills på fredag och annornas 18-års fest!

värt inlägg.

nu ska jag vänta på att pappa ringer så ska jag hämta honom från jobbet! hoj!


vårterminen är igång

och det blev en skön och lugn start. våran mentor är sjuk så vi kom hem tidigare idag och imorgon har vi henne hela dagen och eftersom att hon har halsfluss så blir det inga lektioner imorgon och det betyder att vi är lediga :D för skönt! våran jobbigaste dag dessutom. vi skulle ha slutat fem egentligen. wiheeeo :)

nu tror jag att jag ska åka upp till ica och köpa godis. sen sätta på mig mjukisar och lägga mig framför tvn och kolla på mitt älskade skärgårdsdoktorn. det är snart slut och vad ska jag kolla på då? hm..

imorgon

ja då börjar skolan. jag har sagt hur många dagar som helst nu att det ska bli skönt att komma igång. men idag känns det som att jag skulle göra vad som helst för att få vara ledig i allafall en dag till. men det känner jag nog mest för att jag vill kolla klart på mina sista skärgårdsdoktorn avsnitt. men om jag lägger mig nu så hinner jag i allafall kolla på ett utan att vara helt död imorgon. vi kör på det! heej!

promenad

jag va med pappa ut och gick runt felingen. snö och sjukt kallt! jag gillar vintern, det är mysigt!



kallt

idag är jag mycket piggare än igår. har redan vart till fagersta och hämtat liza och snart kommer robin och då ska vi skjutsa mamma till västerås. och när vi släppt av henne blir det donken mat och sen kanske åka ut till hälla eller något. vi får se :)

nu är det bara tre dagar kvar på lovet. jag tycker inte ens att tiden har gått snabbt. det ska blir skönt att börja igen. faktiskt. jag kommer väl säkert ångra mig redan andra skoldagen att jag sa såhär men så känns det just nu i allafall. och sen är det ju bara den här terminen kvar också. weiheeo!


love!


du är bra bra braa <3

hmm

trött och hänging är jag idag. känner mig inte på topp alls! jag kommer att spendera resten av dagen i sängen och kika på skärgårdsdoktorn :) har hunnit med att kolla på tre avsnitt, 15 kvar! men först ska jag skjutsa liza till fagersta. funderade först på att följa med ut. jag va sugen igår men idag känner jag mig inte ett dugg pigg till det. får bli en annan gång.

so long!

gäsp!

idag har jag jobbat. det va inte lätt att gå upp imorse vill jag lova. men nu är jag ledig fram tills skolan börjar och det känns skönt. på lunchen sprang jag en stund på stan. och jag hann göra av med 1300 innan jag åkte hem för dagen. det känns sådär. men det va bra saker jag köpte. det mesta i allafall. nu ska jag hoppa in i duschen innan robin kommer. vi ska kolla på skärgårdsdoktorn. fast han vet inte om det än. vi får väl se hur det går :P hej!

1 januari 2009

god nytt år och och god fortsättning :)

jag är en av dom som inte ligger hemma i sängen och är bakis idag :) det känns mycket bra. haha! gårdagen va riktigt trevlig. den spenderades hemma hos robins farmor & farfar med god mat, trevliga människor och massa spel. en bra avslutning på 2008, och nu hoppas vi på ett minst lika bra 2009! :)

idag ska jag och robin åka och käka någonstans. men vart vet vi icke än. han röstar på donken men det blir ett skarpt nej från min sida. jag vill ha riktigt mat! ikväll får vi se vad som händer. blir antagligen att ligga framför tvn och kolla på film. eller nej förresten, vänner. det är ju vännermaraton hela dagen i dag på femman. wiheeeo! på säsong 10 dessutom, en av säsongerna som jag har tittat minst på och därmed är minst uttjatad :P

nu ska jag klä på mig och fixa mig! ha en bra dag :)


RSS 2.0