Första semesterveckar har varit great!

Ja den bara flög förbi. Och bra har den varit.
Jag, Carro och mamma kom hem från Finland igår kväll. Vi har haft jättemysiga dagar vid mormor och morfars stuga. Nu är vi 775 myggbett rikare och riktigt utvilade. En suverän start på semestern!
Idag är första semesterdagen jag är hemma och inte gör nått så det har varit lite skönt faktiskt. Eller jag har tvättat 100 maskiner tvätt, lagat mat, vart upp till mamma en sväng, följde med Carro och Johan en snabbis till Fagersta och nu på kvällen åkte vi tre och badade. Jag tittade på, det va inte meningen. Så det har varit full fart fast jag inte har gjort så mycket ansträngande alls är väl ett bättre uttryck :)
I morgon ska jag åka med Annorna och Sandra på en minikryssning över dagen. Det blir myys!
Nu ska jag plocka undan det sista av alla mina saker som ligger överallt så pappa inte får spel på mig när han kommer hem, sen blir det SATC tills Robin kommer från jobbet. Pusssssssss

Härliga lediga dag!

Dagen började med en tripp till Hallsta med pappa och Carro. Carro hade körlektion så jag följde med och höll pappa sällskap under tiden. Jag åt världens största sallad och och sen va hon klar typ, haha!
Vi va upp en sväng till farmor och farfar på eftermiddagen och sen åkte jag, Anna och Sandra till Fagersta. Vi kollade in Sandras nya hus, fikade på Vallonen och va en förbi hembygdsgården. Myspysdag!!
I morgon är det jobb igen, tre dagar kvar!!!!!!
På fredag fyller Sandra 20 så då blir det firning för hela slanten med mys hemma hos henne och sedan utgång.
På lördag kommer klockan ringa 04.45 för avgång mot Stockholm med mamma och Carro för att ta båten över till Finland och sommarens, utan tvekan, mysigaste sommarställe. Mormor och morfar är redan där. Vi ska bara vara och inte göra mycket alls i ett par dagar. En perfekt start på semestern med andra ord. Jag längtar!
Nu ska jag nog käka lite kesella sen blir det sängen.
Puss & lööööv

Fyra jobbdagar kvar innan det är fyra efterlängtade semesterveckor!!

Rubriken säger allt, det behövs fan ledigt nu alltså!
Jag har haft en superbra helg uppe i Borlänge hemma hos Sandra med henne och Anna. Lugnt och skönt! Shopping i Kupolen, filmtittande, matlagning och en massa skitsnack. Puss på mina fina kååmpisar <3
Vi kom hem igår runt två-tiden. Jag tog det lugnt hela eftermiddagen och på kvällen åkte jag, Robin och Carro in på nya Harry Potter. Och jävlar va bra den va alltså. Jag ville inte att den skulle ta slut, jag funderar på att åka med Calle och Nicolina med in på onsdag och se den igen. Fan va bra den va!!
Nu ska jag åka upp mot jobbet och sätta fart på den här dagen. Sen är det bara tre dagar kvar, käämpa!! Pusssss!

Söndagsångesten kryper fram

Jag har nyss ätit räkmacka och kollat på film tillsammans med Carro och Robin. Vi har haft Harry Potter maraton dom kvällar vi har kunnat kolla på film. Dock ville inte den sjätte filmen samarbeta med oss idag så det blev en Beckfilm istället. Det gick lika bra att somna till den med ;)
Jag har haft en lugn och skön helg. Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Sandra och Anna. Först med Sandra på min baksida med pizzamat och SATC-tittande fram tills att Anna slutade jobbet. Då plockade vi upp henne och åkte till Ängelsberg och satt där på en brygga och snackade strunt tills klockan blev närmare halv två i natt. Myys!
Nu är det jobb som gäller måndag-fredag, minus tisdag. På tisdag då jag är ledig blir det en tripp till Parken Zoo med Carro, Jejje och Ville. Det ska bli myspys!
Och på fredag åker jag, Sandra och Anna upp till Borlänge och bosätter oss i Sandras lägenhet hela helgen. Vi ska shoppa sönder Kupolen och hitta på lite andra roliga saker. Wiie!
Nu ska jag bokföra och kolla på lite tv innan det är dax för sängen.
Hej då!

Jag räknar ner dagarna!

Åh, vad jag längtar till min semester. Jag har räknat ner dagarna i flera veckors tid. Och efter idag räknar jag inte längre jobbdagarna som är kvar i tvåsiffrigt. Så det är inte mycket kvar nu! :) Kämpa, kämpa!! Det känns bra tungt att gå upp på mornarna nu alltså. Usch!
Jag trodde det skulle vara jättelugnt på jobbet den här veckan men det är fullt upp mest hela tiden, superkul!
För ett år sedan vid den här tiden låg vi på en strand i Turkiet. Jag längtar tillbaka. Men, på söndag är det en månad kvar tills jag och Robin åker to Greece!! Fan va jag tjatar om det där alltså. Jag tror inte Robin vill följa med snart för att jag tjatar så mycket! Haha, nä skämt och sido. Eller? Haha!
Nej jag ska fixa lite innan jag ska tillbaka till jobbet! Adios

RSS 2.0