Nu är det nära :D

3 juni - utklädnadsshowen + grillning
4 juni - sista eget hår
5 juni - jag och syster tar studentkort tillsammans + att vi är lediga
8 juni - hem till vår mentor för mys
9 juni - färga och klippa mig + fixa naglar
10 juni - statsorientering
11 juni - mösspåtagning, studentlunch, foto, klä vagnen + grillning
12 juni - STUDENTEN!!!

Jag kan kan ju plusa på lite annat skoj också :)

13 juni - carro + liza tar studenten
15 juni - börjar jobba!!! :D
19 juni - midsommar
23 juni - MALLORCA

Jag längtar till ALLT! Idag har det ju varit kanon väder. Vi hoppas på lika fint i morgon :D





Morsdag!

Jag har haft en mysig och skön dag! Vi åkte iväg med mamma till Västerås och spelade minigolf och käkade grekiskt. Det va mysigt att vi gjorde nått tillsammans med bara henne :)
När jag kom hem så åkte jag och pappa till Sura och handlade massa mat.

Gårdagen bestod utav jobb. Det va lite jobbigt eftersom att det va fullt upp hela dagen och jag hade feber. Men jag gick på alvedon men avstod i alla fall utgången på kvällen och tog det bara lungt istället tillsammans med Robin.

Veckan blir hektisk. Inte för att vi har mycket prov och grejer för den biten är HELT slut. Utav vi har massa roligt kvar. I morgon börjar det med övning till utklädnadsshowen som går av stapeln på onsdag. Det ska bli grymtkul. Dock har vi inte övat alla tillsammans än och det finns även några som aldrig har varit med, men vi hoppas på det bästa :)

Nu ska jag äta vattenmelon och sen hoppa in i duschen!

Idag har jag haft roligt!

Bortsätt från religionsprovet så har det varit en mycket bra dag :) Jag kunde inte en enda fråga, ooops! Men men efter det så har dagen varit bra och rolig. Det va asmycket att göra på jobbet så tiden gick fort!
Nu sen jag har kommit hem har jag inte gjort mycket alls. Robin va här en sväng och nu ligger jag här och äter chips. Jag tror att jag ska ta ett bad sen och efter det gå och lägga mig. Det känns som jag har haft sovmorgon i hur många veckor som helst så det blir en omställning att åka 7-tåget i morgon. Jag vill sola i morgon också men jag har tror inte att jag kommer att ha tid med det. Funderar på att göra det någongång på förmiddagen. Hälften av klassen skulle ut ikväll så det kommer typ i alla fall inte vara några där förrän efter lunch. Aja får se hur det blir.
Jag tänker på Liza förtillfället som är på bal. Det skulle nog ha vart roligare om vår också hade vart på vårterminen. Roligare att kunna vara ute liksom :) Jag fick ett mms av henne och hon va skitfin :)
Nej nu ska jag tappa upp badvatten och sen sova! God natt :)

Oförberedd

Jag är så flummig för tillfället. Jag har ju som sagt prov i morgon. Jag har inte läst någonting (och då menar jag (INGET), jag har missat massor av lektioner och anledningen till att jag ska göra provet i morgon är att jag struntade i det när det egentligen skulle göras. Det är sista chansen att göra det i morgon och ändå bryr jag mig inte. Vad är mitt problem, undar jag själv. Det känns som att jag lika gärna kan strunta i att göra det för jag VET att jag får ig. Men ändå känns det bättre att göra det för det ser nog i alla fall bättre ut i slutändan även fast det blir ig. Det ända jag är rädd för är att jag får ig i slutbetyg. Jag blir inte besviken för att jag inte har klarat kursen utan för att jag inte vill ha med det på mitt betygspapper. Men vad ska jag med religionen till egentligen? BAJS!

Just dance

Idag började vi med dansen till utklädnadsshowen som äger rum nästa vecka. Det kommer att bli så jäkla bra :D
Imorgon är det enda jag har ett religionsprov. Efter det ska jag jobba. Förmiddagen kommer att bestå utav att pussla ihop en balfrilla till Liza :) Det ska bli ASKUL :D
Jag är jättetrött och har ingenting att skriva förtillfället!
Puss & kram

Glad, gladare, Elli :D

Eller kanske lycklig, lyckligare, Elli :P

Jag finner inte ord över hur skönt det här är! Allt känns så jäkla bra just nu! Gesällen blev över min förväntan, jag klarade 8 av 10 moment! Endast 2 stycken som måste göras om! JAG ÄR STOLT!!!! :D Jag orkar inte dra hela historien igen så för er som är intresserade får kolla min bilddagbok :P Haha!

Efter skolan idag så jobbade jag och fick ännu fler glädjande besked! Jag är verkligen hur glad som helst över allt just nu. Och som grädde på moset (heter det så?!) så är det även löning idag så jag tror att jag ska gå en sväng på stan i morgon och köpa mig lite nya kläder :D Bättre kan det inte bli. Eller jo förresten, det kan det. På fredag är det endast TVÅ veckor kvar till studenten! :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Ojojoj

Nu är det nära. Igår och i förrgår va jag knappt nå nervös alls. Jag tänkte nästan inte ens på det. Men i morse vaknade jag till och med av att det pirrade i magen. Det känns som om allt kommer gå åt skogen. Usch, jag vill bara att det ska vara måndag nu hur de än har gått.

Idag ska jag, pappa, Carro & farmor åka till Norberg och fika. Det ska bli mysigt. Vi ska även svänga förbi Fagersta och handla lite. Jag ska köpa lite grejer inför i morgon. Jaja, jag skriver kanske mer sen.

Onödigt inlägg, det enda jag egentligen ville få fram är att jag är fruktansvärt nervös!

Hjärta!

 Puss på bästa!!


Jag hatar tåg!

Jag kom typ nyss hem, tåget va mer än 40 minuter försenat! Jag hatar skiten!

Nu är jag vrålhungrig, pappa håller på att laga mat och efter det ska jag kura ner mig under täcket och kolla på skärgårdsdoktorn. Jag ska försöka hinna med en sväng upp till ica och köpa godis också. Det blir min kväll det.

Regn & rusk

Jag va ut efter posten och det typ spöregnar ute. Jag som skulle gå till stationen. Men jag hade lite tur för tydligen går det en buss kvart i ett och det bli ju perfekt att ta den. Dessutom hinner jag vara hemma i över en timme till innan jag åker in :) Det blir nog ett par vänneravsnitt.

Jag mår illa

Nervös till 10000000000000000000.

Idag ska jag gå till stationen. Det är första gången på jag vet inte hur länge. Jag hoppas bara att det inte hinner bli regn, det skulle ju kunna bli det idag. När jag kommer in ska jag och Becca pussla ihop det sista med samhällen och efter det ska jag ha mitt svenskatal, sen slutar jag.
I morgon är det modellträning och samredovisning. Efter jag har slutat ska jag till salongen en sväng och färga mamma och plocka ihop det jag behöver inför lördag & söndag. Pirrrrrrrrrrrrrrrrrr
På onsdag är det också modellträning, vi slutar tidigt den dagen. Skönt! Sen är jag ledig både torsdag och fredag innan gesällen! Och sen i helgen smäller det. Usch, jag vill inte tänka på det nu!


Pluggis

Jag och pappa va en sväng till Fagersta på förmiddagen. Vi handlade lite och käkade på järnvägskrogen. Under tiden vi va där ringde Becca och frågade om vi skulle plugga. Jag hade nämligen helt glömt bort att vi skulle ha samhällsredovisning på tisdag och vi hade inte ens börjat. Så efter att jag och pappa kommit hem från Fagersta och även hunnit med en sväng, till hmm, vad bli det?, min gammelmorbror så åkte jag hem till henne en sväng och pluggade. Och vi fick en hel del gjort. Vi ska kolla igenom det sista i morgon bara så är vi fit for fight tills på tisdag :P
Och alldeles nyss kom jag fram till att jag inte orkar skriva om mitt tal. Inte idag i alla fall. Jag åker in med ett-tåget i morgon och om jag orkar så gör jag det innan dess, annars får jag ta mitt gamla. Det är kanske inte hela världen om det går åt pipan? Då har jag i alla fall gjort det. Jag får se om jag även hinner med en tur till salongen i morgon efter att jag slutat och öva lite permanentrullning, det behövs.

Nu ska jag slå på en film tror jag. I alla fall bara ligga på soffan och slöa. Fast jag skulle behöva städa rummet lite innan det. Eller plocka undan i alla fall. Jag har lovat pappa i flera veckors tid att jag ska göra det! :S

Pirr i magen

Om en vecka och ett par timmar är gesällen gjord. Jag spyr på tanken att det är så lite kvar.

Idag måste jag plugga. Men jag tror att jag ska skippa religionsprovet i morgon. Kommer i alla fall inte kunna koncentrera mig på att plugga till det för det är så jäkla tråkigt. Och då gör jag hellre något uppsamlingsprov eller liknande sen. Jag ska fokusera på svenskan idag. Jag ska skriva om mitt förra tal. Det blev inte så värst bra. Ska hitta två texter som är något lika, det blir lättare då. Dessutom vet jag nu redan vilka jag ska ta. Kalas :)

Gårdagen va en lugn och skön dag. Jag hade verkligen INGET att göra när jag jobbade. Lättförtjänta pengar där. När jag kom hem gick jag och pappa ner och kollade lite på fotbollen. På kvällen åkte jag med Robin och dom in till Västerås. Vi käkade och va en sväng till ica maxi. Jag köpte Vänner säsong 9. Så jag har en del att sysselsätta mig med idag när jag får tråkigt!

Veckan som kommer den kommer minst sagt att bli hektisk. Det blir rätt mycket gesällträning och i helgen kommer jag få ett nervöst sammanbrott. Något som jag inte är speciellt bra på är att kontrollera min nervositet. Usch! Men jag har sagt ifrån att jobba på fredag så jag är ledig tors-fre. Skönare än skönast!
Nu ska jag duscha och sen börja med talet!

Uppe med tuppen!

Nej inte direkt men nästan. Jag ska strax åka iväg och jobba men jag har faktiskt varken ork eller lust. Det skulle vara bra skönt att bara ligga hemma i sängen hela dagen och inte göra någonting alls. Men men man får tänka behövliga pengar :P

Jag va spyfärdig i princip hela dagen igår. Inte för att jag känner mig sjuk eller så utan för att jag är så jävla nervös. Idag är det EN vecka kvar till gesällen och det känns för tillfället som att jag kommer kugga på varenda moment. Jag hoppas att det känns så bara för att jag är nervös. Jag skulle vara så jäkla nöjd och stolt över mig själv om jag klarade hälften åtminstånde. Det är bara att hoppas på det bästa. Men man vet ju aldrig, allt kan ju gå åt helvete just den dagen. Nej jag ska försöka att inte tänka på det nå mer just för tillfället. (HA, lycka till)

Och just precis nu kom jag på att jag har religionsprov på måndag och jag funderar starkt på att skippa det. Jag har även muntliga nationella i svenska och jag ska nog satsa mer på det istället. Kanske hinner slänga in nån modell på måndag också?! Funderar på den saken under dagen.
När jag kommer hem idag så ska jag umgås med Robin. Jag försöker få honom att klippa sig men det går segt. Han säger att han ska spara till långt igen och det som är oroväckande är att jag tror att han är allvarlig. Vi får se hur det går :P

Ha en trevlig lördag :)

Nine days

Om nio dagar gör vi gesällen. Ett jävla tjat på det just nu, jag vet! Men guuuud va skönt det ska bli när jag har gjort det. Vare sig jag måste göra om alla moment eller inget. Jag vill bara ha det urvägen för allt annat roligt som händer nu.
Idag har jag längtat asmycket tills vi åker till Mallorca. Carro kom hit en stund och vi satt och pratade om det. Skönt att bara komma bort och njuta av att allt kommer vara över. Hela sommaren framför sig som ioförsig bara kommer att bestå utav jobb men aldrig mer plugg! Gaaaaaah! :D
Jag ska upp till mamma efter jag har vart och klippt. Hon åker till Riga i morgon på nån kurs och ville träffa mig innan det. I morgon har vi låång dag. Jag åker 7 i morgon bitti och är hemma 9 i morgon kväll. Massa gesällträning hela dagen i princip! Och efter det är det bara nån dag kvar man har att träna. Och på lördag är det sista gången jag är på salongen innan jag gör gesällen. Hihi, det är nääääära!
Nu ska jag leta reda på saxarna. Adios!


Jajemen

Det blev en promenad. Dock hann solen försvinna ocn den sista kvarten fick jag även lite regn över mig. Men vad gör det, ut kom jag i alla fall. Och nu efteråt känns det riktigt bra. Jag ska ta en dusch och efter det kolla på lite skärgårdsdoktorn innan systeryster kommer ner!


Sunny day

Jag funderar på att gå ut och gå i det fin fina vädret. Jag är ju faktiskt ledig idag och ska i alla fall inte göra något speciellt. Stockholmsresan igår va great! Först va vi på kurs i lite mer än tre timmar och efter det gick vi på stan. Jag handlade massa grejer och nu i efterhand har jag faktiskt lite ångest över att jag brände så mycket pengar. Men det va på bra och behövliga saker i alla fall. Jag har alltid sagt att det skulle vara kul att prova på att bo i någon större stad för ett tag typ som Stockholm eller Göteborg. Men det är ju faktiskt lite läskigt och speciellt om man jämför med lilla Virsbo. Jag höll tex på att smälla av på tunnelbanan när det kom fram en uteliggaralkis och flåsa på oss. Jag verkligen hatar sånt där. Som tur va fanns Becca på plats och skyddade mig från den otäcka gubben.
Lite senare idag kommer syster ner på besök och ännu senare ska jag klippa grannen. Jag får se hur tiden fördrivs tills dess! Ha en bra dag :)

Jaja

Det blev inga muffins eftersom att vi inte hade några formar. Istället blev det en sockerkaka som inte gick att få ur formen. Lyckat!
Nu är jag supertrött. Ska ta en dusch, stryka kläder och sen gå och lägga mig tror jag. Jag va in på Ginas hemsida tidigare och jag hittade typ miljoner grejer som jag ville ha. Jag kommer att komma hem pank från Stockholm i morgon.

Muffins

Jag är sugen på muffins, jag tror att jag ska baka! :)


Puss på måndagar!

Mina måndagar ska jag ju faktiskt inte klaga på. Börjar 12.40 och slutar 15.20. Idag hade jag bara en lektion och gick lite tidigare från den så att jag hann med två-tåget. Men jag måste ju bara säga att jag HATAR religion! Det ska bli såå skönt när den är över. Jag hoppade av i Sura och åkte med mamma därifrån så slapp jag gå från stationen. Slö som man är! Vi fick sällskap utav Robin och Crille också. Nicebajs!
Vad som händer mer idag har jag faktiskt ingen aninig om. Jag ska bara ta det lungt. Igen. Jag gillar't! Kanske åker upp till mamma en sväng men jag tror inte det.
I morgon är det en (observera EN) ynka liten månad kvar i skolan. Föralltid! :D


H&M

Jag beställde nyss kläder från h&m. Två linnen och en till bikini. Det känns lite onödigt faktiskt. Men det va den jag tänkte köpa från första början och det är skönt att ha två olika bikinin att bya mellan när man åker utomlands och badar flera gånger om dagen. Dessutom är det typ samma modell på dom så jag får lika bränna i alla fall :P

Jag är trött. Jag hade ett litet Vänner-maraton nyss och nu funderar jag på att kika på film. Jag börjar 12.40 i morgon så jag har ingen brådska att gå och lägga mig. Dessutom har jag bara en lektion och jag måste erkänna att det känns onödigt att åka in på den men jag måste. Det kommer att kännas bra att jag har gjort det. Sen på tisdag är det ju Stockholm som gäller och sen är vi lediga på onsdag. Sen har vi modellträning nästan hela dagen på torsdag sen är det ju typ helg igen. Det kommer att gå snabbt!

Nej nu ska jag leta reda på en film eller gå och lägga mig.

Only ones

Jag lyssnar sönder låten, den är ju såå bra! :)

Nu har jag gjort klart både Carro och Anna och ska bara ta det lungt resten av kvällen. Och ladda inför skolan i morgon. På tisdag är det en månad kvar till studenten. Och om två veckor vid den här tiden så har vi gjort gesällen. Då kan vi börja fokusera och hurra mera på studenten. Jag längtar!

Nu ska jag äta glass!

Söndag!

Och det är kallt och blåsigt. Jag är inte ett dugg avundsjuk på Liza som för tillfället säkert håller på att packa för att lämna mig i kalla & blåsiga Sverige medans hon kommer att ligga på en strand i Turkiet om ett par dagar. Nej nej, jag är inte avundsjuk!
Jag har färgat håret på syster och snart ska vi äta klyftpotatis & fläskfilé. Jag gillar't!
Om ett par timmar ska jag möta upp Anna vid ica för att sedan färga och toppa hennes hår. Och efter det ska jag bara hem och ta det lungt. Kanske titta på Mamma Mia eller nått. Har sagt flera gånger att jag ska kolla på den men det har inte blivit av, men kanske idag då?! Jag köpte Vänner säsong 10 igår. Jag tänkte köpa alla själv istället för att hela tiden sno dom av Carro.
Nej nu ska jag äta!

Slappar-lördag!

Idag va det skönt att vara ledig, jag sov länge i morse och det va skönt! Jag och Robin va en sväng till Västerås tidigare och handlade lite. Jag hittade inte så mycket och det va väl bra det eftersom att vi ska till Stockholm med klassen på tisdag. Det ska bli superkul, dock är ju grönan stängd just den dagen men roligt kan det bli i alla fall :)
Igår hade ju Picko fest. Det va trevligt och det kändes skönt att jag tog det lungt  och va där med pigg idag, det behövdes.
Ikväll ska vi äta tacopaj och spela spel med pappa och Carro.

Ajaj!

Jag har ont i huvet, jag tror jag dör!
Nu ska jag hem till Robin och sova.
Puss

Snyft

Jag kollade nyss på vänner. Det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett det sista avsnittet, jag gråter jämt till det! Det skulle va så jäkla kul om det kom ut typ en film eller 10 avsnitt till. Det tror jag att alla som kollar på det skulle tycka :)


Blogg

På senaste tiden kommer det flera inlägg om dagen har jag märkt. Det är skönt att skriva av sig även om det mesta som skrivs bara är trams.
Jag kom just precis på att det redan är torsdag i morgon. Dagarna går snabbt, för snabbt!
Nu är jag nästan klar med alla inbokningar fram till gesällen. Eller inför gesällen kanske man ska säga. Blaha!
Och helt plötsligt blev jag jättepepp inför fredagen :D


Mycket

Jag har fått rätt mycket gjort idag. Jag har tvättat massa kläder bland annat! Så nu känns det som att jag har en helt ny garderob ungefär. Bara det att för tillfället känns det som att det är min soffa som är garderoben. Jag skulle behöva städa lite också.
Och nu sitter jag och försöker pussla ihop dom sista tillfällerna vi har med gesällmodeller. Det är nära nu! Det ska bli skönt när det är avklarat, jag vill bara att det ska vara det nu.
Senare idag kommer Vickipicki och ska bli klippt. Fram tills dess ska jag bara lägga mig på soffan och kika skärgårdsdoktorn tror jag!

I don't know

Det gick snabbt i Fagersta idag. Jag skulle hunnit åkt iväg till skolan men jag struntade i det. Dessutom hade jag sjukanmält mig redan innan jag åkte till Fagersta. Det är skönt att vara hemma :)
Jag är hungrig och ska snart åka till hotellet och hämta mat eftersom att vi inte har någon hemma. Jag hoppas att det finns nån god sallad för det är jag sugen på!
Jag håller på att velar fram och tillbaka om jag ska dricka på fredag när picko ska firas eller inte. Jag fick i alla fall ledigt på lördag. Jag hinner ju klura på det lite till :P
Nu ska jag hämta mat!

Nöjd!

Nu är jag nöjd och glad. Har fått mat i magen, är fortfarnade ganska så pigg och så har jag fått träffat Robin en stund. Vi gjorde inte mycket alls, bara tog det lungt. Vi va en sväng till Sura också och lämnade grejer åt Calle. Han och planering funkar inte riktigt ihop tror jag. Tur att han har storasyster till hjälp i vissa lägen :P
Resten av kvällen kommer att spenderas här i sängen med datorn i knät. Tänkte bränna en skiva så att jag har något att lyssna på i bilen i morgon. Lizas skivor med ungefär två bra låtar på varje börjar bli väldigt uttjatade :P 
:)

Bikini

Idag ringde pappa till mig när jag va i skolan och gav mig ett glädjande besked, min bikini som jag beställde för typ 3 veckor sen hade äntligen kommit :D Den va skitsnygg och satt superbra på! Jag är såå nöjd! :D Nu är det bara sommaren och värmen som fattas!

Jag är mycket mycket piggare idag än vad jag va igår. Jag ska dessutom vara hemma i morgon för annars hinner jag i princip bara till skolan och vända. Har tid både hos um ocn på vårdcentralen i Fagersta. Det blir ingen sovmorgon men skönt att slippa skolan i alla fall :)

Nu ska jag äta något och sen hitta på något roligt!

Snark

Nu har jag precis skickat i väg mitt arbete om realismen. Jag är uttråkad till tusen och så trött att jag håller på att somna.
Jag hade betygsprat med religionstanten idag och jag vart gladare än gladast när jag fick reda på att jag INTE fick IG på provet vi hade. Fan va glad jag blev! :)
Sen skulle jag ju ha mitt svenskanationella men det blev framflyttat två veckor så nu hinner jag förbereda mig bättre inför det. Det känns också bra. Det hade nog inte gått så bra om jag hade haft det idag, och det känns som att det måste göra det för att det ska se bra ut med alla mina uppgifter i slutändan.
Nu ska jag sluta skriva ointressanta saker och gå och lägga mig i badet en stund tror jag. Sen gå och lägga mig tidigt idag, det känns som det behövs. Jag saknar förresten min Robin :(

11.09

Nu känner jag mig lite piggare efter påklädning och mat! Har även läst igenom svenskan ett par gånger till så den sitter lite bättre. Är grymt sugen på att skippa den helt idag. Men det ska jag inte göra för det kommer kännas så skönt sen när den är över. Efter att jag har slutat idag så åker jag upp till mamma med bilen och hon skulle även hjälpa mig lite med realismen. Satsar på 17.15 tåget hem! Nu ska jag läsa igenom den ett par gånger till sen åker jag upp och hämtar Becca så bär det av till skolan. Have a nice day :)

Måndagmorgon!

Idag är jag supertrött. Jag hatar dessutom vädret. Men jag har lyckligt nog bara två lektioner idag, religion och svenska ioförsig men men. Mitt svenskatal är botten! Jag vet knappt själv vad jag pratar om. På religionen ska jag ha betygssnack tror jag, kan ju bli intressant! Provet kommer jag också att få reda på i såfall. Nej nu ska jag in i duschen och sen börja fixa mig. Det får bli mjukisar idag :) Adios!

No more!

Nu orkar jag inge mer. Jag har skrivit klart allt och övat på det ett par gånger. Jag försöker prata så segt som det bara går eftersom att det ska ta fem minuter. Hittills tar det fyra och jag vet att när jag väl står där framme kommer jag att prata ännu snabbare. Men det måste väl se bättre ut i slutändan att man har gjort det även om det inte blir nå bra än att inte ha gjort det överhuvudtaget?! Jaja, det får i alla fall gå som det går.

Nu ska jag lägga mig och glo på nån film tror jag. Jag har sovmorgon i morrn och börjar inte förrän 12.40 så jag kan sova ut i morgon med :) God natt!


Svenska

Jag håller på med mitt svenskatal. Jag har skrivit klart det första plus mitt pm och nu är det bara den andra kvar. Trööök. Becca gjorde mig glad när hon sa att man kunde skicka realismenarbetet till honom via mail i morgon kväll så jag slapp göra det nu ikväll i alla fall :)

Jag kom hem för inte så längesen. Jag köpte lite grejer på Ikea. Tallrikar, bestick och muggar. Jättefina :) Ååå, jag längtar tills det är dags att flytta hemifrån.

Nej nu ska jag snart börja skriva igen, det står helt still i mitt huvud!

Prosit

Jag nös nyss fyra gånger!

Idag är jag trött. Det är mest för att vädret inte är lika fint som igår tror jag.
Gårdagen spenderades tillsammans med Robin. Vi va upp till mamma en sväng och på kvällen kollade vi på film. Fast jag somnade som vanligt efter 10 minuter.
Idag har jag fullt upp. Jag ska strax upp till min faster och klippa henne. Efter det ska jag skriva mitt svenskatal sen till Västerås och Ikea en sväng med mamma. Vi ska även åka förbi kusin Fredrik och gratta honom eftersom att han fyller år. När jag kommer hem ikväll så blir det mera plugg, realismen eller om det va upplysningen kommer inte ihåg. Jag har i alla fall glömt mina böcker i skolan. Lycka till Elli!
Nu ska jag fixa mig och sätta fart på dagen!

Värme

Vilket härligt väder, nu känns det att sommarn är på väg :)
Jag gick upp klockan sju i morse. Jag skulle ju jobba och började klockan nio. Det va hur lungt som helst och jag fick sluta lite tidigare så det va skönt. Åkte hem till min faster direkt där även pappa och min andra faster va. Vi åt grillat och potatisgratäng! Mumma :) Nu väntar jag på att Robin ska ringa så ska jag umgås med honom. Jag hoppas på en trevlig kväll :)


Saker

Ibland måste man ha saker att se framemot, idag är en sån dag!

12 maj - Stockholm med klassen
24 maj - På kvällen är gesällen avklarad, hur det än har gått som kommer det va så jäkla skönt att den är gjord.
29 maj - Lakanupphängning + Elbafesten
3 juni - Klädshowen
9 maj - Junitrofén + Maskeradfesten
11 juni - Mösspåtagning och en hel del andra roligheter i skolan + Klä vagnen på kvällen
12 juni - Studenten, jag längtar sönder mig
23 juni - Mallorca, det ska bli så jäkla skönt att få åka iväg och bara ha det skönt!



Dagen efter

Idag mår man som man förtjänar! Jag har nyss tagit en dusch så jag hoppas att man piggnar till lite.
Kvällen igår va skitkul, melody club va asbra och vi stod längst fram och hoppa :) Slutet på kvällen kunde vart bättre men överlag så hade jag verkligen skitkul! Och jag hoppas att Annorna tyckte det va kul också eftersom att det var "deras kväll"! TACK ALLA :D
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir en tidig kväll ikväll i alla fall eftersom att jag upp och jobba i morgon. Jag är verkligen inte pepp på det för tillfället. Sen i morgon blir det plugg också. Jag tänker inte ta tag i det idag utan det får bli i morgon.

RSS 2.0