Linköping nästa!

LINKÖPING HERE I COME :D :D


Morsdag

Idag är det morsdag så vi tänkte ta med mamma ut och äta eller fika någonstans.
Det är ju dessutom superfint väder ute så det skulle va jättemysigt att sitta på någon uteservering, i like it!
Min helg har varit superduper bra. Jag har umgåtts med Robin i princip hela helgen och vi har varit överallt känns det som. Puss på honom!
I morgon ska jag äntligen få träffa min fis-lizaaaaa! Jag åker ner till Linköping och kommer hem på onsdag! På tal om det ska jag boka tågbiljetter nu innan jag glömmer bort det!
Puss & hej!


Puss på världens bästa mami <3

Friiday

Vid halv tolv ska jag vara i Hallsta hos Thua för att göra baluppsättning på henne, det ska bli skitkul! Dock känner jag mig inte riktigt hemma i Hallsta och är lite fundersam över hur många gånger jag kommer lyckas köra vilse innan jag hittar fram. Jag ska åka i goood tid. Hihi :)
Jag vill åka till Stockholm och handla en massa kläder. Jag fick min semesterersättning i veckan som va bra mycket högre än vad jag trodde den skulle vara. Feels gooood :)
Nej, jag ska sätta lite fart så jag hinner virra runt ett par varv innan jag hittar Thua! Puss


Tänk att det snart är ett heeelt år sedan!!



Det känns som det inte va längesen alls, sjukt ju!!


Onsdag

Min mage kurrar, jag har inte ätit någonting på hela dagen. Det är ju mindre bra. Jag har en pizza i ugnen nu, nyttig tjej!
Jag kom hem från stan för en liten stund sen. Robin köpte studentkostym och jag fick följa med som smakråd. Det va skitsnyggt. Tummen upp!
Lite senare ska jag följa med och kika på a-lagets match i Norberg. Hoppas det inte blir regn.
Puss och kram


Suck suck suck

Jag har legat i sägen HELA dagen med århundrades värsta migrän. Nu pallar jag inte med att ligga still längre även om det nog skulle behövas. Jag tog just en dusch och sitter nu och pimplar i mig massa kaffe och hoppas på att det ska hjälpa!



Pjuuu

Efter 1&1/2 timmes mördarpass på gymmet med Anna känner jag att jag lever igen! Träningsvärk gånger 40.000 väntas komma i morgon, jag laddar redan!

Burr

Jag har legat i sängen sen förra inlägget skrevs. Jag började läsa Gömda för någon dag sen och har nu legat och läst den i ett par timmar. Det är typ den enda boken jag läst i hela mitt liv, jag hatar att läsa egentligen. Jättetrött har jag blivit nu också vilket inte gör något alls. Robin ringde för någon timme sen och frågade om jag ville följa med han och resterande av familjen gallon till västerås och äta. Men jag kände mig orkelös och gosade ner mig ännu mer under mitt täcke i sängen. Det är tillåtet en dag som detta när regnet öser ner! Matchen som jag och Anna skulle ha kikat på senare blev inställd så vi ska ta tag i oss själva och åka upp till gymmet ikväll. Det va väl någon månad sen sist ;) Haha!
Jag ska läsa lite till sen lär jag röja upp lite här hemma innan pappa kommer hem så han inte får en chock!
Puss & kram

Regnet det bara öser ner, lalalala ...

Det är mysigt när det regnar även om jag uppskattar solen mera. Men som idag när jag inte ska göra någonting så har det inte så värst stor betydelse.
Vi hade en supermysig kväll igår med grillande, kubb och buzzspelande.
Robin gick precis hem efter att jag återigen spöat alla på buzz ;) Haha!
Min telefon är fortfarande halvtdöd vilket är lite frustrerande. Suck!
Nej jag ska börja fixa mig lite så att jag piggnar till. Hej hej!


Vi höll tummarna på fint väder idag!

Jajemen, det gjorde vi!
Jag ska snart ut i byn och agera frisör. Efter det plockar jag upp Robin och vi åker till Fagersta och handlar grillgrejer tills eftermiddagen och kvällen. Carro och Johan kommer hit och grillar och spelar en massa spel med oss. Nicebajs! Åå, vad jag älskar sommaren! Hihi :)
Kvällen igår spenderades tillsammans md Robin, pappa och Carro. Vi gjorde pizza och kollade på film. Myspys!
Nu håller vi tummarna yttligare en gång och hoppas att vädret håller i sig hela kvällen så det går att sitta ute.
Heipa!


My phone is broken :(

Min mobil har gjort sitt tror jag. Jag får inte sms som folk skickar och det går bara att ringa till den ibland, konstigt! Det kanske är dags att införskaffa en ny snart.
Jag kom nyss hem från Västerås. Jag och Robin åkte in och mötte upp Carro. Vi gick och handlade lite och sen käka vi på Vivaldi. Premiär för Robin och han gillade det lika mycket som jag gör så förhoppningsvis slipper vi donken i fortsättningen ;) Jag köpte ett fotoalbum så jag ska börja pyssla in bilderna i veckan tänkte jag.
Nu är jag supertrött. Jag hatar att sova när det åskar och blixtrar och sov därför inge bra alls i natt. Är det bara lite regn så gör det ju inget, det är bara mysigt!
Nu ska jag vila en stund sen blir det mys med Robin hela kvällen, jag gillar't! Puss!

Nyduschad

Eller lite halvt i alla fall. Jag ska iväg och klippa Robins farmor om en timme typ och efter det ska jag ta ett låååångt bad och efter det mysa ner mig under ett täcke i soffan och kika på film resten utav kvällen tillsammans med grönsaker och dipp. Låter som en mycket bra idé!
Vi betalade förresten resan till Turkiet igår, så nu finns ingen återvändo! Hihi :)
Och mina foton som jag skickade efter i måndags kom idag. Det gick väldigt fort. Jag och Robin ska eventuellt åka in till Västerås i morgon och isåfall ska jag köpa fotoalbum och börja pyssla in dom där. Nice!
Nej nu ska jag klä på mig, adios!

I like it

Jag är på megabra humör idag. Jag ska strax dra på mig träningskläder, stoppa in hörlurar i öronen och gå ut och gå en sväng. Synd att solen försvann bara, men det är fortfarande supervarmt ute.
Det känns som ett tag sen jag gick upp av väckarklockan. Det gjorde jag i morse. Jag och lillebror hjälpte mamma på skolan på förmiddagen. Dom hade fotbollstunering och vi va med och försökte vara något slag utav dommare. Det gick bra men kom under dessa tre timmar fram till att jag aldrig i hela mitt liv ska bli lärare, i alla fall inte på mellanstadiet. Jag övertalade Calle att han fick vara dommare för killarna, stackarn!
När jag kom hem så lagade jag och Robin tacos och satt även ett tag och solade på baksidan. Myspys! Nu åkte han iväg på körlektion och grillning med sin klass. Tänk att det är ett helt år sedan vi grillade och fixade och sånt inför studenten, sjukt ju! Fort går det.
Nu ska jag ut innan det eventuellt börjar regna!

Upp och hoppa

Lika najsigt väder idag med. Vi har skugga på baksidan på förmiddagarna och ändå är det 20 grader där just nu. Det gillas! Jag ska skicka iväg lite bilder för framkallning. Jag tänkte köpa fotoalbum och göra i ordning från studenten och när vi va i London. Kan vara kul att inte bara ha dom på datorn. Efter det ska jag som skrivet igår, fixa till på baksidan. Lite senare på eftermiddagen ska jag göra lillebror sällskap när hans pass ska förnyas.
Ha en bra dag!!

Sunny day

Det blev en riktig långpromenad på nästan 1 1/2 timme i morse. Superskönt var det! När jag gått klart så åkte jag upp till Anna en sväng. Vi satt och solade, åt glass och pratade massa skit! Även storhandling med pappa har hunnits med.
Snart kommer Carro och då ska vi jag laga mat. Efter det blir det fotboll.
I morgon om det är fint väder så tänkte jag chockera pappa med att klippa gräset och ställa fram utemöblerna. Snällt va?! Blir det regn och dåligt väder så ska jag åka en sväng till Fagersta och fixa massa grejer på banken. Vuxet värre! Hihi :)


Sommarvärme idag med!!

Jag kom nyss hem från Robin och sitter här och försöker piggna till med hjälp utav kaffe. Vädret är underbart så strax ska jag ut på en låååångpromenad.
På eftermiddagen blir det antagligen gymmet med Anna, eller kanske en promenad istället om vädret håller i sig. Och ikväll kommer systeryster hit och då ska vi ner och kika på b-lagsmatchen.
Puss & kram


Äntligen!

Vi bokade pappas 50-års present i veckan. Vi gav ju honom en Londonresa och vi åker iväg den 12 juni. Om 27 dagar, jag är lycklig! Det blir jag, pappa, Carro, Johan, Calle och Nicolina. Tyvärr är Robin på Sweden Rock (eller tyvärr och tyvärr, han ska ju se guns n roses och är spänd och lycklig som ett litet barn på julafton ;) och Birgitta jobbar. Men va sjutton, kul blir det i alla fall :) Och att det bara är 27 dagar kvar gör ju det hela ännu bättre, det är ju ingenting! Åå, vad jag längtar!
Turkiet närmar sig också med stooora kliv. Vi bokade resan i november och nu är det maj, om två månader har vi bara en dag kvar där nere, nej så ska man inte tänka, haha, va deprimerande. Jag längtar som en tok dit också!
Jag, mamma, Carro och Nicolina va i Stockholm nu torsdag-fredag. Mamma hade vunnit sminkkurser på face så då passade vi på att bo hos mammas moster en natt och hann även med lite shopping. Dock köpte jag typ ingenting, bara lite smågrejer. Men vi hade i alla fall två supermysiga dagar, hihi!
Igår va det dop för lilla Ville också. Vilket superväder det va! Hela eftermiddagen spenderades ute i solen och vi satt och längtade som jag vet inte vad till Turkiet. På kvällen åkte vi och hyrde film och det blev Paranormal activity. Jag hade redan sett den men va minst lika rädd den här gången. Jag fattar egentligen inte varför jag pinade mig igenom den en gång till, jag hatar den! Och inte kunde jag sova sen heller, haha!
Idag blir det nog Västerås och firning av kusin Fredrik som gått och fyllt myndig!
Det va allt jag hade på hjärtat för nu. Puss & hej då!


Lalalala



YOU'RE SIMPLY THE BEST! <3

Maj

Jag kan knappt tro att det är maj. Tiden går, som jag har sagt 100 gånger förut, för fort. Men nu vill jag faktiskt ha lite sol och värme, som sagt det är ju maj för sjutton! Man känner inte av att sommaren är så pass nära som den är med tanke på höstvädret som befinner sig utanför fönstret.
Annars då? Jodå, tiden rullar på och jag klarar av att för tillfället inte göra någonting mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag hade trott att jag skulle krypa på väggarna för längesen men än så länge håller jag mig lugn. Jag har varit duktig med promenader flera gånger om dagen, väldigt skönt faktiskt, man rensar liksom igenom hjärnan lite.
Helgen har varit rätt så fullpackad och trevlig. Umgåtts med syster, gjort baluppsättningar, firat Dennis, shopping med trevligt sällskap, ukm och massa Robin. Dock har jag kännt mig lite krasslig i flera dagar, speciellt i lördags och igår vilket gjorde att jag inte riktigt va på topp, men nu känner jag mig piggare igen!
Kvällen kommer nog att spendaras uppe hos mamma med filmer från när vi va små! Myspys :)

RSS 2.0