måndag

nu är jag nästan helt frisk. jobbade idag och det kändes skönt att få komma igång igen. jag hann även springa lite på stan och kika på rean. och jag köpte två nya tröjor. känns mycket bra :) när jag kom hem så åkte jag till liza en stund och pratade lite med henne. och nu sitter jag här och väntar på att robin ska komma så ska vi gå och lägga oss.

imorgon blir det först att jobba. men börjar 12 så det blir i allafall lite sovmorgon. och på kvällen blir det mys med liza, anna & sandra!

so long!


:(

jag är fortfarande inte frisk :( jag håller på att dö av tråkighet. jag hade i allafall ingen feber igår så det antar jag att jag inte har idag heller. men halsen är inte bra än. det är typiskt att man ska bli sjuk när det är jullov. jaja, jag är på bättrings vägen i allafall. hoppas att jag piggnar till tills imorgon så jag kan jobba. och då hinner jag isåfall springa lite på stan också och kolla på mellandagsrean. nej nu ska jag slå på en film och lägga mig i sängen igen!


sjukling

ja min jul hade kunnat vara bättre. men själva julafton började bra. men på kvällen blev det värre. igår låg jag hela dagen i sängen med 40 graders feber och halsmandlar stora som tennisbollar. usch, det va inte roligt. vi skulle egentligen ha åkt till fagersta hem till min kusin igår och fira jul där med pappas släkt. men eftersom att både jag och kusinen är sjuka så delade vi upp oss. så det blev en lugn juldag med bara pappa, carro, calle & johan. fast jag va inte ett dugg social. öppnade inte ens mina julklappar så dom har jag kvar att öppna idag :P för idag är jag iallafall lite piggare. men det blir nog iallafall inte till att jobba imorgon, inte som läget ser ut nu. men jag blev nöjd med julklapparna som jag fick på mammas sida. jag hade önskat mig flytta hemifrån grejer och det fick jag också, massor :)  jag fick även presentkort, kläder, film, ljus, hårfön och lite annat. och av robin fick jag ett tomas sabo halsband :D :* 

nu ska jag lägga mig i sängen där jag tror att jag kommer spendera resten av dagen tillsammans med massa filmer!

dan före dopparedan

och noll julkänsla. nu ska jag slå in dom sista julklapparna och sen lägga mig och sova. jag är för trött. jobbade både igår och idag. men man får tänka pengar och dessutom är det ju roligt :)

ha en bra jul :)

JULLOV :D

Jajemen, och det känns sjukt bra :) Och en annan sak som känns ännu bättre är att Sandra kommer hinna sminka mig innan balen imorgon :) Jag hade egentligen bokat en annan tid eftersom att vi inte trodde att hon skulle hinna men nu gör hon det i allafall och jag är såååå glad :) WIIIIIEEEEE!!!!!!!

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum innan min kusin kommer och ska bli klippt!

Klart!

Alla prov är klara för den här terminen. Provet idag gick skit men klarade mig i allafall med ett starkt g och det känns faktiskt kanon bra. Det enda som är kvar innan jag går på mitt sista jullov någonsin är en lektion imorgon (som jag tror bara blir en sitta-och-prata-lektion) och sen avslutningen på eftermiddagen. SKÖÖÖÖNT!

Sen är det balen på fredag och den längtar jag sjukt mycket till! Jag och Becca ska upp och sola lite senare så vi blir lite bruna :)

Heeej!

Brist på ork

Orkar inte plugga, vill inte plugga! Min tankekarta är nog sen mest smockfulla och mest oläsligaste som någonsin har funnits!

Lustigt

Jag satt mig nyss här framför datorn igen och skulle lyssna på musik. Men av någon konstig anledning så fungerar inte ljudet. Det måste vara ett tecken på att någon tycker att jag hellre ska ta och plugga! Hmm..

Samhäll

Ny vecka, nya tag! Jag kom på en sak igår när jag bloggade. Att jag jag skriver allt med småbokstäver. Varför? Jag ska försöka ändra på det nu tänkte jag! Jag åkte aldrig till skolan idag. Va hade en lektion och det va svenska och jag är 99 % säker på att den skulle bli den onödigaste på hela terminen. Så jag stannade hemma istället och tänkte plugga samhäll. Och kors i taket, det har jag börjat med också :) Jag är på gång nu. Ska fortsätta snart men behövde en liten paus :P Jag längtar till julafton. Men framför allt till jullovet. Och speciellt till balen. Vill att det ska vara fredag nu. Räknar man inte med idag så har jag tre skoldagar kvar, det är ju ingenting :D Och imorgon gills inte för vi har bara egethår och så ska vi käka julbord. Så två skoldagar kvar! Yeeeis :D

Nu ska jag sätta mig med samhällsböckerna igen! Förresten, visst fick vi ha tankekarta med?


sunday

söndag igen. och helgen är över. den har som vanligt gått snabbt och imorgon är det skola igen. men det är bara fyra skoldagar kvar nu så det är bara att kämpa på :) i fredags va jag med robin, vi satt bänkade framför tvn och kollade på idolfinalen. och igår så började jag min dag med att jobba. skulle inte ha gjort det egentligen med så frågade dom i torsdags om jag kunde göra det eftersom att det va så mycket och det gjorde jag. jag skulle i allafall vara där klockan tolv och få naglarna fixade till balen. så då tyckte jag inte att det spelade någon roll om jag va där tre timmar innan :P men det gick snabbt för jag hade helt fullbokat och naglarna blev jättebra, så det tackar vi för :) när jag slutade så hade mamma, carro och calle kommit in till stan så jag gick ett tag med dom. sen åkte vi hem. och idag ska jag plugga, men först upp och kolla på innebandyn med anna.

heej!

jag är glad!

fredag imorgon, såå skönt :) det här veckan har faktiskt gått segt! det blir först salongen hela dagen och på kvällen blir det till att titta idolfinalen :) jag tycker inte att det spelar någon roll vem som vinner. jag hejar på båda :P

balklänningen blev hämtad igår också. det blev kalas :) det kändes ännu bättre nu än när jag provade den första gången så det va skönt! när jag kom hem så kom liza förbi och inspekterade den. hon gillade den också tror jag :)

det här är dett helt onödigt inägg för jag har ingenting intressant att skriva så jag ska ska ta och duscha istället!

balklänning

idag ska jag få åka och hämta min balklänning :D gissa hur glad jag blev på en skala. hoppas att det passar nu bara. men annars finns det ju tid till att sy om den tills nästa fredag! hoppas jag :P

när jag kommer hem ska jag va med liza. jag hade visst glömt bort henne lite idag :P fast jag vet att vi inte bestämde nått helt säkert. men evis som hon är så är det lika bra att låta henne låtsas ha rätt. det blir enklast så :P

so long!

vänner

det har jag och robin suttit och kollat på i stort sätt hela kvällen. det är ju det bästa som finns. och även fast man vet exakt vad som ska hända så är det i allafall lika roligt varje gång. jag ska snart tillbaka till honom och fortsätta kolla. jag råkade nämligen lova att jag skulle sova där. fast just nu när dagen kom så känner jag att jag absolut inte orkar. men så kollade han på mig med sina ledsna ögon så du kunde jag ju inte säga nej :P snäll som jag är :P

vad har jag gjort annars idag då? jag va i skolan till att börja med. vi hade kundmottagning fast jag hade ingen kund och satt istället i fyra timmar och bara glodde. jag fick ut mycket utav det känner jag. blir nog på ett ungefär en lika givande dag imorgon, men jag ska inte klaga. jag slutar klockan halv ett så jag är rätt nöjd ändå :)


:)

jag är glad, väldigt glad! jag kan inte sluta le och allt känns bara för bra :)


måndag

gårdagen hemma hos pernilla va riktigt trevlig :) pepparkaksbak, julklappsbyte, pizzamat & en massa skit snack! det måste göras oftare!

idag är det måndag och skolan väntar. åker in med 12-tåget och sen är det svenskaredovisning och efter det slutar jag :) skön start på veckan. får se vad jag hittar på när jag kommer hem. kanske sola eller plugga samhäll, hmm, svårt val :P

har egentligen ingenting att skriva så det får vara nog här.

jo förresten, kaspar i nudådalen måste vara bästa julkalendern som någonsin har gjorts. jag ääälskar den :D


julkänsla?

någonting som jag faktiskt saknar lite grann är när man fick jullov när man va mindre. när det va kallt och massor med snö ute och så gick man fackeltåg till kyrkan och där va det massa ljus tända och så sjöng man julsånger. nu åker man tåg i regnet, går till aulan, sitter där i 30 minuter och lyssnar på rektorns tråkiga tal och sen åker hem igen. vadå julkänsla liksom?

julbak & julklappsbyte

det blir det idag med alla tjejor, kan bli mysigt :)

gårdagen var riktigt trevlig. var ju som sagt på julbord hemma hos en av tjejerna på salongen. jag har saknat julmaten lite grann. det är alltid lika gott och som vanligt äter man så mycket så man nästan får ont i magen. vi va helt slut sen och låg som döda sillar i soffan allihopa. vi funderade ett tag på utgång men det orkade vi inte med. pappa kom och hämtade mig sen och vi var väl hemma runt tolv nångång. mycket trevlig kväll :)

jag ska ta och hinna plugga lite nu innan jag eventuellt ska upp och kika på innebandy.


lördag morgon

eller snarare förmiddag. jag sov ovanligt länge idag. det va skönt :)

äntligen helg igen, fan va skönt! veckorna går som vanligt snabbt och på torsdag är det en vecka kvar till jullovet, det känns föör bra! och på fredag är det en vecka kvar till balen. det ska bli kul. vi hade det ganska så lungt på eftermiddagen igår på salongen så sandra prövade lite olika baluppsättningar på mig, det kändes bra och det kommer bli så snyggt till klänningen :) när ja kom hem så kollade jag på idol med pappa. det va bra att robin åkte ut, äntligen! helt klart dom rätta två i finalen. och efter det kom robin hem och vi gick hem till honom och sov.

idag är det lördag och ikväll ska jag på julbord med salongen, det ska bli mysigt :)

1 december

inte länge kvar till jul nu :D

idag skulle vi, som jag skrev igår, ha svenskaredovisning. jag hade fått ihop mina papper jättebra och jag och becca övade typ hela morgonen innan vi åkte till skolan. och väl på lektionen så hinner inte alla redovisa utan vi behöver bara sitta och lyssna på alla andra och skulle ta våran redovisning nästa vecka. så jag sitter och viker mina papper och håller på medan vi lyssnar på dom andra. och vad gör jag innan vi går ut ur klassrummet? jo jag kastar dom i soptunnan. så nu är det bara att börja om. heja elli!
vi fick i allafall reda på provet idag. ja vad ska man säga? det gick som jag hade sagt. men jag fick ändå mer poäng än vad jag hade trott och det är ju alltid nått :P
jag tänker på dom som verkligen måste plugga och behöver sina betyg efter gymnasiet. fan va jobbigt dom har det. när vi har prov så skjuter jag alltid upp det till kvällen innan och pluggar knappt någonting då heller. och jag tänker nästan alltid, -äsch jag satsar på ett g. för det räcker ju egentligen eftersom jag inte kommer att plugga vidare sen. även fast det såklart alltid är roligt att få ett högre betyg. just våran linje har det så lätt om man jämför. och det är skönt!

nu ska jag baka mockarutor, det är min tur att ta med fika till skolan imorgon. hoppas dom blir bra :)

RSS 2.0