Lovely monday morning!

Finns det nå värre än att vakna av klockan och inte riktigt förstå varför den ringer?! Det är ju lördag liksom. Jag stängde av den, vände mig om, försökte somna om, och kom på att det var måndag.
Jag har i alla fall haft en jättebra helg. Jag och Robin åkte till Västerås i fredags och åkte hem igår. Vi va på nya Pirates filmen i fredags med Carro, Calle och Nicolina. I 3D dessutom. Jag har aldrig varit på 3D förut, det va ju skithäftigt! Dock somnade jag och sov bort mer än halva filmen. Den va säkert bra.
I lördags va vi ut en sväng till Rocklundamarknaden och efter det va vi till min kusin och firade henne som fyllt 20. Kvällen avslutaden med Ben & Jerrys framför tvn!
Igår åkte jag, mina syskon och mamma till Fagersta och åt på den nya grekiskaresturangen där. Myyys! Nu längtar jag ännu mera till Grekland!!
Idag börjar jag 12 och jobbar till 8. Sen är det jobb tisdag och onsdag. På onsdagkväll är massage, ÄNTLIGEN! Och torsdag till lördag kryssning och Tallinn (jag har lärt mig nu att det stavas med både två L och två N). Sen är jag ledig fram till onsdag den 8:e! Då ska jag och Anna klämma in (eller hon ska klämma in ;) en tripp till Ikea.
Det är inte länge kvar tills sommarn börjar på riktigt nu alltså. Det är ju juni på onsdag liksom!!
Nu ska jag käka frulle och efter det laga matlåda! Adios :*

Jobb & Greklandsresa!

Just nu sitter jag uppe hos mamma och har lunch. Det är jättemycket på jobbet nu vilket är superkul :) Det märks att det börjar närma sig skolavslutningar, studenter, osv. Kanon!
Och jag och Robin har ääntligen bokat resa till Grekland. Jag fick ändra mina semesterveckor lite för det passade inte alls men det blev bara bättre så det känns kalas. Åh, vad jag längtar!
Jag längtar även till torsdag nästa vecka för då åker vi till Tallin med mamma och resterande familj på den sidan. Ska bli skönt att komma iväg lite :)
Nu ska jag fixa lite innan det är dax att dra sig tillbaka mot jobbet. Hej då!

Söndag

Efter en heldag uppe i Landsbergstornet tillsammans med Anna så är man skapligt trött. Jag luktar kokosolja blandat med grillrök överallt. Jag ska strax gegga på en ansiktsmask och efter det blir det en låååång dusch med inpackning osv.
Ikväll blir det grill uppe hos mamma. Najs!
Jag försöker att inte tänka på att det är måndag i morgon. Vart tog helgen vägen liksom?

UpSiDeDoWn

Jag längtar till Tallinkryssningen, London, Gräääkland med Robin (som vi för övrigt tänkt att boka i helgen, iiiih) och någon weekendresa med tjejerna efter sommarn!!
Det är så jäkla segt just nu så man måste ha saker att se framemot!
Jag ska hämta Calle i stan om ett par timmar, sen blir det soffmys hela kvällen.
På återseende, adjö!

Härliga helg!

Åh, vilket härligt väder det är ute! Jag började dagen med en promenad på lite mer än en timme, dutti tjej! Efter det åt jag är supergod och nyttig sallad och nu dom senaste timmarna har jag sutti ute i solen på baksidan och läst (ja, ni läste rätt!).
Nu ska jag strax dra mig upp till ica och möta Anna för att köpa lite fikagrejer. Vi ska ge oss upp på landsberget lite senare i eftermiddag.
Hela helgen har varit lika lugn som idag. Jag och Robin åkte in till Västerås i fredags efter jag slutat jobbet och grillade hemma hos mamma och c/o. Jag va kvar där typ hela dagen igår också för vi gick till Djäkneberget och låg där i flera timmar och gjorde inte mycket alls. Hur skönt som helst!
Nu ska jag slänga mig på cykeln och när jag kommer hem blir det yttligare någon timme i solen innan vi drar oss iväg. Pussssssss & heeeeeeeej!

Här ligger jag och har det bra

Jag tänkte att jag skulle ut och gå men jag orkar fan inte, så det är min ursäkt för att slippa det idag! Hihi :)
Jag slog just på en film och ska ligga här och ha det bra hela kvällen. Mycket mer än så här kommer inte hända ikväll, sköööööönt!

Inte så lockande!

Usch, va kallt det är ute. Jag kom nyss hem från Robin. Jag hade hoppats på sovmorgon idag men Robin sjöng och spelade luftgitarr på nedre våningen så jag vaknade tidigt i alla fall. Inte har han någon skön sångröst kan jag påstå. Men men, lika bra att sätta fart på dagen.
Jag tänkte vara duktig att gå ut och gå men då fryser man väl ihjäl. Så jag kom på den briljanta idén att bara gå upp till jobbet, sola 25 minuter och sedan gå tillbaka. Liten promenad är bättre än ingen promenad, right?!


Bra start på dagen!

Jag va nyss duktig och va ut på en morgonpromenad i det fina vädret. Jag tänkte försöka börja med på måndagarna när jag ändå inte börjar förrän tolv. Nu har jag piggnat till och sitter och käkar frukost. Ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig och ladda inför jobb. Jag jobbar fram till 20.00 idag. Jag mycket att göra så dagen kommer bara flyga förbi. Sen är jag ledig i morgon och jag har inte mycket alls som ska göras. SKÖNT! Blir nog i alla fall en sväng in till banken och fixa lite saker som legat åt sidan alldeles för länge.
Nej nu väntar duschen, ha en bra dag :)
Förresten, undra vad som har hänt med min design? Teknisk som jag är har jag ingen aning!



Jag bjuder er på en fin bild (kors i taket), som jag tog när jag va ute och gick!

Slapparsöndag

Jag hade en jättemysig och trevlig kväll igår tillsammans med Anna och Anna. Vi grillade, åt Annas supergoda efterrätt, drack drinkar och snackade massa strunt!
Idag har det varit lite småsegt. Jag och Robin följde med hans föräldrar till Västerås tidigare och käkade pizza. När vi kom hem kollade vi på vänner, vi tänkte kolla igenom alla säsonger från början. Det va så jäkla längesen man såg en del avsnitt.
Ikväll blir det massa tvmys och förhoppningsvis vågar jag köra till Fagge lite senare så jag kan få lösgodis, så jäkla sugen!!
Nu ska jag klä på mig eftersom jag nyss har duschat och så ladda inför en veckas jobb, kan inte beskriva med ord hur skönt det är att jag börjar 12.00 i morgon. På återseende, au revior!

RSS 2.0