Det skulle sitta fint med ett sportlov!!

Eller en utomlandsresa vore ännu bättre!

Måndag 21 februari

Måndag igen och helgen flög förbi. Det blev massa mys, bowlig, bastu, tacos, spel, bullbak och massa sova!
Idag är det färgkurs som gäller på salongen. Det ska bli riktigt roligt!
På fredag åker jag ner till Liza i Linköping. Och på lördag ska green man få sig ett besök. Det kommer bli ännu en toppad helg!
Men först laddar jag för en veckas jobb.
På återsende, puss!


Friday

En av dom bästa sakerna med att inte jobba inne i stan är att man inte har en lunch där man kan springa runt i alla affärer och bränna en massa pengar på kläder varje dag. Men det börjar gå utför i alla fall. Varje dag på lunchen den här veckan har jag klickat runt på massa sidor på internet och nu har jag nyss beställt en hel drös med kläder. Igen. Och inte nog med det så kom jag ju nyss hem från London (som för övrigt var great!), men en massa nya vårkläder. Nej skärpning, detta är inte bra! Eller jo, det är rätt så bra faktiskt! Hihi :)
Jag har varit grymttrött hela veckan och nu återstår det bara en eftermiddag på jobbet innan det är helg, en efterlängtad sådan. I mitten på veckan kändes det som att den aldrig skulle komma. Jag ska sova ut som fan i morgon!!
Ikväll ska jag och Robin laga massa god mat, kolla på filmer och mysa. Fast känner jag mig själv rätt så slocknar jag väl någonstans där efter maten, hihi.
Vi har varit tillsammans i 6 år idag, puss på honom! <3
I morgon ska vi följa med mamma och mina fina syskon med partners (haha) till mormor och morfar för en hel dag ute i det, förhoppningsvis, fina vintervädret.
Om nu vintern har bestämt sig för att stanna ett par veckor till kan man väl lika gärna göra något bra av det :) På kvällen ska vi basta och spela massa spel. Det kommer bli en mysig helg! Adios!

I'm having lunchtime!

Jag ska strax iväg och jobba dom 4 1/2 sista timmarna för denna vecka. Sen är det off till London. (I oförsig inte förrän i morgon, men ändå). Vi hade riktigt strul med vårat hotell igår. Vilket slutade med att JAG ringde dit. Sen vart det strul igen så jag tvingade Robin att ringa och då gick det. Hoppas jag. Det visar sig i morgon annars får vi sova på gatan. Jag är supertrött idag!! Vill bara hem och sova. Men det ska jag inte för när jag kommer hem ska jag packa, nästan lika bra :) Puss!

En utav mina lediga tisdagar!

Idag är jag ledig, precis som alla andra tisdagar. Jag har massor att göra idag, jag är bara för slö för att börja ta tag i något. Jag har lovat min far att städa hela lägenheten, jag ska laga mat & matlådor, tvätta upp kläder till London, ta tag i massa bokföringspapper, möta upp Anna på stan för växling av pengar samt liiiite shopping. Jag har lovat min själv att jag inte ska handla en massa innan vi åker till London så därför ska jag bara köpa sånt som är nödvändigt. Min mascara är slut tex, det blir därför nödvändigt. Hihi :)
Nehe, om man ska ta och sätta some fart! Puss & hej :)

Ny vecka, nya tag!

Det kändes jäkligt tungt när klockan ringde i morse. Jag börjar ju inte förrän klockan 12.00 på måndagarna men just första dagen på veckan när klockan ringer är alltid den värsta. Sen flyter det på som vanligt. Och så hoppas jag på även denna vecka. Även om det nu inte skulle göra det så ska jag inte gnälla, jag jobbar bara 3 1/2 dag sen åker vi till London. Det är så jäkla skönt att ha något att se framemot, det känns så mycket lättare då.
Helgen har varit kalas. Lördagen hemma hos Becca va det bästa på länge. Massa härliga brudar, roliga lekar (som jag och Picko för övrigt vann, hihi :), saknade tjejer från frisörklassen och bara jäkligt kul helt enkelt. Puss på er!
Igår mådde jag hyfsat i alla fall. Vi va upp och kollade på innebandyn sen låg jag och kollade på tv resten av kvällen. En riktig slapparsöndag och det behövdes!
Nu ska jag börja laga lite matlåda och sen fixa mig innan det är dax att dra to work. Puss!

Lördag

Jag sitter här och lyssnar på Backstreet Boys (haha). Jag ska snart upp och möta Anna, vi ska inhandla lite grejer inför ikväll. Lite senare kommer andra Anna och Sandra. Då ska vi fixa oss och sen bär det av in till stan och Becca för en massa tjejmys! Det ska bli grymtkul!! Jag kommer inte ens ihåg när jag träffade hälften av alla tjejor senast. Det kommer bli en toppenkväll :)
Jag måste bara tillägga att om en vecka befinner sig jag och Anna i LONDON!!! Yeei!! :D

RSS 2.0