Trööööötttttttt

Jag har hållt igång hela dagen. Kom hem vid sju från jobbet och då åkte jag raka vägen (nästan) upp till Anna och klippte hennes mamma plus Lizas mamma. Och nu kom jag precis hem därifrån. Jag väntar på Mr Gallon som kollar på hockey efter det så ska jag klippa honom också. Sen ska jag sova och jobba sista dagen innan min lediga vecka :) Hihi. Det kommer att kännas bra på söndagkväll när alla andra ska till skolan efter en veckas höstlov!


En seg-vecka & en seg-elli

Det här veckan har gått så jäkla sakta. Jag som tycker att veckorna brukar flyga iväg. Men i morgon är det i alla fall äntligen fredag och en veckas ledigt, yeei! :D
Jag har varit väldigt seg den här morgonen. Jag brukat typ vara klar vid halv nio och det är klockan om tio minuter och hittills har jag bara duschat. Jag tycker inte om att behöva stressa på morgonen och det brukar inte behövas heller, det känns som att tiden går mycket fortare när man har bråttom!
Därför ska jag sätta lite fart!

Tisdag

Idag är det tisdag vilket innebär att efter den här dagen är slut så jobber jag bara tre till och har sen en veckas ledigt :) Yeei!
Jag är faktiskt ganska så pigg idag också, vilket känns skönt! Och jag hoppas på att det blir minst lika mycket att göra på jobbet idag som det fanns igår. Men jag kan tänka mig att förmiddagen kommer att gå segt!
Nej jag har inget värt att skriva!
Ha en bra dag :)

-

Jag känner mig duktig. Jag har slängt i en maskin med tvätt och städat mitt rum. Det behövdes verkligen och jag hittade både min klocka och min braiga hårborste, jag trodde att jag tappat bort båda två. Men lyfte man på lite av mina grejer så fanns båda två där. Jag kanske borde städa oftare?! Hihi :)
I morgon efter jobbet så ska jag Anna eventuellt gå på bio. Om vi hittar någon som vi vill se. Men det ska vi nog göra. Om inte annat så får jag sällskap i bilen på väg hem för hon skulle till Västerås i alla fall :)
Och på onsdag kommer Robin in till stan när jag slutar. Vi ska åka ut till Erikslund och kika lite, han ska köpa skor och jag ska in på Tati en sväng!
På fredag blir det utgång med tjejorna plus firning av Michaela som fyller 18.
Rolig vecka hoppas jag :)
Förresten så ringde det en tant från frisör företagarna igår, jag ska hämta ut mitt gesällbrev den 5 november. Alltså nästa vecka på tosdag. Helt sjukt, jag är utbildad frisör! Vuxenpoäng till mig!
Puss & kram 


Toppen

Idag känns allt toppen, jag har varit dötrött i flera veckor på mornarna men idag känner jag mig pigg :) Jag vaknade till och med innan klockan, heja mig!
Helgen har som vanligt gått för fort men jag har hunnit med rätt så mycket ändå. I fredags tog jag det bara lungt när jag kom hem, gick hem till Robin och vi kollade idol och så. Sen skulle jag upp och jobba på lördagen. Trött som ett as, haha! Men dagen gick assnabbt för det va fullrulle hela dagen. Kulkul :) På kvällen åkte jag och Robin hem till Carro och Johan. Fan va kul det va att spela Wii. Jag har träningsvärk i mina armar :P Vi kom hem vid halv ett och jag typ halvsov i bilen på vägen hem :P
Söndagen vakande Robin redan vid åtta och han är ju en sån som inte kan vara tyst på morgonen. Så det va bara att gå upp och se glad ut :P När han gick hem så somnade jag på soffan och vaknade när jag och Sandra skulle upp och kolla på killarnas match. Kvällen spenderades hemma hos Robin.
Nu är det ny vecka och nya tag. Det är rätt så mycket att göra på jobbet idag med så det är kul :) Jag vill också ha höstlov men jag jobbar ju bara fram tills på fredag sen har jag med en veckas ledigt :) LÄNGTAR!
Nu ska jag fixa mig! Puss & kram

God morgon

Det känns som att det är mitt i natten. Inte ofta man är uppe den här tiden för sist jag va uppe vid halv sju så va det ljust ute. Tiden går snabbt och i morgon ska man ställa tillbaka klockan vilket innebär att det blir ljusare på morgonen men mörkare på kvällen? Jag kommer aldrig ihåg det där riktigt. Idag är det först jobb till två, vilken är anledningen till att jag är uppe nu ;) Ikväll ska jag och Robin hem till Carro och Johan. Nicebajs!
I morgon ska jag sova lääääääänge, hoppas jag!
Nu måste jag fixa mig. PUSS

I don't want to

JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill ha helg och ledigt, jag orkar inte gå upp en dag till. Jag ångrar mig inte det minsta att jag tog ledigt vecka 45, det ska bli HUR skönt som helst och jag ska verkligen inte göra mycket alls! Sju arbetsdagar kvar innan en vecka ledigt, jag borde rycka upp mig så jag bli pigg på det! Åååååååååå :( 


En ledig torsdag :)

Så jäkla skönt! Jag har längtat hela veckan, haha! Vaknade runt tio idag så sovit ut har jag med gjort :) Jag väntar på mamma och Carro som är på väg hit från Västerås. Vi ska plocka upp farmor och åka och fika i Norberg. Det blir mysigt och kul för farmor att komma ut lite :)
När vi kommer hem så ska jag iväg och sola tänkte jag och om jag orkar ikväll sen så åker jag iväg och simmar. Eller kanske får med mig pappa ut och gå, vi får se.
Den här veckan har gått så jäkla snabbt, eller är det bara jag som tycker det? Det känns som det nyss va måndag och i morgon är det redan fredag, men jag gnäller inte över det ;) Jag jobbar på lördag också och sen på kvällen ska jag och Robin hem till Carro och Johan. Vi ska äta tacos och spela Wii, det blir kul :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att dom andra två kommer hit snart! Puss & kram

Deprimerande väder

Usch vad jag bara ville ligga kvar i sängen och inte gå upp idag.
Jag sitter och äter frukost och funderar över det vanliga morgonproblemet, kläder! Jag måste springa ut på lunchen idag och leta snygga kläder. Jag har inga och det känns inte som det finns i hela Västerås heller för den delen. Jag är ledig på torsdag så man kanske skulle passa på att åka någonstans då?! Vi får se.
Jag hoppas att den här dagen går snabbt för jag vill hem och mysa ner mig under täcket och kolla på film. Jag är inte pepp på något alls nu förtiden.
Nej jag ska duscha!

Sunny sunday

Jag va på väg ut och gå men fastnade här framför istället. Typiskt mig ;) Det är ju så jäkla fint väder ute så man måste ju nästan ut bara för att få frisk luft, men dagen har ju bara börjat så det hinns väl med?! Med tanke på att jag inte har något inplanerat idag så svar ja! Som vanligt har helgen gått alldeles för fort. Det blir nästan ingen helg när man jobbar lördagen. Det gjorde jag igår och när jag kom hem så åkte Robin och jag upp och handlade så lagade vi mat och mös resten utav kvällen. För skön lördagskväll, att inte göra nått alls! Nej om man kanske skulle ta och sätta lite fart?!

Slö-Elli!

Jag har kännt mig trött, slö och hänging hela dagen. Dags att bli sjuk kanske?! Jag ska sova i stan i natt. Jag och mamma skulle simma efter att jag slutat men båda kände sig för slöa för det så vi åkte ut till ikea istället, mycket roligare :) Haha! Och inte gick vi ut och gick igår heller. Jag åkte upp till mamma och krockade bilar istället. Jag va upp till henne och hälsade på och när jag skulle köra därifrån så backade jag rakt in i sidan på bilen som stod brevid mig. Snacka om att jag höll på att skämmas ihjäl. En stor intryckt buckla blev det på den bilen. Tur att jag har så snälla föräldrar så jag slipper ringa och berätta sånt själv för dom dom ägde bilen, då hade jag dött! Klant-Elli! Så idag har jag varit livrädd varenda gång jag har backat ut från en parkering!
Nu ska jag äta mat sen mysa framför tvn!
Puss!

Bra dag!

Det har varit en bra dag i dag, rätt så mycket att göra och jag piggande till bara jag kom iväg :P I morgon är det typ fullt så det blir ännu roligare, me likes! Dock blev det lite krock med lunchen idag så jag kunde inte få min plattång idag heller. Jag ska hämta den i morgon på lunchen istället. Lizas Gustav tog med den hem från Linköping så nu är den i alla fall inte kvar där :P Undra när den hade kommit tillbaka i mina händer annars, hihi!
Jag känner inte för att göra så mycket. En promenad i det iskalla vädret lockar lite grann, men inte själv! Jag kanske skulle ta och kolla vad mamma har för sig?!

Trött, tröttare, tröttast

Snaaaaark

Julkänsla

Att kolla på julkalender gav julkänsla till tusen. Tänk va mysigt!
Julbak Julmarknad Juklappar Julgran Julskinka Osv..
Och snö med för den delan hoppas jag :)
Jag är halvtdöd men vill inte sova och hoppas att Robin orkar med mig efter hans träning!


Jag va visst lite trött

Efter att jag och Robin ätit tacos så la vi oss i sängen med datorn i knät. Jag slocknade direkt och vaknade en timme senare, haha! Jag beställde soltid direkt och åkte upp tid och sov i solariumet 25 minuter till. Ändå känns det som jag skulle kunna somna nu igen. Konstigt!
Jag ska koka té och kolla på kaspar i Nudådalen, hihi!
PUSS!

Tacos

Jag va nyss och hämtade Robin från stationen och nu skulle han en snabb sväng till replokalen och fixa nått med Crille. När han kommer tillbaka ska vi äta tacos, mumma :) Efter det får vi se vad som händer. Sola ska jag göra idag och får se om det blir en promenad eller simning också. Jag vill helst inte åka iväg själv och simma men mamma kunde inte så jag sitter och funderar på vem jag skulle kunna lura med mig.
Nu ska jag börja skära grönsaker!

God natt!

Nu tar jag kväller. Hade nog kunnat somna för längesen. Jag skickade hem Robin eftersom att annars kommer jag att vakna vid sju i morgon bitti när han går upp och det känns lite onödigt när jag kan sova mycket längre :P Dock är det så tråkigt och kallt att sova själv och det tar mycket längre tid innan man ens kan somna, konsigt!
Jag tror faktiskt att jag ska ta mig i kragen och åka iväg och simma i morgon. Jag tränar ALDRIG nu för tiden. Inte ens går ut och går. Skulle Liza bo hemma så skulle det garanterat bli mycket oftare. Så jag skyller på henne ;)
Nu blir det natti!

Great!

Jag har haft en toppen helg! Men än är den inte slut. Man skulle ju kunna säga att det är lördag idag eftersom att jag är ledig i morgon med :) Trippen till Stockholm igår gick förvånandsvärt bra! Vi hade nog inte ens behövt en gps. Carro ringde 20 minuter innan vi skulle åka och då hittade hon inte gpsen. Jag tänkte att jag ringer till Anna och kollar om jag kan få låna deras men hon åkte ju till Ghana kom jag på men hade Päivis nummer så jag skulle få låna deras. Då ringer hon efter 10 minuter och hon hittade inte deras heller. Så jag ringde Monika och hon hittade deras så då lånade vi den. Fick lite panik där innan vi åkte :P
Vi kom hem runt två-tiden i natt och sov fram till elva idag, sköönt! Jag och mamma åkte hem till mormor & morfar. Jag klippte dom och så va vi en sväng till Ludvika.
Nu är Robin här och vi har ätit glass och myst. Vi väntar på nån film som skulle börja på tv så ska vi kolla på den.
I morgon blir det hårfärgning på faster och eventuellt solning plus simming, skulle va bra skönt!
Ha en fortsatt skön söndag :)

Freeeedag

Så jäkla skönt, jag har längtat hela veckan men visst har den gått fort?! Känns som det nyss va måndag och man hade hela långa veckan framför sig. Och efter idag så ska jag inte till jobbet förrän på tisdag igen, långe helg med andra ord. Kan inte bli mycket bättre :) Det ska bli riktigt skönt och jag ska inte göra mycket alls. Förrutom i morgon när jag är chaufför till Stockholm ;) Och ikväll när jag ska hem till Anna och kolla på idol med henne, Anna & Sandra. Sen åker ju hon iväg till Ghana (stavning?) i två veckor. Jag skulle också vilja åka, så hoppas hon får kul :) Hela söndagen och hela måndagen ska jag inte göra mycket alls. Det va längesen och ska bli för skönt!
Jag sitter och funderar på vart alla skor har tagit vägen. Det är rätt så tråkigt att gå i tygskor. Fast jag köpte ett par nya icke-tygskor förra veckan men det är liye tråkigt att ha på sig dom också, kallt med för den delen. Jag måste ringa till pappa och kolla vart han har gömt alla andra skor.
PUSS!

Sovmorgon!

Det fick jag idag :) Jag är så jäkla förkyld fortfarande plus att jag hade feber igår och det va jättelungt nu på förmiddagen så jag fick komma till ett som jag ville, föör skönt! Fast jag gick upp vid sju ändå. Vi va på kurs igår kväll med salongen så jag åkte aldrig hem utan blev kvar här i Västerås. Robin kom också in igår kväll så jag skjutsade honom till skolan i morse. Så nu har jag piggnat till men är fortfarande sjuktförkyld. Jag är inne på min tredje kopp té med honung! Haha :)
Jag jobbar fram till 6 idag sen får vi se vad som händer, bara ta det lungt antar jag! Fredag imorgon, yeei :D
PUSS!


Jag borde sova!

Jag borde ha somnat för längesen, jag gick och la mig redan vid halv 10 efter att ha kollat på ett par Kaspar i Nudådalen avsnitt! Bästa julkalendern någonsin för den delen. Jag fick lite julkänsla och jag vill ha snö och rikitig vinter. Jag egentligen jättetrött och vill sova. Men när man väl lägger sig ner och börjar tänka på andra saker är det svårt att somna!
Några saker som jag har tänkt på ikväll:
-Att när man ska sova ska man absolut inte ligga och tänka på att man är kissnödig! Det blir bara värre och tillslut går det inte att hålla sig längre utan man måste helt enkelt gå upp och kissa.
-Man ska inte tänka på att man är hungrig heller. Tur att vi har fasters nybakta bullar och cola hemma.
-Hungighetstänkandet resulterade även i att jag bestämade mig för att äta en räksallad från gränden i morgon.
-Jag funderade på hur jag ska få tag i en gps tills på lördag och kom fram till att jag ska ringa min kärasyster i morgon och kolla om jag kan låna deras.
-Jag undrar om jag har feber, men har sprungit fram och tillbaka så många gånger och tänt och släckt lampan nu ikväll att jag inte orkar gå upp och hämta termometern.

Jag kommer aldrig att orka gå upp i morgon. God natt!

Nu ni!

Nu ska jag koka té, sätta på mig sovtröja, bädda ner mig under täcket med datorn i knät och slå på en film! Hörs

Haha oj!

Haha, det vart nå vajsing med inlägget jag skrev i morse. Hela blev inte med plus att jag ändrade så att det stod bättre men det vart nå fel. Väldigt lustigt!
Något mer som är väldigt lusigt är att när jag skulle platta håret i morse så va plattången spårlöst borta. Jag visste att jag hade med den till Linköping och kom även på snabbt att jag visste att den låg kvar på Lizas skrivbord. Det va dumt av mig. Jag såg ut som ett ruffs i morse, tur att man jobbar på salong annars hade det varit kris! Hihi :)
Jag är värre i min förkylning. BAJS!


Förkyld till tusen!

Usch jag känner mig inte på topp alls! Det är så jäkla jobbigt att sova när man är förkyld. Jag sitter och dricker té och hoppas på att det blir bättre under dagen :) Jag tänkte sola igår men dom säger ju att man inte ska göra det när man är förkyld för att det bara blir värre då, så jag skippde det!


En toppen helg!

Det har jag verkligen haft. Och ännu bättre blev den när Anna hade bestämt sig för att också följa med ner till Liza, 2 1/2 timme själv på tåget hade inte vart någon höjdare ;) Ladies night va skitbra! Det behövdes och jag har inte skrattat och sjungit så mycket på länge, det va lätt värt pengarna! SKITBRA :D Vi har tänkt att göra det till en tradition och gå på det nästa år igen. Jag längtar redan!
Vi kom hem igår kväll. Jag, Anna & Picko tog tåget och när vi kom fram till stationen i Linköping stod det att det va inställt! Jäklaskit, tänkte vi men det ordande sig och vi kom hem samma tid som vi skulle ha gjort. Tack för helgen, puss på er! <3
Men nu är det måndag och en ny jobbvecka väntar. Jag är ledig den här lördagen också så jag jobbar måndag-fredag. Jag får en riktig långhelg sen för jag är ledig lördag, söndag, måndag! Jag längtar och ska verkligen inte göra någonting alls! Eller jo förresten, jag ska skjutsa Robin & c/o till Sthlm på lördag, dom ska på nån konsert. Haha, får se hur det går. Pappa trodde inte att jag skulle klara av det, tack för det förtroendet liksom! Men bara vi åker i tid så dom hinner dit, hem vägen kan vi ju irra runt hela natten i Sthlm om vi nu inte hittar ut, då har vi ju iaf ingen tid att passa ;)
Nej jag ska börja fixa mig lite! Ha en bra dag :)

RSS 2.0