Valborg

NU TAGGAR VI TILL :D :D :D

Hola amigos!

Jag är jättetrött. Fast innan jag går och lägger mig så ska jag tvätta håret så slipper jag det i morgon! Men jag är liksom inte sovtrött. Jag ska ska nog ta och kolla på någon film innan jag lägger mig, fast ändå lägga mig tidigt så att jag är pigg hela kvällen i morgon. Jag umgås med Anna i morgon på dagen för hon ska också vara hemma. Hon ska få hjälp med frillan och jag med sminket. Skönt så har vi det gjort sen! Nej nu väntar duschen! Adios

Taggad till tusen!

Det är jag inför i morgon, det ska bli så jäkla kul. Dock hann jag inte med att gå på stan idag så jag har inget att ha på mig men kvällen kan ju bli rolig i alla fall :)

Jag sitter uppe hos mamma för tillfället. Jag och Anna hoppade av tåget i Sura och åkte med mamma därifrån, vi släppte av henne hemma i Virsbo och sen åkte vi nästan direkt vidare till Fagersta. Där mötte vi upp Carro och så va vi och fikade. Mysigt mysigt :)

Det blir en tur till Fagersta i morgon med fast i sällskap med pappa. Jag ska vara hemma i morgon så jag ska bara ta det lungt först i princip hela dagen. Om Liza ska vara hemma så får jag hem till henne tidigt och spendera lite tid med henne :) Nej nu ska jag laga mat och efter det ska mamma hjälpa mig att deklarera. Det har jag aldrig gjort förut så det ska ju bli lite inressant!

Duschen

Nu är promenaden avklarad och det jobbigaste kvar, nämligen duschen. Det är det värsta efter att man har varit ute och gått för man blir så seg och trött efteråt. Nu satt vi dessutom still på en bänk nere vid macken i säkert 30 minuter och då blev man ju kall också. Inte bra, inte bra! Men jag ska snart ta mig i kragen och göra det för efter det ska jag hem till Robin. Han ringde nyss och frågade om jag inte kunde sova hos honom så jag ska göra det. Nej nu ska jag kolla facebook!


Matlagning!

Jajemen, ska snart laga mat och efter det blir det en promenad med Liza runt felingen! Riktigt skönt ska det bli :)

Jag gick på stan idag men det finns verkligen ingenting snyggt någonstans. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på torsdag. I värsta fall så får jag väl ta min svarta klänning men jag vill inte ha den. Det är jobbigt med kläder. Speciellt när man inte har några.

Nu ska jag sluta klaga och ställa mig framför spisen!

Klart!

Nu är religionsuppgiften klar. Jag ljuger ganska så bra jag. Hon skulle bara veta. Men ibland behövs det för att få ihop en bra text. Vad ska jag annars skriva? Jag tyckte att kyrkobesöket va skittråkigt och jag ville bara därifrån. Nej då blir det bättre om man ljuger lite så kan man skriva sina meningar på ett bättre sätt. :)
Jag kom på att jag ska gå på stan på håltimmen i morgon så slipper jag göra det efter jag har slutat. Jag måste hitta något att ha på mig på valborg. Jag ska även köpa nått till Robin som han ska ha på sig då. Han måste tycka att jag har bra smak när det gäller kläder eftersom att han gav mig pengar och ber mig köpa nått snyggt som han kan ha på sig :P Jag kanske ska göra det hela lite roligt och köpa nått superfult? :P

Nu blir det duschen och sängen! God natt!

Måndag

Idag har det varit en riktigt seg dag. Vi började redan halv åtta i morse. Fast eftersom att jag inte hade någon svenska idag så slutade jag redan vid klockan två. Fast jag va inte hemma förrän fyra i alla fall.
Imorgon blir det också en seg dag. Jag kommer att ha hål från klockan 11-14.40. Får se om jag orkar med det?! Jag har lite planer på att stanna hemma på torsdag eftersom att vi bara har en lektion men jag får se hur det blir med den saken. Vi tänkte ju stanna kvar och fixa håren efter vi slutat då och det skulle ju vara jäkligt skönt att ha det gjort när man kommer hem. Men som sagt, vi får se.
Och på onsdag ska jag däremot vara duktig. Vi slutar klockan 11 då med men jag ska vara kvar i skolan och öva gesällmodeller mellan 11-17. Mycket bra gjort av mig tycker jag! Det känns som det behövs om inte annat. Det börjar ju blir nära nu.
Nej nu ska jag ta och fixa religionsuppgiften tänkte jag. Sen eventuellt börja med mitt svenskatal. Puss & kram

Kväller

Nu är jag hur trött som helst. Skulle kunna gå och lägga mig nu och jag skulle säkerligen somna på stört. Men jag ska bara ta det lungt hela kvällen i alla fall. Slå på något skärgårdsdoktorn avsnitt och bara slöa. Det behövs. Skönt att det bara är fyra skoldagar den här veckan. Och dessutom har vi bara en lektion på torsdag så det är bara tre kan man säga. Jag längar till valborg, det kommer att bli superkul tror jag :D Och jag längtar även tills min bikini kommer. Det borde komma den här veckan. Hoppas att jag kan ha den för den va skit snygg :)

Nu ska jag slå på ett avsnitt!

Vart tog solen vägen?

Det va ju hur fint som helst i morse när jag vaknade. Men det är ändå inte kallt ute så det är ju skönt :P

Nu har jag precis klippt pappa. Nu väntar jag bara på Kicki så är jag klar med allt som skall göras idag :) Sen senare i eftermiddag ska jag och pappa åka till Sura och handla mat. Jag försöker få honom att åka till Västerås och Ikea när vi ändå ska ut och åka. Det går väl sådär. Får se hur det blir med den saken.

Nej om man skulle ta och plocka undan lite i rummet. Det ser förjävligt ut!

Sunny sunday!

Det är redan söndag. Tiden går snabbt, alldeles för snabbt. Nu i veckan va det en månad kvar tills gesällen. Nu är det alltså mindre än en månad kvar. Jag mår illa bara jag tänker på det. Annars har helgen varit bra! Lugn och skön :)

I går va det lördag och kors i taket men jag va i skolan. Fixade frisyrer till teatern. Men tiden gick faktiskt snabbt, vi jobbade ännu mer effektivt nu när vi va typ 11 stycken mot när vi är alla tre klasser. Konstigt, fast nu fanns det ju saker att göra hela tiden också. Innan jag åkte in till Västerås va jag och pappa upp till farmor och farfar och spenderade lite tid med dom. Lagade mat gjorde vi också, och gott blev det. Kvällen spenderades tillsammans med Robin.

Idag vaknade jag tidigt. Tur det för jag har fullt upp idag. Redan klockan 10 ska jag hem till Liza och vi ska fixa fram en balfrisyr till henne som hon skulle kunna tänka sig att gå på bal i. Efter det ska jag raka vägen förbi Becca och vi ska till kyrkan på gudstjänst, haha! En uppgift som vi har i religionen. Och dirket efter det så ska jag hem till familjen Salminen och klippa Mikael. På eftermiddagen kommer min kusin och ska bli friserad hon också. Och efter det ska jag bara ta det lungt. Måste lägga mig i tid idag, vi åker med 6-tåget till skolan i morgon. Jag kommer vara död!

Nu ska jag skynda mig att duscha och greja sen hem till Liza! Adios

Promenad

Har varit ute och gått med tjejorna. Kom hem för bara en liten stund sen. Det va skönt faktiskt! Till en början trodde jag att jag skulle dö för jag orkade inte. Men sen gick det bättre! Desstuom skönt att få prata av sig lite med Liza. Jag tycker om henne, hon är bra! Och nu längtar jag massor till valborg då vi ska till Fagersta och melody club :) Det blir nog skitkul :D

Nu ska jag duscha och sen vänta på att Robin blir klar med träningen så ska jag hem till honom och dryga. Förresten, jag fick reda på samhällsprovet idag som jag hade i tisdags. Jag fick VG och är så grymtnöjd! :D :D


Booring

Jag har tråkigt. Jag vill sova men jag vet att jag inte kommer att kunna göra det än! Jag sitter inne på facebook och gör massa quiz, haha det är ju lite lusigt! Nej nu ska jag duscha tror jag!


Hyfsat!

Det gick hyfsat på provet idag. Stavas det med två f förresten? Hyffsat? Äsch, skitsamma. Jag tror att jag blir godkänd faktiskt! Jag hoppas på det i alla fall :) Så mycket mer har jag inte gjort idag. Det är en lugn dag i morgon. Fast jag slutar senare än vanligt men det är för att vi ska kolla på teatern och det tror jag kan bli roligt! 

Nu ska jag titta på skärgårdsdoktorn tror jag! Puss

Låång sovmorgon!

Jag ska åka in till skolan till 14.40, skriva samhällsprovet och åka hem. Jag kom typ nyss hem från um och jag tyckte att det va lite onödigt att åka in till skolan för att hinna styla esteterna i typ en timme och sen ha håltimme i tre för att vänta på provet. Så jag åker som sagt in och skriver provet och sen bär det av hem igen. Skön start det blev på den här veckan :) Jag håller på att skriva klart min tankekarta som vi får ha med oss på provet. Den är nämligen inte klar än :P Det vaknas IG! Men men skit samma!

När jag kommer hem idag så ska jag nog inte göra så mycket! Planera lite student tillsammans med mam & pap. Nu ska jag se om vi har någon mat hemma eller om jag får åka upp till ica och handla något! So long!


53 dagar

53 dagar kvar till studenten, det ska bli så jäkla skönt att slippa skolan så det finns inte ord till det. Inte för att jag inte trivs i skolan, för det gör jag. Men nu börjar man äntligen se ett slut på det hela! SÅ SKÖNT!

Huvudvärk

Jag stannade hemma idag. Jag vaknade när klockan ringde men kände att jag hade ont huvet, jag gick i alla fall upp men va tillbaka i sängen lika snabbt igen och vaknade nyss av att telefonen ringde. Man orkar fan ingenting när man han har huvudvärk. Antagligen beror det på att jag typ inte har sovit nått i natt. Men men! Jag ska ligga och dra mig en stund till och förhoppningsvis somna om och hoppas på att jag inte har ont i huvet när jag vaknar igen! God natt.

Konstigt

Det är konstigt, jag kan vara hur trött som helst på kvällarna när det är alldeles för tidigt för att gå och lägga sig. Men som nu gick jag och la mig sängen vid 10-tiden och va skittrött. Men så fort jag la mig ner blev jag hur pigg som helst och kan inte sova. Det är inte bra, nu kommer jag att vara jättetrött i morgon!

Kväller!

Plugg blev det. Vi kom en bra bit på väg i alla fall. Jag har hunnit med en promenad med Liza & Anna runt felingen också och snart ska jag duscha och efter det blir det mera plugg eller kanske skärgårdsdoktorn.

I morgon är det skola. Har egentligen sovmorgon med vi ska hjälpa till med den där jävla teatern så istället för att börja 12.40 så börjar vi 08.00! Heja heja! Efter skolan kommer mamma och vi ska ut till ikea en sväng (äntligen!) och efter det blir det ännu mera plugg med hjälp utav henne. Eller hon ska förhöra mig lite i alla fall.

Nu väntar duschen och böckerna!

Plugg i vårvädret!

Jag ska snart ta och börja åka till Hallsta och hem till Sara för att plugga samhäll! Jag vill verkligen inte ha prov, men jag tror att det här kan vara det sista vi har i den kursen så nu ska jag försöka göra mitt bästa. Och som jag och Sara kom fram till förra gången vi pluggade så går det lättare när man är fler. Vad som händer sen senare idag vet jag inte. Eller jo det blir nog en promenad i sällskap med Liza och Annorna. Nu ska jag ta och försöka få tag på Becca och sen börja åka iväg!

Fin fint!

Idag vaknade jag redan klockan åtta, men somnade som tur va om ganska så snabbt och vaknade sedan vid halv elva av att Liza skrev sms. Jag hade lovat henne att följa med in till Västerås idag vilket jag också gjorde. Hon hämtade ut sin balklänning och skulle även kolla på studentklänning med hittade ingen. Jag köpte i alla fall ett par skor. Jag är så kass, jag skulle bara följa med som smakråd och dessutom har jag lovat pappa att inte köpa nå mera skor för han tycker redan att jag har för många. Men det är roligt med skor. Det är det roligaste att köpa. Fast det känns som jag har köpt alldeles för mycket sommarskor nu som jag såklart inte hunnit använda än. Jag får ta med dom till Mallorca när vi åker dit :)

Resten av dagen eller i alla fall kvällen kommer att spenderas tillsammans med Robin. Men vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Tänkte försöka ta med honom ut i det fina vädret men det återstår att se hur bra det kan gå!

Ha en trevlig lördag :)


Nu är det nära till helg!

Och det känns verkligen skönt och det behövs också. Och till att börja med i morgon så har jag en låång sovmorgon! Det ska bli så jäkla skönt att sova ut lite. Jag skulle egentligen ha sovit hos Robin i natt men det blir i helgen i alla fall så det gör inte så mycket. Även om det är tusen gånger skönare att ha någon brevid sig när man sover. Men men!

Det blir salongen i morgon till att börja med. När jag kommer hem ska jag direkt hem till Robert och fira honom lite. Jag tänkte försöka sluta lite tidigare om det går. Får se i morgon hur det ser ut. Det ska i alla fall bli trevligt att umgås lite med släkten. Det händer inte alls för ofta nu för tiden. På pappas sida har vi bara "dom stora kalasen" när någon fyller jämt!

Nu ska jag lägga mig och sova tror jag. Eller om man skulle ta och kika igenom ett till Skärgårdsdoktorn?! Eller Mamma Mia kanske?! Det va längesen!

Happy face :D

Anna gjorde mig asglad nu på kvällskvisten :D :D :D :D


Jaha

Jag ligger här och är trött som en jag vet inte vad. Jag håller på och kollar på Skärgårdsdoktorn men jag gjort en liten paus nu. Dagen idag har i alla fall varit tusenmiljoner gånger bättre än igår. Det vart en jäva dåligt start efter lovet. Vi fick reda på tusen olika negativa grejer och jag hade oturen med mig hela dagen. USCH!!!!

Vi fick till och med sluta tidiagre än beräknat idag! När jag kom hem så klippte jag Robert och har väl inte gjort så mycket mer efter det. Jag väntar på att Robin ska komma hem så ska jag träffa honom :) Vi har inte setts på flera dagar, jag saknar honom!

Resten av veckan är väl planerad. I morgon är det först lång skoldag. När jag kommer hem blir det plugg och promenad med Liza. Fredagen blir det först salongen hela dagen och när jag kommer hem ska jag hem till Robert och fira honom eftersom att han har gått och fyllt 20. Lördag blir det först stan med Liza och sen umgås med Robin. Söndag blir det plugg med Sara och Becca!

Nu ska jag sätta på ett till avsnitt med skärgårdsdoktorn!

En helvetesdag!

Jag dör! Verkligen en helvetesstart efter lovet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@


<3

    du är bäst!

Sovmorgon

Första dagen efter lovet börjar med en sovmorgon. Inte en så värst lång med i alla fall. Det är faktiskt jättestor skillnad på att åka 7-tåget och 8-tåget. Och hade vi inte haft en tre timmars håltimme i morgon så hade dagen varit ganska så kort. Och nu ska vi i flera veckor fixa håren på esteterna när dom har någon teater. Det är så jäkla mycket med allt nu ändå så det ska faktiskt bli skittråkigt! Jag ser inte fram emot det ett dugg. Vi ska börja med det redan i morgon. Usch!

Nu ska jag sova så god natt!


Sista dagen

En dag kvar att få sova ut innan skolan börjar. Det ska bli skönt. I natt är första natten som jag sover själv på typ en vecka. Det känns lite ensamt här. Robin har match i morgon med samling klockan nio så jag sover hellre själv faktiskt :P Idag har det inte hänt mycket. Jag va hem till Liza och friserade hennes päron och fixade hennes hår till studentfesten som hon är på just nu skulle jag tro. Jag vill också ut. Vi måste ta en vända snart tycker jag!

I morgon ska jag följa med Liza till Västerås där hon ska försöka hitta en studentklänning. Det känns skönt att jag har hittat min så har jag det problemet ur världen. Fast jag är lite orolig för att jag ska hitta någon i morgon som jag tycker mera om än den jag har. Men jag har alla lappar kvar och kvittot med så isåfall är det bara att lämna tillbaka den. Men det ska jag inte, men OM :P Efter våran vända på stan så ska jag hem till mamma och käka påskmat med släkten. Det kan nog bli trevligt, har inte träffat dom flesta på väldigt länge. Eller inte min morbror i alla fall som spenderar dagarna i Kina numera. Nej, nu ska jag sluta skriva en massa trams och ta och kolla på skärgårdsdoktorn istället! Jag gillart!!

Ikea?

Jag är jättesugen på att åka till Ikea idag. Inte för att jag behöver något speciellt men det är alltid kul att gå där och kika. Ska ringa till mamma lite senare och höra om hom har lust att följa med. Det är ju superfint väder idag med så jag tror nog inte att hon vill. Det kanske inte ens är öppet förresten? Eftersom att det är påskdagen.

Gårdagen va trevlig. Jag va hemma hos Robin och va satt ute i solen princip hela dagen. Hoppas att vädret håller i sig nu! Vi åt även påskmat och sen framemot kvällen så åkte vi upp till Carro och Johan och spelade buzz och umgicks lite med dom. Trevligt trevligt :)

Nu ska jag städa lite smått och greja eftersom att pappa kommer hem från Sälen idag och det ser ut som ett bombnerslag här hemma. Sen lite senare så ska jag hem till Liza och fixa frillan på henne eftersom att hon ska ut och roa sig ikväll. Nej, nu ska jag ta och sätta igång! Ha en bra dag!

Gäsp

Jag ångrar nästan att jag inte har sovit själv en dag på lovet. Jag har inte fått sovit ut en enda dag känns det som. När Robin vaknar på morgonen, då vaknar alla. Om det inte är för att han sätter på tvn på högsta volym så ligger han kvar och läser och samtidigt som han byter blad mega högt så tuggar han sönder århundrades hårdaste godis rakt i mitt öra. Men det gör inte så mycket, jag tycker om honom i alla fall :P

Idag är det påsk och jag ska hem till familjen Gallon lite senare och äta påskmat! Det känns som det nyss va julafton försjutton. Som vanligt går tiden snabbt och imorgon är det exakt två månader kvar tills vi tar studenten. Det är INGENTING!!!! Tänk två månader tillbaka, det va då vi va i Göteborg! Jag längtar som en jag vet inte vad! Det ska bli så jäkla skönt att aldrig mer behöva plugga, göra prov eller gå på massa skitlektioner som man inte gillar! :D Undra hur mycket annorlunda mitt liv hade sett ut om jag inte hade kommit in på frisör. Då hade jag gått i Fagersta nu. Undra vad jag hade gjort efter studenten då. Usch, jag vill inte ens tänka tanken. Garanterat så hade jag inte varit pepp på att plugga vidare i alla fall. Vilken tur att det blev som det blev.

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Heldag med farmor :)

Japp, idag har jag haft en heldag med farmor. Jag åkte dit idag vid halv tolv tiden kanske. Då åt vi och fika med farfar. Och efter det åkte jag och farmor till Fagersta så hon fick handla lite och sen åkte vi hem via Våla så att hon fick sätta ljus på min vad blir det? gammelmorfars grav. Det känns bra och jag tror att farmor tyckte att det va kul att få komma ut lite :)

Nu ska jag städa lite här hemma hade jag tänkt. Vi får väl se hur det blir med de saken. Jag ska i alla fall va med Robin sen lite senare framemot kvällen. Sen ska vi skjutsa in Anna och Frida till stan vid niotiden. Mer vad som händer idag har jag ingen aning om. Jo klippa morfar ska jag också göra! Det va väl allt jag hade på hjärtat nu!

Eller nej förresten, jag har hittat min studentklänning! :D :D :D Det känns kalas! Den är skitfin och jag köpte den igår. Jag tänkte inte pröva den först för den såg inte så jättefin ut när den hängde på galjen. Men Becca tvingade in mig i provhytten och tur va väl det :) Det känns skitbra! :)

Här vare dystert!

Jag hatar vädret! Man blir deppig bara man tittar ut genom fönstret!

Jag ska snart ta och bege mig in ill Västerås. Tänkte ta tåget idag men så ringde pappa och när jag skulle vara duktig och säga att jag skulle låta bilen stå idag så fick jag till svar ungefär; -jaha, är det trasig? Så därför tänker jag ta bilen idag med. Jag börjar inte förrn klockan ett men jag ska käka med Becca på stan innan jag börjar. Vilvaldi eller thai blir det. Det spelar ingen större roll för mig! När jag kommer hem ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog skärgårdsdoktorn idag istället för det blev aldrig av igår! Nu ska jag fixa det sista och sen åka in! Ha en bra dag :)

Lillebror

Han kom hit för en timme sen ungefär. Jag vart livrädd när han slet upp dörren, jag satt vid datorn och hoppade minst en halvmeter tror jag. Det såg nog allt bra kul ut men han såg lite chockad ut han med när jag tittade på honom precis som om jag skulle slå ner honom :P Han känner sig nog lite ensam uppe hos mamma tror jag. Så det va väl bra att han kom ner så slipper han vara själv när jag ändå här hemma :P Så jag och Robin sover nog hemma hos mig i natt med så får han lite sällskap! Nu ska jag kolla på skärgårdsdoktorn tror jag! Ha en trevlig kväll :)


Regn?

Vart kom det ifrån liksom. Det känns som det va år och dar sen det regnade sist. Har jag fel?

Ännu en dag avklarad. Jag började klockan ett idag också. Skönt med sovmorgon, men jag sover ju med virr&snurrpannan nummer ett så jag sov till strax före nio idag också. Men det är i alla fall bättre det än att sova själv. Nu väntar jag på att han ska komma hem från matchen (tror inte ens den har börjat än), och då ska jag hem till honom. Vi ska sova där idag. Och jag börjar sent i morgon också. Sista dagen den här veckan sen blir det påsklov på riktigt!

Nu ska jag tappa upp en varmt bad och lägga mig där och bara ta det lungt! :)

Sallad

Jag är supertrött! Tog med mig en sallad från Vivaldi hem så slapp jag laga mat. Den slank ner fint i magen :P Nu väntar jag på att Robin ska komma hem fråb träningen så ska vi mysa och kolla på film :)

Tisdag tisdag!

Jag börjar klockan ett idag också. Känner mig inte allt för pigg idag. Hoppas inte att jag blir sjuk bara. Det skulle kännas lite surt nu när det är lov och allt. Jobbar bara fem timmar idag med och när jag kommer hem så ska jag väl vara med Robin skulle jag tro. Vi ska i alla fall sova eftersom att jag är själv hemma och jag verkligen hatar att sova själv. Pappa är fortfarande inte hemma, han kommer inte hem förrän på söndag! Jag funderar på att åka in lite tidigare till stan och springa lite i affärerna innan jag börjar. Jag är i stort behov utav nya kläder. Så det blir nog en titt på gina och h&m innan jag börjar. Och jag längtar tills på fredag. Fast det är inte riktigt bestämt vd vi ska göra tror jag. Antingen utgång eller grillning hemma hos Liza. Trevligt blir det i alla fall vilket som! Nu ska jag duscha och göra mig klar!
Have a nice day :)

Jobb!

Idag skulle jag få ha sovmorgon. Jag börjar nämligen inte förrän klockan ett. Skönt! Fast Robin sov hos mig och han vaknade redan strax före åtta så det blev inte så mycket utsovande i alla fall. Men det gör inget. Vi sov nästan i nio timmar ändå så. Det skulle vara bra skönt att bara vara hemma idag. Det är ju så jäkla fint väder dessutom. Och egentligen ska jag ta tåget till jobbet hade jag tänkt men jag är så jäkla slö så antagligen blir det bilen ändå. Men det är mycket skönare, då slipper man all stress till tåget efter man har slutat. Så kan jag ta det lungt i min egen takt :P Jag får se hur det blir!

Filmen igår förresten va bra! Riktigt sorlig. Både jag, Liza och Sandra satt i mitten och snörvla medan Becca och Anna satt på en varsin kant och tittade på oss ungefär :P Efter den så gick åkte (haha) vi hem till mig en liten stund. Vi satt och planerade lite smått inför fredagens festligheter. Hoppas att det blir nått nu bara, jag är i alla fall pepp!

Nej nu ska jag fixa det sista och sen börja laga mat!

Städning!

Har rensat ur och kastat en massa kläder från garderoben idag! Så nu kan man till och med öppna dörrarna till den utan att allt ramlar ner på golvet! Det känns skönt. Dessutom hittade jag en massa kläder som jag hade glömt bort att jag hade! Känns också bra, då klarar jag mig ett tag till. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli strax före fem för då ska jag åka och hämta Anna och Sandra så ska vi ner och kika på fotbollsmatchen mellan Virsbo och Ramnäs. Efter det blir det som tidigare skrivet bio. Liza och Becca ska joinar oss också :) Great!

Vart tog vårvädret vägen?

Idag är jag trött! Fast jag har sovit nästan i nio timmar i natt. Jag va med Robin hela dagen igår efter jag kom hem från jobbet. Vi åkte till mamma på kvällen och käkade, speade spel och så sov vi även kvar. Skönt att få spendera lite tid med henne också ibland :) Idag har pappa åkt iväg till fjälls, mamma håller på att packar och ska åka nu idag hon också och systeryster är i Bjursås så det är bara jag och lillebror hemma hela veckan. Fast han är hos mamma och jag är själv nere hos pappa, riktigt skönt ska det bli! :) Idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra förrutom att gå på bio med Anna (och kanske fler? Jag vet inte rikigt :P) ikväll. Det va as längesen jag va på bio här i Virsbo, det va när man va liten. I taket lyser stjärnorna ska va i alla fall se. Den verkar ju vara bra tycker jag :) Nu ska jag duscha och sen laga mat! Adios!


För precis ett år sedan

...fick jag mitt körkort! Tiden går snabbt, nästan för snabbt. Nu är det bara ett år kvar sen är min prövotid (stavas det så?) ute.

Min dag har varit prima och jag bara älskar vädret! Uppsättningen med Anna kändes bra. Finslip & finslip!

Påsklov har vi fått också. Men det blir inge sova ut i morgon för jag ska upp och jobba. Man får tänka välbehövliga pengar, det går lättare då!

Nu ska jag försöka sova. God natt!

Snart helg & påsklov :)

Det ska bli så jäkla skönt! Fast jag ska jobba måndag-torsdag men det är i alla fall skönt att komma bort lite från skolan. Sara kom ju hem till mig igår kväll. Och plugg blev det. Vi gick igenom det mesta och det va synd att vi kom på idén att plugga tillsammans så pass sent. Vi hade ju kunnat gjort det typ hela veckan eller i alla fall hela dagen igår eftersom att vi va hemma typ klockan tolv. Men nej, klockan sju igår kväll kom hon till mig. Brist på planering! Haha :P Mycket lättare gick det i alla fall när vi va två! Men sen hur det gick på själva provet är en annan femma. Godkänd tror jag inte att jag blir. Men det kändes rätt så bra ändå. Jag kunde ju i alla fall lite, vilket jag inte trodde! Men men provet är gjort nu och det känns skönt att ha det överstökat! Imorgon är det fredag och det innebär salongen. Har lite gesällmodeller och det behövs. Usch, jäkla Sarah att räka ner. Åtta veckor kvar eller vad sa hon?! Det är ju ingenting! Aja, vad som händer i helgen vet jag inte riktigt förutom att jag ska va med Robin. Jag har heller ingenaning om jag ska jobba på lördag eller inte. Hoppas inte, skulle vara bra skönt att vara ledig hela lördagen!  Nej nu ska jag snart hem till Robin. Jag saknar honom!

Sista sekunden plugg!

Det blir det ikväll. Sara är på väg hem till mig. Vi ska försöka banka in det viktigaste av allt religionsskit så att förhoppningsvis lite grann fastnar i huvudet! Vi eller i alla fall jag ligger pyrt till. Vart är all ork?

RSS 2.0