Idag har jag mycket att göra!

Jag är först och främst inte ett dugg inläst och förberedd till nationellaprovet i svenska som är imorgon, en skrivning på fem timmar som alla treor i västerås kommer att skriva i västeråshallen. Så till att börja med idag så ska jag läsa igenom häftet vi har fått med texter i. När jag blir klar med det så ska jag börja plugga inför religionsprovet som går av stapeln på torsdag. Kristendom, judendom och islam har vi prov på. Mitt favoritämne. Eller inte. Jag ska inte slösa mer tid av denna dag av att sitta här utan nu ska jag sätta igång. Sen blir det en paus när jag ska hämta pappa från jobbet samtidigt som vi ska åka och handla!

Härligt!

Klockan är åtta och för ungefär en halvtimme sen va det fortfarande ljust, det är väl bra härligt?! :D

Grattis världens bästa farmor!

Jag kom precis hem från farmor. Vi va dit och fikade lite för hon fyller nämligen 86 idag! Hon är bäst! Jag träffade även min kusin som ska ha barn i slutet på juni. Det va kul att se henne, har inte sett henne på jättelänge. Jag längtar tills bebisen kommer så det blir småbarn i släkten. Det ska bli skitkul :) Speciellt när det är julafton och sånt där. Va roligt det kommer att bli!

Jag ska nog inte göra så mycket mer idag än att gå en sväng till Robin. Sen skulle jag ju behöva läsa igenom häftet till nationella som är på onsdag. Men det gör jag ikväll innan jag lägger mig! Nu ska jag äta mat!

Over and out!

Skolan

Nu sitter jag i skolan. Åkte in med åtta-tåget och har precis skrivit klart min bokanalys. Den blev skit men nu är det i alla fall gjord och jag ska lämna in den idag. Jag väntar på resten av min projektgrupp. Vi ska försöka få klart projektarbetet idag så slipper vi det. Hoppas att vi blir det. Vi är en bra bit på väg i alla fall. Nej nu ska jag göra annat!

Bokanalys

Det lär ju vara bland det tråkigaste man kan skriva. Speciellt när man inte har läst boken i alla fall :P Men för att inte ha läst den så tycker jag faktiskt att det går ganska så bra. Har kommit en liten bit på väg och jag måste bli klar med den ikväll så ska slipper tänka på den nå mer. Skitdåligt utav mig att inte ha lämnat in den redan, jag vet. Men nu är det i alla fall på väg!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Legat här i sängen i princip hela dagen och bara tagit det riktigt lungt. Jag och Robin va till Fagersta en sväng på förmiddagen och käkade pizza. Nu va jag sådär onyttig igen, men idag är en dagen efter dag och då får man göra det. Och när jag ändå håller på och berättar så har jag käkat chips också. Dipp med. Från och med nästa vecka eller nej veckan efter nästa vecka, på påsklovet, så ska jag börja vara lite mer nyttig och framför allt, börja träna! Fyy på mig!

Nu ska jag fortsätta med skriveriandet och ikväll hem till Robin och kika film :)

Tack för igår!

Tack alla för igår :) Mina babes kom hem till mig igår och firade mig lite efterskott. Det blev en trevlig kväll med mat, alkohol och massa tjejsnack. Ni är braa!
Jag vaknade för kanske en halvtimme sen. Och klockan va ju mer än beräknat eftersom att man ska vrida fram klockan idag. Liza ligger fortfarande och snarkar :P
Idag blir det plugg. Jag ska fasiken skriva klart min bokrecension till svenskan. Asdåligt att jag inte har lämnat in den. Men bättre sent än aldrig. Hoppas jag!

Nu ska jag kika igenom bildera från igår. Ha en bra dag :)

Morning!

Jag tänkte att jag skulle gå upp klockan sju idag för jag tänkte ta och gå ner till tågstationen. Men trött och slö som jag är så blev det givetvis inte så. Jag ligger fortfarande kvar i sängen så det är bara att chansa på att jag hinner med tåget med bussen som går vid nio. Jag känner på mig att jag kommer att missa den. Men jag hoppas på att det är min favvo som kör för han brukar åka lite tidigare för att han vet att jag ska med tåget :P Idag är en som vanligt praktik. Jag hoppas att jag har mycket inbokat så att dagen går snabbt. Sen ikväll blir det kinamat med la familia. Mumma :)

Min klänning kom igår förresten. Den va snygg men alldeles för lång. Det ser ut som jag har på mig ett nattlinne. Systeryster ska prova den idag och om hon inte vill ha den så ska jag lägga ut den och sälja den på tradera. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska prova klänningen innan jag köper den :P Nej nu ska jag börja fixa mig så att jag inte missar bussen i alla fall. Ha en bra dag :)

Städning!

Pappa tvingade mig att städa mitt rum idag eftersom att jag ska ha hem folk hit i helgen. Det känns riktigt skönt nu efteråt. Fast egentligen städade jag inte utan bara plockade undan alla kläder som låg både på golvet och soffan. Tänk så stökigt det kan se ut av lite kläder som inte ligger där dom ska.

Jag sitter i min säng och är trött som vanligt. Det känns kalas med nya datorn och efter jag har skrivit klart det här så ska jag kolla på lite tv avsnitt som jag har missat. Det är ju skitbra att dom lägger ut dom på hemsidorna så det bara är att kolla utan att ladda ner och hålla på. Fast innan jag kollar så ska jag skriva rent min del till projektarbetet.

Have a nice, ööh, kväll!

Helt slut!

Jag skulle kunna somna nu på stört. Jag har varit trött i princip sen jag kom hem från skolan så jag ska snart gå och lägga mig. Det blev en dator idag så det är den jag sitter framför nu. Det känns superbra! Jag har dessutom aldrig haft en egen. Och dessutom va det väldigt bra pris på den! Hihi, som sagt, det känns bra!

Nu vill jag bara att det ska bli helg. Men det är nästan bara imorgon kvar så är det helg. Igen. Och jag längtar tills på lördag för då kommer mina babes hit och firar mig lite i efterskott. Det blir mat och lite alkoholförtäring. Det ska bli mysigt :) Dom är bra!

Förresten så kommer min studentklänning komma imorgon. Hoppas att den är fin och att den passar så slipper man leta nå mer! Inte för att jag har letat speciellt mycket men ändå. Så slipper man det problemet!

Puss & god natt!

Sovmorgon!

Jag åker klockan nio till skolan idag. Vid såna här tillfällen är det jäkligt skönt att kunna ta bilen till skolan. Jag tänkte att jag skulle sova ut i morse eftersom att vi har sovmorgon. Men jag sov hos Robin och vaknade när han gick upp. Men jag är pigg och har fått sovit ut i alla fall :) Idag efter skolan så ska jag & Becca åka till Erikslund. Hon ska kolla på skinnjacka och jag ska köpa dator. Eller antagligen ska jag köpa dator, om jag hittar någon. Vilket jag hoppas på :) När jag kommer hem ska jag agera frisör åt grannen och efter det blir det att fira pappa lite eftersom att han fyller 49 idag. Ett år till 50, undra hur gammal han känner sig. Jag känner mig också gammal, nästa år är jag halvvägs till 40. Tiden går fort när man har roligt. Nej nu ska jag börja fixa och käka frulle. Det är faktikst lättare att komma försent när man tar bilen för då har man ju ingen busstid och grejer att passa så då tar man det lite för lungt på morgonen!
Ha en bra dag :)

Sego

Sitter hemma hos en viss Miss Bergkvist för tillfället. Hon äter och jag försöker att få tiden att rinna på genom att sitta här ;) När hon blir klar om hon nu blir det någongång så ska vi åka upp till familjen Salminen där Päivi ska friseras. Efter det är det Lizas tur. Nej om man skulle ta och göra nått annat. Förretsen så är jag grymt sugen på godis så det ska vi också köpa. Hej då!

Krångel

Jag och min käre far håller på att försöka sätta över pengar till hon som jag köpte klänningen av på Tradera. Men det är bara en massa krångel. Hon kommer säkert hinna lägga ut den igen och sälja den till någon annan innan det blir fart på det här. För övrigt har det varit en rätt så bra måndag. En rolig dag i skolan bortsett från lektionerna vi hade. Man kan ha roligt när man är övertrötta. Speciellt när man är tjejer. Ja det har varit en kanon dag! Puss på er :*

The weekend!

Det har minst sagt varit en fullspäckad helg. Men kul har jag i alla fall haft och det är huvudsaken! :)

Fredagen började som vanligt med praktik. Dagen gick fort. Lite blandat med både vanliga kunder och gesällträning. Och det kändes bra nu och jag bestämde mig för vilken uppsättning jag ska göra på Anna så nu är det finslipning som gäller. Jag fick sluta lite tidigare och då åkte jag upp till mammas lägenhet där hälften av kvällens utgångspartners redan va :) Vi fixade oss och begav oss sedan in mot stan och blue moon. Vi hann även med besök på båda silk och konrad. Det va minst sagt en rolig kväll som inom en snar framtid måste göras om. Tack alla :)

På lördagen vaknade vi redan vid strax efter sju då det låg några i rummet brevid och pratade glatt och högt :P Vi åkte lite senare ner på stan och slängde i oss en varsin pizza innan vi satt oss på tåget hem. Och väl hemma va det bara att börja fixa sig igen och upp till mamma dit släkten på hennes sida kom och det vart kalasande för mig. Kvällen slutade hemma hos min Robin och vi somnade som stockar redan vid tiotiden.

Idag är det söndag och lite släkt från pappas sida har varit här och kalasat. Det hart varit en bra helg och jag har fått mycket fint och behövliga saker. För alla pengar jag har fått ska jag köpa en dator och det lutar åt att det blir en redan nu i veckan. Det känns bra. Jag har länge tänkt att köpa en. Kvällen kommer för min del att bestå utav badande och Beck-tittande. Får se om jag sover hemma hos Robin om han orkar med mig ännu en natt till :P Jag hoppas det!

Förresten så har jag, Liza och Carro fått en ny "hobby". Nämligen leta studentklänningar på Tradera. Skit snygga och till bra priser. Jag "vann" en idag så jag hoppas att jag får den snart. Och jag hoppas även att det passar och är lika fin på bilden som i verkligheten. Fast skulle den inte passa och inte vara fin eller om jag skulle ångra mig eller hitta någon annan så gör det ingenting eftersom att det inte va mycket pengar jag betalade för den. Men jag hopaas såklart att den blir bra! Nu ska jag sluta skriva eftersom att jag ser att det blev ett väldigt långt inlägg som säkert ingen har orkat läst i alla fall. Hur som helst va det i alla fall skönt att skriva av sig lite :)


Vi fastnade på vimmelbild i fredags också. Inte världens bästa direkt men jag bjuder på den :)
Becca, jag, Anna & Tommy (Kul att han ville med förresten, han är en ju en riktigt rolig prick!)


?

Jag tänkte använda rubriken skönt med sovmorgon imorrn men så kom jag ju på att jag har inte ens sovmorgon. Utan det är det där äckligajäkla sjutåget som gäller. Jag skulle kunna spy på det just nu. Usch!

Annars har jag haft en bra dag. Nysolad och fräsh tills på fredag :D Jag längtar ihjäl mig! När vi kom hem från Sura så umgicks jag ett tag med Liza. Vi käkade godis och kollade tv. Alltid lika trevligt. Skjutsade henne till stationen alldeles nyss och nu ska jag hänga tvätt och sen gå till Robin och sova där.

God natt!

No school today!

Idag är jag hemma och bara vilar och tar det lungt. Har varit med pappa en sväng till Fagersta och fixat lite grejer. Sen skulle han in och kolla på nån bilaffär om dom hade nå reservdelar till bilen. Det hela slutade med att vi va kvar där inne i nästan två timmar och pappa är supersugen på att köpa ny bil. Vi va till och med ut och provkörde. Fast jag fick bara sitta brevid och titta på :P Den va riktigt fin faktiskt, hoppas att han slår till. Innan vi åkte hem så va vi och käkade köttfärslimpa, det va mycket gott! :)

Nu väntar jag på att min sega vän Miss Bergkvist ska komma hem från skolan. För då vi nämligen åka till Sura och försöka få lite färg. Det va ett tag sen jag solade nu så det ska bli asskönt! Vad mer som händer idag vet jag inte riktigt. Det återstår att se helt enkelt. Nu ska jag i alla fall göra ett försök i att städa mitt rum. Det kan ju bli intressant! Hejs!


Födelsedag!

Det har varit en bra födelsedag! Och jag har fått bra presenter också. Bland annat film, pengar, böcker och lite flytta hemifrån grejer. Det tackar jag för :)

Jag kom hem runt två. Då kom Robin hem till mig nästan direkt. Jag fick världens godaste parfym utav honom! Du är bäst! Vi åkte upp till mamma och fixade i ordning tårtan som jag började med igår. Den vart verkligen hmm, pyntad. Det såg ut som vi skulle ha barnkalas för en fyraåring med prinsesstema. Men det vart i alla fall asgod! :)

Nu är jag skittrött men sitter och väntar på att pappa ska sluta så ska jag åka och hämta honom från jobbet. Sen ska jag lägga mig och sova. Det ska bli så sjukt skönt att få sova ut i morgon. När jag har vaknat så blir det en tripp till Fagersta med pappa och på eftermiddagen solning i sällskap med Liza & Becca. Puss & god natt!

Varför har jag dåligt samvete? Borde jag ha det?

Jag är trött!

Jag tror att jag ska ta och lägga mig. Om 2 timmar och 55 minuter räknas jag som nittonåring :)
God natt!

Monday

Ny vecka och nya tag. Vi åkte in i morse och satt igång lite med projektarbetet. Vi har varit alldeles för slöa med det den senaste tiden. Men nu är vi på god väg i alla fall. Vi slapp svenskan idag. Vilket kändes oerhört skönt. Vi skulle på någonslags queenkonsert i konserthuset. Den va helt okej i alla fall. När jag kom hem från skolan så åkte jag upp hit till mamma. Jag har bakat tårta eftersom att det är någon som fyller år i morgon (hihi). Eller nu ljög jag. Jag har inte bakat en tårta. Vi köpte färdig tårtbotten och jag har lagt i massa tjoffs i den. Sen ska jag fixa själva graneringen (?) i morgon. Den kommer bli suuperfin :) Och god hoppas jag!

Nu ska jag kika runt lite sen ska mamma få skjutsa ner mig till papi!

Beck

Den Beckfilmen som börjar nu klockan nio är det bästa utav dom alla tycker jag. Får se om jag orkar kolla på hela. Känner att jag håller på att somna redan nu. Även denna helg har bara flugit förbi. Jag längtar tills nästa helg och speciellt tills på fredag för då blir det utgång för hela slanten. Gaash vad kul der ska bli :D


Godmorgon!

Idag har vi lite sovmorgon och jag vaknade till och med före klockan. Det känns som att jag har fått sovit ut någolunda i natt. Idag blir det först skolan och efter det ska jag dirket iväg och jobba. När jag slutar så kommer Liza in och vi ska först gå lite på stan och käka mat. Sen lite senare ska vi på bio, män som hatar kvinnor. Och jag vad jag har hört om den så är den bra. Jag hoppas på det. Sen sover vi kvar i stan. Det ska bli kul :) Jag saknar Liza, hon är bra!

Jag sover förresten kvar i stan ända tills på lördag. Vi har så jäkla sena dagar den här veckan så det känns bara som jag kommer åka hem och vända. Så som sagt så får jag sällskap av Liza i natt och sen är mamma hemma från i morgon och sen kommer Robin till helgen. Det är skönt så slipper jag vara själv.

Nu ska jag fixa det sista sen springa ut till bussen!

Idag har jag inte varit på topp!

Nej, det har jag inte varit. Vilket resulterade i att jag åkte hem tidigare från skolan eftersom att jag har haft ont i magen sen igår kväll och har det fortfarande. Jag fattar inte att det inte försvinner. Men det går ju magsjuka nu så jag kanske är på väg att bli sjuk?! Hoppas inte. Det känns inte som att jag vill missa någonting nu för det är så himla mycket med allt. Jag har massa gesällmodeller inbokade nu i veckan och jag måste verkligen komma igång med att träna! Och det känns riktigt skönt att vi ska ha en hel dag på torsdag mellan 12-20 så vi får öva på våra modeller. Suck!

Jag har varit på jättedåligt humör idag också. Jag känner verkligen inte för att göra någonting. Det har vart nästan fullsnurr sen i torsdags så jg behöver nog koppla av. Det är precis vad jag ska göra i helgen. Det blir en helhelg tillsammans med Robin och vi ska verkligen inte göra någonting alls! Det ska bli så jäkla skönt! Det behövs. Jag jobbar i oförsig på lördag men. Annars ska jag bara ta det lungt. Sen nästa helg är jag i alla fall ledig. Men då blir det massa kalas och grejer eftersom att jag fyller på tisdagen den veckan. Och dessutom blir det utgång på fredagen och det längtar jag grymt mycket till! Det ska bli sjukt kul! Sen bestämde jag idag att veckan efter jag fyllt så ska jag ha lite tjejmiddagmysfest! Det tycker jag också ska bli kul. Vi gör saker tillsammans alldeles för sällan nu för tiden tycker jag!

Nu ska jag lägga mig framför tvn och slå på en film maybe. Men jag har ingen bra. Så antagligen fastnar jag här framför hela kvällen :P Puss & hej!

Trött

Ja det är jag verkligen idag. Det har varit fullt upp i flera dagar nu. Igår va det ju 100-dagarsfesten. Det va skitkul. Dock alldeles för mycket folk. Det gick inte ens att röra sig på slutet. Sen va det bara upp tidigt imorse och jobba. Jag hade hoppats på att kanske få sluta lite tidigare men jag va fullbokad hela dagen. Så tiden gick snabbt i alla fall men det hade varit bra skönt att komma hem lite tidigare än sju. Imorgon ska vi till Jönköping med klassen på mässa. Bussen går kvart över sex imorgon bitti så det blir inte så mycket sömn i natt heller. Jag längtar tills på söndag så man får sova ut :) Ha en trevlig kväll!

New shoes

Idag köpte jag nya skor. Igen. Jag har lite ångest för jag vet inte när jag ska hinna använda alla par som jag köper. Men det är jättesvårt att låta bli eftersom att dom säljer ut massor utav skor på din skor just nu för typ bara 99 kronor. Hoppas att dom slutar med det inom en snar framtid.

Skolan idag va helt okej. Vi hade våran samhällsredovisning som vi egentligen skulle ha haft typ tre veckor innan lovet. Det gick väl sådär. Jag kom typ inte ihåg någonting alls av vad jag hade valt och skrivit och varför osv. Men nu är det klart i alla fall. Jag har nog ingen bra studieteknik. Samma sak med all teori till körkortet. Det tokpluggade jag typ två veckor innan och nu så kommer jag inte ihåg mycket alls. Jag har i alla fall inte krockat någon gång än så länge så det funkar ju tydligen rätt så bra ändå.

Allt plugg som jag hade över lovet skulle ju då som sagt vara klart igår. Och svenska boken hade jag ju inte läst mycket alls av. Men det va det typ ingen som hade gjort så vi fick ett tag till på oss med den. Tur för oss!

Nu ska jag pröva kläder och skor som jag ska ha på mig på 100-dagars festen på torsdag! Iiiiiiiii :D

Idag har jag gjort mycket!

Nu har jag varit och klippt, badat, läst lite i svenskaboken och till och med tvättat. Mamma ringde för en liten stund sedan och då hade dom precis landat. Jag ska åka och hämta dom i Västerås vid åtta. Och då ska vi även åka förbi donken och äta lite mat.
För tillfället så känns det faktiskt rätt så skönt att skolan ska börja i morgon. Jag vet att jag kommer ångra det där redan ikväll men så känns det just nu. Och det är nog faktiskt lite för att om fyra veckor är det påsklov och efter det är det princip studenten. Fast innan är det ju gesällen också. Panic! På tal om studenten så är det ju 100-dagarsfesten på torsdag. Jag längtar as mycket! Det kommer nog att bli skitkul! Nu ska jag läsa ett par kapitel till innan det är dax att åka iväg!

Det går framåt!

Jajemen det gör det. Är strax klar med religionen. Men om hon nu tycker att det är bra återstår att se. Jag har i alla fall gjort den. Jag ska försöka läsa några kapitel i svenskaboken också. Det är ju faktiskt bättre att ha läst några stycken än inget alls. Då kan jag ju vara med och diskutera lite grann i alla fall. Ska skriva det sista på religionen nu sen blir det en paus medans jag åker och klipper.

Sista dagen

Kom nyss hem från Robin. Vi började kolla på The curios case of Benjamin Button igår och såg klart den nu i morse. Skit bra film faktiskt. Jag trodde inte att jag skulle gilla den för det är absolut ingen Ellifilm. Mer en Lizafilm och bara det säger ju allt :P Men den va helt klart sevärd. Idag då, hmm. Plugg och plugg till att börja med. Ikväll blir det att hämta mamma ifrån Västerås eftersom att hon kommer dit med flygbussen från Arlanda. Hoppas att det inte blir allt för sent bara. Jag ska gå och lägga mig i tid idag så jag orkar upp i morgon. Jag åker ioförsig inte förrän än klockan elva till skolan men i alla fall.

Nej om jag skulle ta och sätta igång med pluggandet!

RSS 2.0