Mycket att göra

Det va mycket att göra på jobbet idag, kuul :) Och jag hade den extremaste (eller vad man ska säga) kunden hittills. När hon kom in hade hon blont, långt fint hår ner till under axlarna. När hon gick ifrån oss hade hon superkort klippt i nacken, lite längre på ena sidan och kortklippt och rent runt örat på andra. Vi färgade det mörkbrunt med en häftig effekt i luggen! Skitsnyggt vart det (om man får säga så själv?! :P). Men snacka om att jag va nervös, hihi :) Det va roligt!
Jag kom typ nyss hem och har hunnit med att äta mat. Jag köpte thaimat på lunchen men va inte så värst hungrig så jag åt upp det nu istället! Mumma :)
Nu sa jag lägga mig i badet och sen kolla på nån film och vänta på att Mr Gallon kommer hem från sin match! Puss & kram

En grå söndag

Det har det verkligen varit och jag har verkligen inte gjort någonting alls. Rätt skönt faktiskt men jag kan tänka mig att jag kommer att vara astrött i morgon. Men jag ska snart gå och duscha och sen gå och lägga mig faktiskt! Kvällen spenderades hemma hos Robin med massa mys, han är bäst!
Inte mycket som händer i veckan. Ledig på onsdag, skööönt!
PUSS


Gammal bild! <3

Lite småsegt!

Kvällen igår va kanonbra och Robin och dom va skitbra! Kvällen började hemma hos Anna och slutade hemma hos Crille. Jag hade en skitkul kväll! Tack & bock :)
Jag och Robin vaknade runt 10-tiden i morse. Jag kom nyss hem och nu ska jag hem till Anna och hämta massor av grejer som jag lämnade kvar där plus bilen. Undra om man törs köra?! Äsch, jag ska ju inte så långt!
Resten utav dagen kommer att spenderas i soffan med film.

Överskottsenergi

Liza skulle vara här nu. Jag behöver skratta och dampa av mig lite!


:) :)

Äntligen helg och ledigt :) Kom precis hem och ska snart ta och hoppa in i duschen. Jag gick på stan en sväng innan jag åkte hem och köpte lite kläder och ett par nya skor. Pappa kommer skjuta mig! Ooops! Lite senare ska jag hem till Anna och därifrån sen vidare och kika på Robin och dom när dom spelar musik. Hoppas det går bra för dom :) Han frågade mig om jag kunde göra honom en tjänst innan jag åkte hem från stan idag. Först totalvägrade jag men efter lite övertalning så gick jag med på det. Jag åkte förbi donken och köpte 25 stycken cheeseburgare. Jag höll på att skämmas ihjäl. Jag kommer aldrig mer att äta på Erikslund! Hihi ;)
Nej nu väntar duschen! Puss & hej :)

Fredag, ääntligen!

Fast veckan har gått snabbt ändå. Jag jobbar i morgon också sen är det helg :) Det va asmycket att göra på jobbet igår och det blir minst lika mycket idag! Kul, då rullar tiden dessutom på bra! Efter jobbet idag så stannar jag kvar i Västerås. Släkten kommer och ska fira Carro och det känns lite onödigt att åka hem vid tio-tiden när jag sen ändå måste åka tillbaka till stan vid åtta på lördagmorgon. Då kan jag dessutom sova lite längre :)
På lördagkväll så ska ju Robin & c/o spela musik så jag och Anna ska dit och kika på dom. Och på söndag ska jag nog inte göra något speciellt alls. Är skitsugen på att åka till Tunapark en sväng men vi får se.
Nej, nu måste jag sätta lika fart! Puss & hej!
Förresten, jag köpte en köksbord & fyra stolar igår. Det va rätt fint faktiskt. Fast jag ska nog måla om det sen när det kommer till användning. Hihi :)

Liza är bäst!

Utan någon som helst  tvekan! Ibland är det jäkligt skönt att få prata av sig lite med någon som lyssnar. Jag längtar asmycket tills jag och fröken Anna ska åka ner och hälsa på henne. Men hon skulle hinna hem till Virsan en helg innan det så jag hoppas att hon har lite tid över till mig då ;) Hihi. Puss på henne, hon gjorde min kväll! <3
Jag köpte ingenting i stan. Jag som skulle köpa så mycket. Jag kom tillslut fram till att jag inte skulle leta efter kläder bara för att köpa utan spara mina pengar till Linköping istället. Allt snyggt som jag såg på gina tidigare va slut eller så fanns det bara fel storlekar. Så jag får gå klädlös i några veckor till helt enkelt.
Jag och Robin är som tidigare skrivet kattvakt den här veckan. Vi ska sova här idag med för jäklar va sköna sängar dom har! Vi sover nog här resten av veckan med. Man sover som en liten prinsessa :P
Nu ska jag joina honom framför tvn!

Uppe med tuppen!

Eller uppe med Robin i alla fall. Han åkte till skolan vid åtta. Han försökte smyga runt och va jättetyst så jag inte skulle vakna. Det brukar alltid vara jag som går upp före honom. Eller så har det i alla fall varit nu hela sommaren och när jag åkte till skolan åkte jag ju klockan sju. Så det va inte lätt för honom att vara tyst tydligen :P Haha. När han äntligen va klar så blev det tyst i en minut i alla fall sen kommer han in och säger att ena katten är borta. Den är typ förlamad på båda bakbenen så den kan inte hoppa upp på möbler och sånt och alla fönster och dörrar va dessutom stängda, är han dum eller? Han hade letat efter henne i typ en kvart men hittade henne inte så han tvingade upp mig för att va så orolig. Jag kollar under lite grejer i vardagsrummet och där ligger katten. BLINDSTYRE!!!! Så där försvann min sovmorgon på min lediga dag :P Men det gör inte så mycket. Vid tolv-tiden kommer syster och faster och färgar håren och på eftermiddagen åker jag, Carro och pappa in till stan. Jag och Carro ska köpa kläder och sen ska papi bjuda oss på mat! Nej nu ska jag göra annat! Ha en bra dag :)

Ebba & Didrik

Jag kollade på Ebba & Didrik istället. Det är ju en av de bästa serierna som man kollade på när man va liten. Så jäkla bra, hihi :)
Jag fick ett samtal från en full Liza för en stund sedan. Jag saknar henne!
Nu kommer snart Robin förbi och hämtar mig så ska vi hem till hans farbor. Vi är katt- och husvakt den här veckan. Dom har åkt till Usa så Robin tyckte att vi skulle sova där i natt. Varför inte och dessutom har dom alla Beckfilmerna så det blir garanterat sen sån innan vi lägger oss :)
Hej då!


Ledig i morgon :)

Känns riktigt skönt att få vara ledig i morgon :) Det har varit  asmycket att göra på jobbet idag, märktes att det är löning för många. Inklusive mig och i morgon blir det därför massa shopping :) Gick förbi gina en sväng idag på lunchen och hittade hur mycket fina kläder som helst!
I kväll ska jag inte göra mycket. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills Robin kommer hem. Dom skulle spela musik länge idag och känner jag mig själv så kommer jag att slockna inom en timme. Jag är dööööö trött!
Nu ska jag koka te, sätta på mig mjukisar och lägga mig under täcket och kolla skärgårdsdoktorn! Jag har längtat i flera veckor men det har aldrig blivit av. Puss & hej!

Ihjäl biten utav mygg!

Carro tvingade med mig ner till ip för att kolla fotboll. Jag ångrar mig stort, man ser inte ens mina fötter för att det är så mycket myggbett på dom :( Morr!
Det har varit en lugn dag idag. För lugn! Jag fick sluta lite tidigare och det va skönt :)
Jobbar i morgon men sen är jag ledig på onsdag. Då blir det håtfärgning på syster och faster och på eftermiddagen/kvällen ska vi åka in till Västerås, Jag, Carro, pappa och Calle. Ska äta mat och fira Carro lite eftersom hon fyllt år och mig för att jag fixade gesällen! :) Hihi!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppas på att Robin har kommit hem!

JAG FIXADE DET!!! :D :D

Nu är jag helt färdig utbildad frisör. Behöver aldrig mer tänkta på att jag måste klara gesällen!!! JAG ÄR GLADAST I VÄRLDEN :D :D

Pirr i magen!

Oja, nu börjar nervositeten komma fram. :/

Nu tar jag helg!

I alla fall tills i morgon. Är jag nervös? -Nej! Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag har packat med mig alla grejer jag behöver från salongen, köpt det sista och jag tror att allt är klart. Jag har ett litet problem bara. Mina stora 1-liters flaskor med schampo och balsam känns lite överkurs att ta med. Man skulle ha nå mindre flaskor så man kunde hälla över i dom. Synd att jag inte tänkte på det tidigare idag så hade jag kunnat köpt såna tomma från h&m, för där vet jag att det finns. Men det är ju bra att jag inte har större problem än det :P
Nu väntar jag på Robin. Han är och spelar musik, den nissen. Vad vi hittar på ikväll återstår att se. Vi hyrde film igår, Robins val. Black sheep. Utan tvekan den sämsta filmen i världen. Heja honom!
Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och bara gå runt i dom hela kvällen.
Hej & hå!

Friday morning

GRATTIS BÄSTA LIZA PÅ 19-ÅRS DAGEN :) <3

Det va inte längesen man gick upp och det va måndag. Nu har hela veckan gått och det är näst sista dagen att jobba den här veckan :) Jag hoppas att det kommer att finnas betydligt mycket mer att göra idag än vad det gjorde igår.
Jag är uppe tidigare än vanligt idag för jag måste åka iväg redan vid halv nio. Ska iväg och köpa det allra sista jag behöver inför gesällen.
När jag kommer hem idag så ska jag va med Robin. Får se vad vi hittar på men nått blir det alltid.
Nej jag har en del att göra innan det är dax att åka!

Snörvel

Jag tror att jag börjar bli förkyld. Jag snorar hela tiden och har lite ont i halsen. Det kommer väl lagom tills på söndag.
Jag kom nyss hem. Följde med Anna och Sandra ner till ip och kollade på a-lagsmatchen. Vi såg inte hela. Men det stod 2-0 till Virsbo när vi gick i alla fall (tror jag).
Det har varit lugnare än lugnast på jobbet idag. Tiden har gått föör sakta.
Nu ska jag laga matlåda och efter det lägga mig i badet och sen borde Robin ha kommit hem från matchen!
PUSS!

Dax att sätta lite fart?!

Jag ställer jämt klockan på sju men går inte upp förrän åtta. Det är skönt att ligga och dra sig och jag hinner somna om trettioåtta gånger innan jag verkligen måste gå upp. Men desto mindre tid har man sen när man väl har kommit upp, det är mindre bra. Hittills har jag ätit frukost och jag lär åka iväg om typ en halvtimme. Det går segt idag.
Jag och Robin bakade chokladmuffins igår. När vi gick och la oss så va dom hur hårda som helst, dom vart lite brända. Nu när jag gick upp så va dom jättemjuka. Kontsigt!
Jag drömde en konstig dröm i natt. Vi gick fortfarade kvar på Virsboskolan och alla va jätteledsna för att vi bara hade ett år kvar att gå där och massa skit. När jag vaknade slog det mig att vi har redan slutat nian, redan tagir studenten och jag har börjat jobba. Är vi gamla eller vad?!
Nej nu måste jag sätta lite fart!

En ledig dag :)

Idag är jag ledig, kom nyss hem och har inte gjort mycket sen dess. Jag sov kvar i Västerås igår och tog det bara lungt och gjorde inte mycket alls på hela kvällen, hur skönt som helst :) Idag har jag varit iväg och köpt lite grejer som behövs till gesällen på söndag och jag va även till salongen en sväng och gjorde mormor en sista gång innan provet. Det kändes bra och ännu bättre kändes det att höra det ifrån Lena :) Jag hoppas och ber till gud att det blir lika snyggt på söndag. Ikväll ska jag ta tag i permanenten och rulla den en sista gång. Men innan det tänkte jag eventuellt ut och gå men nu när jag skrev det så märkte jag själv att jag aldrig kommer orka :P Så jag fastnar väl säkert här istället! PUSS :* 

It's morning

Jag gick upp i god tid i morse för jag måste packa med mig lite grejer som jag ska ha tills i morgon osv. Jag är typ klar nu och det är en timme kvar tills jag behöver åka iväg, go elli! Hihi, det här med mig och tidsplanering passar inte rikitgt ihop. Inte för att jag brukar komma sent utan tvärtom, jag är ALLTID ute i för god tid. Men det är bättre det än om jag skulle komma försent hela tiden.
Jag fick ett samtal igår från en saknad gris-liza! Det va skönt att få prata med henne. Jag längtar tills jag & Anna åker ner till henne. Det är inte så länge kvar nu. I helgen är det bara två veckor :)
Nej jag ska packa det sista. Jag hoppas att min dator fungerar ikväll eller med andra ord att det finns någon granne med trådlöstbredband som det inte behövs ett lösenord till ;)

Trötthet x 2000

Det kan man minst sagt säga. Usch vad trött jag har varit idag. Det vart tillslut en hel del att göra på jobbet idag, vi gillar't! Vilket gjorde att tiden flöt på bra och vips så va klockan 6 :) Jag stannde aldrig kvar i stan idag utan ska göra det i morgon istället. Då får jag sova ut extra länge på onsdag när jag egenligen är ledig. Very nice!
Jag la mig i sängen klar för att sova redan klockan 8 men har fasnat här! Ooops!

Carro 21 år!

GRATTIS :D

Jag & bästaste syster på Mallorca i somras :)


Jordgubbste!

Jag ligger i sängen med datorn i knät och dricker te och lyssnar spotify. Snart ska ta en dusch innan sängen väntar. Det blir nog en film också innan jag lägger mig för att sova. Vilken det blir återstår att se, skulle gissa på att jag somnar innan jag en hinner välja ;)
Jag hoppas att det finns lite mer att göra på jobbet den här veckan som kommer. Jag är ledig på onsdag men då blir det att åka in i alla fall och öva en sista gång på mormor. Det gick sådär idag. Sen vet jag inte om jag är för kritisk mot mig själv eller om det ser fördjävligt ut :P Det är lika bra att låta Lena titta på det sista gången det görs innan provet. Tänkt rulla permanenten en eller två gånger till innan söndag. Får se hur mycket jag hinner med. Skulle vilja sova i stan i princip hela veckan, skönt att slippa åka emellan för man åker ändå bara hem för att sova i princip. Men det blir att sova där tisdag-onsdag i alla fall. Eventuellt i morgon också. Men som sagt, permanenten måste ju övas också. Usch, det känns som det kommer att bli en stressvecka. Eller det kommer att bli en stressvecka. Nu ska ska njuta av söndagskvällen innan veckan börjar :) God natt på er!

Höstkläder

Jag är minst sagt pank för tillfället. Jag har suttit och kollat runt på alla möjliga sidor och hittat HUR mycket snygga höstkläder som helst. När min lön har kommit in så ska jag åka till tuna park och shoppa loss. Jag är ledig dagen efter lönen kommit och då åker jag dit även om jag får åka själv. Hihi :) Jag längtar!

R


Puss på bästa!
<33

Duktigt

Jag tog mig nyss i kragen och gick ut och gick en sväng. Väldigt duktigt utav mig tycker jag. Dock hade jag alldeles för mycket kläder på mig. Pappa sa att det blåste och va kallt så jag pälsade på mig och svettades ihjäl istället. När jag kom hem kollade jag termometern på baksidan och den visade 21 grader i skuggan. Vorse kanske smart att kollat den innan?! Morr!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen börja åka upp mot mamma. Egentligen orkar jag inte göra nått alls idag och speciellt ingenting som har med gesällen att göra men va fan, en vecka kvar idag. Fy på mig!

Söndag

Som vanligt har helgen gått för fort. Det blir bra mycket kortare helger när man jobbar lördagar.
Gårdags eftermiddagen bestod utav besök hemma hos kusin med familj och på kvällen permanentrullning (för övrigt sämsta gången hittills) och filmtittande. Eller mer filmsovande. Jag slocknade som vanligt. Hihi :)
Idag kommer mormor & morfar hem till oss. Det blir mer övning på mormor.
Nej jag har inget vettigt att komma med! Puss & hej :)

Kräftfiske

Jag, Calle & Nicolina skulle åka ut en liten sväng till pappa och dom igår och kolla ur det gick för dom med kräftfisket. Halv två kom jag hem hem i natt, snacka om att jag va trött när klockan ringde sju i morse. Morr!
Jag jobbar fram till två idag och efter det bär det av en sväng hem till kusin Kicki med familj. Hon ska bli klippt och så ska jag hälsa på lilla Oscar :) 
Hoppas även på att jag kan rulla permanent lite senare mot kvällen.
I morgon ska jag färga och klippa mormor lite mer, och göra kortafesten på henne. En vecka kvar i morgon till provet, sjukt! Det känns inte som det.
Nej nu ska jag fixa det sista och sen åka iväg till jobbet.

Älskar vädret :)

Är det bara jag som gillar när det regnar? Mig gör det ingenting. Det är mysigt, speciellt när man inte ska göra något. Jag kom hem för en timme sen ungefär och ska snart ta ett bad och efter det dricka te och sätta mig i soffan under täcket och kolla på film. Vet inte vilken dock, känns som jag har kollat igenom varenda film som finns i hyllan den här sommaren.
I morgon är det fredag och näst sista arbetsdagen den här veckan. När jag kommer hem i morgon så kommer Calle och Nicolina hit och äter tacos med mig. Jag och Robin skulle egentligen ha gjort det man han hade glömt lite bort att han skulle på hockey. Så dom andra två fick offra sig, inge roligt att äta tacos själv :P Pappa kommer att vara ute på sjön och fiska kräftor hela kvällen och natten. Vi pratade om att kanske åka ut till dom och va med ett tag. Det är lite mysigt. Dock behöver det inte vara regn då, det är mindre mysigt. Det ska vara regn vid rätt tillfälle :)
Nu kommer snart Sandra & Anna förbi med ladies night pengar tror jag. Jag har varit insamlare nämligen, och ska hämta ut biljetterna i morgon. Nu hörde jag en bil som kom och två bildörrar som smällde igen så det är säkert dom. Bäst att kika efter :) Puss & hej!

Pepp!

Jag blev pepp nu, oerhört pepp. Det behövdes. Rullade nyss permanent och det gick bra, förvånandsvärt bra. Det behövdes verkligen, va noll pepp innan jag började med det gick som sagt bra. Jag håller tummarna för att det håller i sig. Tänkte försöka att bara rulla två gånger till kanske och hoppas på att det räcker. Vi får se. Ska boka in lite mer datum i morgon med mormor. Jag vill bara ha det gjort nu hur det än går. USCH!!!
För övrigt har det varit en blahadag. Allt har kännts blaha. Jag är avundsjuk på Carro & Johan som precis har landat i Turkiet och ska befinna sig där i en vecka. Jag hade mer än gärna följt med. All inclusive på fyrstjärnigt(?) hotell tackar man inte nej till.
Jag längtar till helgen. Det ska bli bra skönt att sova ut. Jag jobbar på lördag men hela söndagen ska jag tillbringa i sängen. Jag hoppas att det blir regn, åska och blixtar! Det är mysigt.
Nej nu ska jag duscha innan Robin kommer hit. Vi ska kolla på vänner, äta cookies och dricka mjölk!
God natt på er!

Morris!!

Nu ska jag snart ta tag i rummet och städa det. Börjar få skavsår i öronen av pappas eviga tjat :P
Kom precis hem från Fagersta. Jag & Robin åkte dit och käka kina. Gott som alltid!
Det gick sådär med mormor idag. Lite surt eftersom att det kändes så bra förra gången. Men jag få inte ge upp nu. Det blir mer träning i veckan och då även på permanenten. Usch jag hatar skiten!
Nej nu ska jag ta tag i rummet sen får vi se vad som händer! Tudelu :)

Uppe med tuppen!

Eller nja nästan i alla fall. Sov hos Robin i natt och vi vaknade vid sju av att sopbilen eller något annat väldigt högljutt brummade på gatan. Men det gjorde inte så mycket för min del. Nu har jag hunnit med mycket mer saker på morgonen och nu väntar jag på mormor som ska komma förbi och hämta mig för vi ska till salongen. Jag fattar inte att det är nästa vecka som gesällen är. Konsigt att jag inte har panik.
När jag kommer hem idag såska jag städa rummet, blev aldig av igår. Jag följde med Carro ner och kollade på fotbollen istället. Ooops. Nej nu ska jag fixa det sista innan mormor kommer! Puss & hej!

Vart tog solen vägen?

Jag trodde att jag hade drömt att jag hörde regnsmatter mot fönsterrutan i natt men det va tydligen helt sant. Usch vilket skit väder! Men blir betydligt mycket tröttare på en gång. Ändå la jag mig tidigt igår. Måste ha somnat redan vi 10-tiden.
Nu är det jobb som väntar. Sen i kväll när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och faktiskt städa mitt rum. Det ser ut som jag vet inte vad där inne. Inte hittar jag någonting heller för det ligger kläder exakt överallt!
Nej nu ska jag fixa mig och sen åka iväg.

Mätt & belåten :)

När jag fick i mig lite mat så släppte mig huvudvärk. Dock blev det ingen pizza utan en räksallad. Men det va lika gott det och dessutom nyttigare. Vi tog med oss maten och satte oss på Annas baksida. Vi kom fram till att vi inte ville sitta utanför pizzan tillsammans med alla sliskiga fyllon som glor och dregglar så fort man sätter sig ner. Eller det va Annorna som tänkte på det,  jag hade inte en tanke på det :P Haha!
Nu väntar jag på att segast.com ska komma. Jag vill kolla på skärgårdsdoktorn men han vägrade visst. Får se vad det blir vi kollar på. Imorgon blir det jobb exakt hela dagen. Jag jobbar till och med på lunchen för då kommer mamma in och färgar håret. Så jag får äta medan färgen värker hade jag tänkt. Sen är jag ledig på tisdag eftersom att jag jobbar på lördag. Men jag ska in till salongen i alla fall då för jag tänkte gesällträna lite. Det kändes förresten jättebra igår när jag övade på mormor. Jag hoppas att det håller i sig :)
Nu ska jag fortsätta klippa och klistra med mina bilder som jag började med igår. Jag beställde hundra stycken och det är ju roligt att inte bara ha dom datorn. Jag köpte ett jättefint album på Mallorca så det är en massa bilder som ska in i det.

Mysdag!

Det är vad jag har haft idag! Riktigt härligt har det varit. Vi åkte ut på näs runt 12-tiden och kom hem för en timme sen kanske. Det är första gången på hela sommaren som jag varit ut på sjön och solat en hel dag typ. Asskönt :) Nu skulle Anna & Sandra iväg på träning och jag ska faktiskt lägga mig en stund och försöka sova bort huvudvärken och sen vid halv sju ska vi upp till pizzan och käka. Fan va gott det ska bli, har varit sugen sen igår kväll :P Hihi.
Nej jag ska börja med en dusch :)

Engelrocken!

Efter lite övertalning från Annas sida igår så följde jag med dom ut till Ängelsberg och Engelrocken. Kvällen började hemma hos Anna där det blev fix, prat och lite dricka. Vi åkte ut till Ängelsberg runt nio-tiden men gick inte in på själva området förrän vid tio. Kvällen blev lyckad och jag hade askul! Puss på dom!
Jag sov hos Robin i natt och vi vaknade runt tio. Pigga och glada :) Jag ska snart gå upp till Anna och hämta bilen och där efter till ica och köpa lite dricka och grejer. Vi ska ut på näs idag i det fin fina vädret! Så jag hoppas på lite färg!
Ha en bra dag ute i solen!

Ledig lördag :)

Två tummar upp för det!
Jag ska snart fixa mig lite lätt och sen bege mig ut mor Söderbärke och mormor & morfar där det blir gesällträning hela eftermiddagen och kvällen. Jag hoppas att allt går som det ska då blir jag pepp! Det är ju bara två veckor kvar på söndag tills omprovet är så jag borde ha blivit pepp för längesen :P Permanentrullningen i torsdags gick bättre än vad jag trodde. Men får se hur det blir. Jag har i alla fall kommit igång nu och det känns bra!
Igår va det först jobb men slutade tidigt och när jag kom hem va jag med Robin. Vi åkte bla till Fagersta och hyrde nya Wallander-filmen, den va sådär. Trodde den skulle vara mycket bättre.
Ikväll så får jag se vad som händer. Känner bara för att ligga hemma och ta det lungt. Anna frågade mig igår om jag ville med till Ängelberg på det där rockgrejset men jag får se hur jag gör. Ska i alla fall hämta Robin & c/o därifrån ikväll. Men jag är ensam hemma och det är bra skönt det med. Jag får se helt enkelt!
Ha en bra lördag! :)


Grillat!

Har precis käkat grillat och väntar nu på Becca. Vi ska hem till Liza och överlämna en liten grej innan hon flyttar ner i morgon. Hon frågade varför vi skulle komma och då sa jag hemlis så hoppas att hon inte hinner läsa det här innan vi kommer :P Fast hon fattade nog att det va nått i den stilen, men man vet aldrig ;)
Efter vi har gett henne det så ska jag hem till Robin och öva permanentrullning! Haha, inte på Robin utan på hans mamma :P Så jag håller tummarna för att det funkar nu bara! Nej nu ska jag slå ihjäl lite mygg innan jag drar! Heipa!

Fint väder!

Man blir bra mycket piggare när man vaknar och ser att det är fint väder. Häärligt! Hoppas att det håller i sig i helgen. När jag har slutat idag blir det förhoppningsvis lite permanentrullning!
Nu fick jag bråttom och har dessutom ingenting mer att meddela för tillfället :P Adios!

Borde gå och lägga mig

Eller jag borde ha gått och lagt mig för längesen. Har vart trött hela dagen. Som alltid dom senaste veckorna. Hmm.
Har i alla fall spenderat kvällen hemma hos Liza :) Jag har hjälpt henne att baka tårta och sen har vi typ bara suttit och pratat, trevligt som alltid! Anna & Sandra joinade oss också ett tag på slutet. Jag längtar tills jag får komma ner och hälsa på henne i Linköping. Kul att se hur allt ser ut och så! Hihi :) Hoppas att typ Anna flyttar upp till Kiruna när hon börjar plugga och Sandra ner till Malmö då får jag se mycket utav Sverige dom närmsta åren :) Haha!
Nej nu ska jag borsta tänderna och sen bums i säng! God natt!



Absolut allra allra bästa!!!! BIG LOVE <3

Lalalalala

Bara två mornar kvar att gå upp sen är det helg :) Jag slutar halv tre på fredag och är ledig på lördag så det blir en extra lång och skön helg! Det gillar vi. Helgen kommer att består utav gesällträning. Nu är det fan dax att ta tag i det här på riktigt! Hela lördagen kommer att spenderas hemma hos mormor där jag ska göra den jävla kortafestfriyren!!!! Och jag hoppas att söndagen kommer att bestå utav detsamma fast med permanenten. Det blir klappat och klart idag vem det blir. Nej nu orkar jag inte prata om det där!  Idag när jag slutar ska jag umgås med Liza! Sista gången innan hon blir linköpingsbo!

Bilder

Jag sitter och kollar igenom bilderna från i helgen. Det är kul med kort. Jag väntar på Sandra som ska komma förbi och hämta sitt usb som jag nyss lagt in alla bilderna på. Kollar även bilderna från Lizas överraskningsfest. Jag är så dålig på att lägga upp bilder. Jag tror jag ska ta mig i kragen och lägga upp lite på bilddagboken.
Kom hem fär en timme sen kanske. Det har varit riktigt roligt att jobba idag. Bara massa trevliga kunder och roliga saker att göra. Hoppas på en morgondag i samma klass :)
Nej nu ska jag fixa klart!

Goder morgon!

Trött, seg och allmänt snurrig är jag idag! Än så länge i alla fall. Jag hoppas på att piggna till bara jag får på mig kläder och lite smink. Jag va piggare än vad jag trodde att jag skulle vara idag och det är ju alltid nått :)
Efter jobbet idag kommer Robin och vi ska bara ta det lungt och ligga och kolla på film. Så jag hoppas att han hinner trolla fram någon tills jag kommer hem :P
Nu ska jag borsta klart tänderna och sen fixa allt annat!
Adios :)

Helgen har gått FÖR snabbt!

Men mycket har hunnits med. Gårdagskvällen hemma hos Sandra va trevlig. Vi blev bjudna på mat och satt och spelade lite spel och gjorde lekar innan resten av folket droppade in. Jag hoppas att hon fick en bra kväll för det är hon värd. Puss på Sandra, hon är bra! Tack vare min lugna kväll igår har jag mått prima idag. Tillskillnad från vad vissa andra i min omgivning gjort idag. Hihi. Men trots det så piggnade han i alla fall till rätt så fort och vi åkte till eskiln för att få revansh i minigolf. Det gick, hm, åt pipan skulle man kunna säga :P Men trevligt va det ändå. Efter spelandet stannade jag & Robin kvar i Fagersta ett tag och åt pizza bland annat. Vi åkte därefter vidare mot Västerås där vi (kors i taket) besökte biltema. Efter det tvingade jag ut Robin på ikea och vi gick runt där en stund och jag köpt lite flytta hemifrån grejer. Alltid lika roligt. Luggklipp på Sandra och besök hos farmor & farfar har också hunnits med. Och nu på kvällen mys och filmtittade. Nu laddar jag inför jobb i morgon! Ska strax ta en låååång dusch och efter antingen glo på en film till eller så fasnar jag här framför. Återstår att se. Nu är det i alla fall dax att avrunda det här inlägget! Hejsvejs!

Och från och med i morgon ska banne mig börja ta tag i skiten! Jag har lovat mig själv och ska därför göra det nu!!! Jag önskar bara att orken och motivationen fanns där, den borde ju göra det?!

Jobb

Det kändes lite konsigt att gå upp och fixa sig såhär tidigt idag. Men jag trodde att jag skulle ha mer ångest än vad jag hade :P Det känns skönt att komma igång igen. Men framför allt så känns det skönt att jag bara jobbar idag och sen är jag ledig en dag igen. Bättre det än att börja direkt på en måndag tycker jag! Så nu är sommaren slut för min del, nu kan det gärna få bli både höst och vinter. Det gör mig ingenting. Nej nu ska jag fixa det sista och sen bege mig in mot stan. Sen kommer kvällen att spenderas hemma hos Sandra där det blir firning utav henne som fyllt 18 :)
Ha en bra dag! :)

RSS 2.0