Minisemester med mamma

På sommrarna när vi va små var vi alltid i mormor och morfars stuga mitt ute på landet i Finland tillsammans med mina kusiner och min moster. Senast jag va där va 2008 med tillsammans Robin, innan dess va det hur längesen som helst. Robin gillade det lika mycket som vi syskon och kusiner alltid har gjort. Det är synd att det inte har blivit oftare dom senaste åren för det är så jäkla mysigt där och man kopplade alltid ihop sommararna med att åka dit. Nu på senare tid har dom rustat upp det gjort det bekvämare. När vi va små fanns det varken riktig dusch eller riktig toalett, så man duschade liksom i bastun med hjälp utav hinkar och uppvärmt vatten och gick på utedass. Dasset är absolut inget jag saknar, jag hatar dass, men det hörde liksom till! Bada på favorit badplatsen, köpa stora glassar, meta vid mattbryggan, spela crocket på gården, leka i vårat stall, basta, gå på marknad, cykla på dom gamla grusvägarna och rida grannarnas hästar är bara några utav alla saker vi gjorde varje sommar. I miss the times!
I morgon åker jag och mamma med mormor och morfar dit och kommer hem i slutet på veckan. Det ska bli så jäkla skönt och dessutom roligt att göra nått bara mamma och jag, det händer inte allt för ofta nu för tiden.
Därför ska jag nu snart upp och förtidsrösta eftersom jag inte kommer hinna göra det på söndag. Jag är egentligen inte ett dugg insatt och inte det minsta intresserad utav politik. Men det känns ju som att man måste rösta. Jag har gjort en massa test på datorn och fått fram samma parti alla gånger så jag kör på det!
Ikväll blir det tacosmys med Robin.
Ha det så bra hemma i Sverige, puss & kram!


You're welcome

Dagens humör: Lite sprallig och glad
Dagens mående: Ont i skallen men annars tip topp
Dagens frisyr: En alldeles för slarvig toffs
Dagens klädsel: Leggings, en lång mysig t-shirt och en gosig kofta
Dagens skor: Jag har hunnit med att använda mina vita tygskor
Dagens smink: Inget alls
Dagens längtan: Göteborg med Robin
Dagens beroende: Mina bullar jag bakade igår
Dagens tråkigaste: Alla måsten
Dagens roligaste: Jag och mamma åker på minisemester i morgon, yeei!
Dagens middag: Jag hoppas att det blir tacos
Dagens låt: Ingen speciell

Ojsan!!

I morgon ska jag och Mr Gallon baka bullar för första gången i våra liv, det kan bli en utmaning. Han är förövrigt redan hemma och har slocknat på min säng, looooser! Vad ska jag då göra resten utav kvällen? Önskar att jag hade lånat SATC-boxen utav min kära syster som jag tänkt gjort hur länge som helst. Jag ska nämligen börja kolla igenom alla avsnitt. Jag har aldrig sett ett enda (ooops) men jag älskar filmerna. So I hope I like the serie tooo.
Det får bli något annat istället, mitt älskade skärgårdsdoktorn kanske?
Puss & god natt!

11 september

Idag har det varit den skönaste dagen på mycket länge. Jag har klippt lite men annars har jag inte gjort så värst mycket alls. Jag gillar't! Att jag dessutom är själv hemma hela helgen toppar det ännu lite till. Det är skönt att vara solokvist, tihi :)
Jag ska kolla på lite filmer resten utav kvällen. Robin är med laget och roar sig och kommer och gör mig sovsällis sen så jag slipper sova själv. Det är lite läskigt!
Nu: Mot tvn!

Hejsan hejsan

Idag är det fredag och jag har precis gjort mig färdig. Om ett tag ska jag plocka upp Carro hemma hos mamma så åker vi in till stan. Vi ska käka och kolla runt lite. Sen åker vi hem till henne sväng. Hon ska städa och jag ska kolla på i väntan på att Robin ska sluta så åker han med mig hem. Najsig fredag!

7 sep.

Idag har det varit roligt ska jag säga er. Två idrottslektioner som (om jag själv får säga det) gick galant. Det va skitroligt och oj så söta små barn, hihi!
Nu väntar jag på att klockan ska ticka lite fortare så blir det snart en tripp till Fagersta för ett besök på kina med mina kära Annor. Jag hungrar ihjäl snart. Nästan i alla fall. Pussis!

Äntligen frisk

Jag har varit sjuk typ hela veckan. Igår va första dagen jag va helt feberfri sen i tisdags kväll så jag friskförkladade mig själv. Nu har jag bara ont i halsen och är lite hostig, jag hoppas att det försvinner snart också.
Eftersom att jag varit sjuk så innebär det att det varit en lugn och skön helg. Jag och Robin har typ bara legat och kollat på tv och massa filmer. Myspys!
Liza kom hem till byn igår så jag och Anna va där och pratade en massa strunt med henne hela eftermiddagen idag. Inge avundsjuk jag är på henne som åker till Ayia Napa i morgon. Jag vill också utomlands :(
Jag jobbade i tisdags. Jag vickade på mammas jobb och ska göra det nu på tisdag också. Jag ska hålla i två idrottslektioner för två stycken olika 2:or. Det ska bli jättekul faktiskt, men jag är lite nervös. Men det går nog bra, hoppas jag :)
Nu ska jag ta en dusch och sen hem till Robin och mysa sönder honom! P&K


RSS 2.0