Saturday night fever

Jag vaknade med huvudvärk idag, fan!
Tjejerna kommer hit idag. Vi ska laga lite mat, umgås och sisådär. Nice! Sen beger vi oss uppåt i byn och kollar vad som händer där uppe. Jag hoppas på en rolig kväll!
Puss & hej!

Regn & mysdag!!

Idag har jag rensat ur min garderob och slängt massor utav kläder så nu får det plats massor av nya där inne. Jag har även tvättat och lagat mat, nått form utav korvstroganoff liknande, fast mycket godare. Det blev gott faktiskt. Nu väntar jag på att Sandra ska komma ner och joina mig. Jag är uttråkad till tusen. Hihi :) Sen ikväll åker vi och Anna och Michaela till Sura och kollar när Robin och c/o spelar. Hoppas att det inte spöregnar då. Det kan gärna regna fram tills dess och efteråt tycker jag, i love it!


GRATTIS LIZA!!

Idag fyller Liza 20 år. Jag pratade med henne tidigare idag och då hade hon redan hunnit vara på systemet två gånger, det är väl hon om någon :P
Hoppas du får en asbra födelsedag! Puss på dig :*


Fredag, friday, freitag, osv...

Jag och mr Robin Gallon kom hem från Västerås för en stund sen. Vi käkade, han handlade lite smått och jag köpte en ny mobil. Min har varit knäpp hur länge som helst. Jag har knappt kunnat skrivit sms, ibland går det inte att ringa till den och massor av knappar är borta. Så det va på tiden. Jag vet inte riktigt va det är för telefon egentligen. Men i alla fall ingen med lucka eller som man skjuter upp eller liknande. Jag vill ha en vanlig, utan sånt, med tanke på att jag inte brukar vara så jätteförsiktig med mina telefoner. Jag har ioförsig haft utan sånt nu med. Men nu ska jag anstränga mig att ta det lungt med den här, hihi :)
Nu väntar en mysfredagkväll. Puss!!

Sommaren 2010

Jag tycker att sommaren är så gott som över? Hösten är mer än välkommen för min del, vintern med för den delen. Jag har utan tvekan haft den bästa sommaren på mycket länge, om inte den bästa någonsin. Jag har farit och flängt lite överallt känns det som, vilket jag uppskattar till tusen!
London med pappa inlädde sommarens roligheter i början på juni. Jag har varit där två gånger tidigare. En gång på hösten och en gång på vintern. Att vara där på sommaren va minst lika bra, om inte bättre! Favoriten där va som förra gången, promenader och bara vara nedanför Big Ben och London eye. Att jag denna gång även fick åka London eye är något jag inte ångrar, även om jag nog inte skulle göra det igen. Det va värre än jag trodde ;)
Ett par dagar efter att vi kom hem därifrån så packade vi om och trängde in oss med miljontals saker i bilen för en road trip neråt i Sverige. Jag fick gå på mitt uttjatande Astrid Lindsgrens värld, Robin fick gå på sitt uttjatande Kolmården, vi har ätit räkmackor på en klippa nere på västkusten, jag har lurat upp Robin i parisehjulet på Liseberg, vi har firat en äkta svensk midsommar nere i Gränna, sett riktiga Lönneberga och riktiga Bullerbyn, solat, badat och umgåtts med ett superbra sällskap.
En vecka efter Sverigeturen befann vi oss äntligen nere i Turkiet, som jag längtat! Jag njöt av två veckor som bara rusade iväg. God mat, trevliga turkar, übervarmt, solning, bad, båtutflykt, shopping osv. Dessutom ett resesällskap som toppade resan till tusen!
Annars då? Parken zoo, Tuna Park, cykelturer, picknick, solning på hemma plan, umgåtts med min familj och mina tjejor, fiskat kräftor och hur mycket mer roligt som helst!
Som sagt, bästa sommaren på länge, som mesta dels spenderats tillsammans med Robin som jag tycker om mer än någonsin!!
Jag har funderat och tänkt fram och tillbaka hela sommaren på jobb och så vidare. Men jag har försökt att tänka att så länge man har roligt är ingen tid bortkastad. Och det är verkligen något jag haft i sommar.
Jag smider nu planer inför hösten och jag tycker att den ser ljusare ut än vad jag trodde att den kunde göra, feels good. Mer om det en annan dag!

 

 


CARRO 22 ÅR!

Idag fyller världens bästa syster 22 år. Jag har fått ett uppdrag utav mamma som ska göras under dagen, och ska det göras ska det göras ordentligt tycker jag. Jag får se om hon kommer låta mig göra fler uppdrag i fortsättningen eller om det kanske rent utav blir en succé?! We will see.
Hur som helst GRATTIS på födelsedagen, hoppas att du får en toppen dag, ses ikväll :)




Shopping

Idag ska Robin tatuera sig. Jag ska vara chaffis och därför är det shopping som står på mitt schema idag. Egentligen borde jag inte handla så mycket med tanke på att omgång nummer två med höstkläder från h&m är på väg.
Carro fyller år i morgon så jag ska försöka att hitta en födelsedagspresent till henne, jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Nått roligt ville hon ha, lite riskabelt att säga så till mig för nu jäklar ska jag leta efter något roligt!
Jag börja fixa mig lite sen ska vi åka in och käka på Jensens innan han har tid för tatueringen. Puss på er!

Frisör-Elli i farten!

Idag ska jag klippa lite överallt här i byn. Full fart från klockan ett, I like it!
Jag har lovat pappa att städa här hemma innan, det går sådär.
I morgon ska vi fiska kräftor mina syskon och jag med partners, haha! Det ska bli riktigt roligt.
Puss

Lovely

Ett varmt bad med bubblor, ansiktsmask och nyrakade ben. Jag känner mig superduper fräsh, haha! Men fan va trött jag blev.
I natt ska jag våldgästa Liza. Vi ska kolla filmer, dippa grönsaker och snacka en massa strunt!
Jag ska dricka lite kaffe så jag piggnar till, puss!!



 

Västerås

Jag kom precis hem från Västerås. Det är ju så jäkla tråkigt väder ute (ska det vara regn och rusk kan det vara det ordentligt) så jag och Robin passade på att åka dit och handla lite. Dock hittade jag inte så mycket, lite små saker bara. Om ett tag ska jag åka upp till mamma för att klippa och färga henne. Innan dess tänkte jag plocka undan lite här hemma och tvätta, heja mig!
Ikväll blir det en sväng till Fagersta med tjejerna.
Puss!

Thumbs up!

Vad ska jag säga? Jag känner att saker och ting börjar falla på plats. Ordna upp sig så att säga. Nu är valet upp till moi. Jag är förvånad över att det kunde kännas så possitivt bra, det trodde jag faktiskt inte. Förutfattade meningar? I don't know. Jag klurar och funderar. Tack så länge! Förresten, idag känner jag mig som den gladaste männsikan i världen, allt känns bra, that's nice! Puss

Onsdag 4 augusti

Fortfarande massor utav regn, and I like it!
Igår gjorde jag något som jag inte har gjort på flera år. Jag, Robin och pappa åkte upp till avlången och fiskade. Det va riktigt skönt faktiskt. Jag va först lite skeptisk men efter lite tjat från Robin så gav jag med mig. Och det roligaste av allt va att dom två inte fick en enda fisk och jag drog upp fyra stycken, haha!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Först va jag, pappa och Carro lite sugna på att åka till Stockholm men det blev inget med det. Så nu sitter vi här och funderar på om vi ska hitta på någonting annat. Det är lite småsegt idag måste jag erkänna.
Vi såg snabba cash igår kväll. Den va bra. Dock somnade jag ifrån dom sista 45 minuterna så jag vet inte riktigt hur det slutade, det kanske förstörde hela filmen? Jag får kolla klart på det någon dag.
Nu ska jag sätta lite fart! Puss

Augusti

Idag är det första augusti. Det är grått och blött ute och det känns som höst. Jag brukar aldrig längta efter hösten. Nu tycker jag att det ska bli riktigt skönt när den kommer. Jag längtar efter att få köpa nya höstkläder. Det är mysigt med höst faktiskt.
Igår kändes det inte som höst. Det vart ju jättefint väder där på kvällen. Den började hemma hos Cristian tillsammans med Robin, Filip och fler. Jag hade jättetrevligt. Sen drog vi oss vidare hem till Anna. Det va kul att träffa alla tjejer, det va ett tag sen. Det tog sin lilla tid att försöka gå hem med Robin och Filip när det va dags, haha! Jimmy fick gå med och tillslut körde Liza hem oss. Dom är ju söta, snälla och trevliga i alla fall :) Och framför allt va dom väldigt underhållade, dom är bra dom där!
Jag sitter uppe hos mamma för tillfället. Dom kom hem i förrgår så jag har sett massor utav bilder och jag har visat Turkietbilderna för henne. Nu ska jag och syster kolla på filmer resten utav dagen och in på kvällen. Bland annat nya SATC-filmen. Om jag inte hinner somna, jag är grymt trött!
Pussis & kramis.

RSS 2.0